benimki 30 nisanda belli oldu inşallah seninde benimde meleklerimiz olur 1 kız 1 erkek. ben çok istiyorum ha birde değerin iyi çıkmışsa merak etme değerlerin çıkar iki katına benim değerlerim iyi çıkmıştı
Dünyada okunan tüm ezanlar hürmetine Allahım size en kısa zamanda ve en hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah.
kızlarr bu tup bebek denemelerinden sonra reglilerim de bi tuhaf oldu..
geçen ay bi kaç gün önce gelmişti şimdi de gelmiyor gecikti...
İnşallah canım inşallah sonuna kadar böyle güzel güzel gidicek. Kelime-i tevhidede hemen başlıyorum canım. Rabbim inşallah hayırlısı 🙏🙏
6 gün var aramızda evet söylemiştin hatırladım ..Kaçtı senin değerin benim ki 346 yanımdaki iki Arkadaşın biri 600 diğeri 501 acaba diyorum benim düşük mü ??? Benimde gönlümde ikiz biri kız biri erkek geçiyor ama Rabbim neylerse güzel eyler rabbime güveniyorum. .
Allah de ötesini bırak...
İlaçların etkisi merak etme canım benimde öyle oldu
kızlarr bu tup bebek denemelerinden sonra reglilerim de bi tuhaf oldu..
geçen ay bi kaç gün önce gelmişti şimdi de gelmiyor gecikti...
Arkadaslarim hepinize cok tesekkur ediyorum ayri ayri.banada drm her ihtimale karsi
clexan igne basladi.12.gun degerinide bi gorelim dedi.umarim hersey yolunda gider.
allahim bu 3aylarin hurmetine hepimize evlatlarimiza kavustursun amiinn
cnm değerin gayet güzel..
bence hiç kafana takmaaaaaaaaaaa
6 gün var aramızda evet söylemiştin hatırladım ..Kaçtı senin değerin benim ki 346 yanımdaki iki Arkadaşın biri 600 diğeri 501 acaba diyorum benim düşük mü ??? Benimde gönlümde ikiz biri kız biri erkek geçiyor ama Rabbim neylerse güzel eyler rabbime güveniyorum. .
dımı canım ya..
o kullandığımız ılaclar vücutta nasıl etkı yaratıyor ahh ah...
ALLahım yardımcımız olsun
Bana düşük geldi değerim aynı gün 2 kişi daha vardı tek embriyo hemde biri 600 diğeri 501 çıktı ....Hakkımızda hayırlısı olsun rabbimize binbir şükürler olsun buarada bana 2 embriyo transfer edilmişti...
Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.
canım allah yardımcın olsun çok üzüldüm :26: iğneleri bıraktıktan 1 hafta sonra adet oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?