2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hemen cevap yazamadim kusura bakmayinn anca firsatim oldu..maalesef guzel haberlerim yok size.doktorlada gorusemedim bugün ama sanirim tsh yüzünden..yumurta takibi suresince hep takip ettirmistim ilac da kullaniyorum ama bugun sabah kan verirken tekrar tsh testi istemistim 6.5 cikmis(sanirimm tsh i biraz hafife almisim..oylee iste tatlislar..bundada vardir bi hayir rabbim neylerse guzel eyler..cok cok öpüyorum hepiniziu

Başladım canım çekmeye Rabbim büyük kabul eder inşallah 🙏🙏🙏

Canim sakin moralini bozma belirti olarak ben cok idrara cikiyordum hala cikiyorum.bide kasiklarimda batma oluyodu.dilber bence ikiz onun daha fazladir belirtileri.allah en kisa zamanda senide sevindirsin canim.
Sevinncimm tebrik ederimmm rabbim devamini nasip etsin canim sag saglim insallahhhh

Tatlim kusura bakma ancak gelebildim.suanda evime donuyorum hastaneye gelmistim.ilaclari aldim.adetin ikinci gunu gel dediler.ben izmir ege dogum evine gidiyorum tatlim.sen nerdesin.

Iyiymiş seninki de demekki 2 gün önceki 512.5 2 kat kutlanıyor ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için ne zaman gideceksin

Allah de ötesini bırak...

Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.

Başladım canım çekmeye Rabbim büyük kabul eder inşallah 🙏🙏🙏

Inş. Canım sabret kabul oluyor zamanı gelince abdest al namaz kıl ve içinden dua et karnına tutarak dua et inş. Zamanı gelince olacak canım🙏🙏🙏 esmaül Hüsna yı oku hergün aklına gelenleri oku içine huzur veriyor inş. Dua saatine denk gelir ve kabul olur. ..

Tebrik ederim dilbercimm rabbim güzel rahat bi hamilelik gecirmeni sonrada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhhh annecik:))

Allah razı olsun amin canım inş. Dediğin gibi olur duacıyız 🙏🙏🙏 inş. En kısa zamanda da sizlerden böyle güzel sonuçlar alırız...

Iyiymiş seninki de demekki 2 gün önceki 512.5 2 kat kutlanıyor ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için ne zaman gideceksin

sağol yok canım ilki galiba 300 bişeydi keseyi görmeye ise önümüzdeki salı günü gideceğim kalp atışınıda bilmiyorum bir arkadaş 6 haftalıkken duyuluyor dedi ama benim gideceğim gün transferden sonra 4. hafta oluyor.

Devlet 3. tüp bebek denemesi için kanun torba yasasına girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…