Dilber ve sevin tebrik ederim.dilber belirtilerin neydi.
Adet belirtim hiç yok benim ya.
Hilalcim başla ve inanarak çek Rabbine güven olmaz sa da vardır bir hayır diye düşün içini ferah tut cidden beynimizin bizi çok yoruyor hep olumsuz kötü şeyleri düşündürüyor...
Allah de ötesini bırak...
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun...
Sevinncimm tebrik ederimmm rabbim devamini nasip etsin canim sag saglim insallahhhhCanim sakin moralini bozma belirti olarak ben cok idrara cikiyordum hala cikiyorum.bide kasiklarimda batma oluyodu.dilber bence ikizonun daha fazladir belirtileri.allah en kisa zamanda senide sevindirsin canim.
Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.
Geçmiş olsun canimm..rabbim yardimcin yardimcimiz olsun..vakti gelmemis demekki rabbim bir gun ol diyecek olacak hayirlisiylaa..Diğer arkadaşında mı olmadı yazmamış cevap.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrBen bir başlayabilsem inşallah geri gelecek inanıyorum ama Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.. Güzel haberlerinizi alalımm moral olsun bizlerede. Nerede başlayacaksınız tedaviye canımm?
hemşireler bana söyledi ama ben o heyecanla tamduymamışım benim hastanem uzak olduğu için testim hastanede ikinci testide yapıp faksladım ben ikinci testimi yazayım istersen BTA-HCG 1025 sende merak etme değerlerin iyi çıkmış
Canim bence sevin senin degerin cok iyii.bak benimki 86 cikti.drm cok iyi dedi.
seninki muhtesemmm
Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.
Dilber ve sevin tebrik ederim.dilber belirtilerin neydi.[/QUOTE
Teşekkürler canım Rabbim en kısa zamanda inş. Seninde yüzünü güldürür sıkma canını Rabbine Sığın ...Uğur koşar ın iki kitabını tavsiye ederim "Allah de ötesini bırak" diğeri "Bana Allah yeter" ilk yazdığımı muhakkak oku psikolojik olarak insan rahatlıyor...Belirti açık bir şey yok adet ağrılarım vardı ama belli oluyor aslında bende tansiyon düşüklüğü de oluyor kulaklarımda çınlama bir ağırlık oluyor üzerinde uyku hali ama bunlarda kullandığımız ilaçlarında etkisi var...
Başladım canım çekmeye Rabbim büyük kabul eder inşallah 🙏🙏🙏
Tebrik ederim dilbercimm rabbim güzel rahat bi hamilelik gecirmeni sonrada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhhh annecik:))
Iyiymiş seninki de demekki 2 gün önceki 512.5 2 kat kutlanıyor ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için ne zaman gideceksin
Sevinncimm tebrik ederimmm rabbim devamini nasip etsin canim sag saglim insallahhhh
banada cevabı gönderirrmisin ya :26:
Diğer arkadaşında mı olmadı yazmamış cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?