2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlarr bu tup bebek denemelerinden sonra reglilerim de bi tuhaf oldu..
geçen ay bi kaç gün önce gelmişti şimdi de gelmiyor gecikti...

6 gün var aramızda evet söylemiştin hatırladım ..Kaçtı senin değerin benim ki 346 yanımdaki iki Arkadaşın biri 600 diğeri 501 acaba diyorum benim düşük mü ??? Benimde gönlümde ikiz biri kız biri erkek geçiyor ama Rabbim neylerse güzel eyler rabbime güveniyorum. .

Allah de ötesini bırak...

İlaçların etkisi merak etme canım benimde öyle oldu

İnşallah canım inşallah sonuna kadar böyle güzel güzel gidicek. Kelime-i tevhidede hemen başlıyorum canım. Rabbim inşallah hayırlısı 🙏🙏

Hilalcim başla ve inanarak çek Rabbine güven olmaz sa da vardır bir hayır diye düşün içini ferah tut cidden beynimizin bizi çok yoruyor hep olumsuz kötü şeyleri düşündürüyor...

Arkadaslarim hepinize cok tesekkur ediyorum ayri ayri.banada drm her ihtimale karsi
clexan igne basladi.12.gun degerinide bi gorelim dedi.umarim hersey yolunda gider.
allahim bu 3aylarin hurmetine hepimize evlatlarimiza kavustursun amiinn

cnm değerin gayet güzel..
bence hiç kafana takmaaaaaaaaaaa

canım aynen 3 aydır gecikiyor benmde hamileyim sanıyorum ama değilim.hatta bu ay 1 hafta gecikmişti.

Arkadaslarim hepinize cok tesekkur ediyorum ayri ayri.banada drm her ihtimale karsi
clexan igne basladi.12.gun degerinide bi gorelim dedi.umarim hersey yolunda gider.
allahim bu 3aylarin hurmetine hepimize evlatlarimiza kavustursun amiinn

Amin canım inş. Bebişlerimiz bizi bırakmaz ve tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda tutunurlar...🙏🙏🙏

hemşireler bana söyledi ama ben o heyecanla tamduymamışım benim hastanem uzak olduğu için testim hastanede ikinci testide yapıp faksladım ben ikinci testimi yazayım istersen BTA-HCG 1025 sende merak etme değerlerin iyi çıkmış

Canim bence sevin senin degerin cok iyii.bak benimki 86 cikti.drm cok iyi dedi.
seninki muhtesemmm

arkadaşlar bu mesajımı dikkate alırsanız sevinirim. Bende tüp bebek yaptım ve transferimden sonra 500 yasin okutmaya başladım. Allaha şükürler olsun dualarım kabul oldu bol bol dua ettim kendime başkalarına da ettim. İnternetten hamile kalmak için dualar vardı onları okudum. Dilek için tesbih duası vardı onu okudum insanın içini o anda huzur kaplyor...

Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.

Dilber ve sevin tebrik ederim.dilber belirtilerin neydi.

Ben tüp bebek defterini kapadım kızlar maddi olarak zaten bu bile beni zorladı tek rapor hakkım kaldı.edirne fakülte dışarı rapor vermiyo..evraklarım dosyam onlarda vermiyolar.amh yaptırsam rezerv azlığından hemen rapor verirler mi..istanbul tüp bebek aret bey sizce nasıl.yada hangi merkez iyi bilgi verirseniz konu hakkında bilgili değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…