2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bir film izliyorum, çalan şarkı ilham verdi ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim. Bunu hiiiç unutmayalım

Harika canım benim, bu akşam overitel midir nedir, yumurta çatlamaması için yapılan iğne onu olacağım da onun sayesinde inşallah küçük yumurtalar büyüklere yetişir.
canım ovitrella çatlatma iğnesi onu vurma yanlışlıkla :)

Bebeğim önceden deseydiniz ya;(((

canım biesteronu bende kullanıyorum adetlerim düzenli oldu her ay yumurtladığımı hissediyorum çok şükür :) ssor druna sende kullan bence :)
Merhaba herkese,

Güzel bir topik hayırlı olsunnn.
Bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağımm. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Bol bol hamişleri olsun topiğinn

canım hoş geldin :) tedavinde yüzün güler inşallah :)

hayırlı olsun değerlerin kat kat artar inşallah :::::) rabbim kucağında sevdirsin :)
hayırlı olsun değerlerin kat kat artar inşallah :::::) rabbim kucağında sevdirsin :)
Bir film izliyorum, çalan şarkı ilham verdi ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim. Bunu hiiiç unutmayalım
canım allahım ister de ol der de bebişlerimiz olur inşallah :)

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için teşekkürler Rabbin herkese nasip etsin inş.

Allah de ötesini bırak...

inşlh cnm ya uff çıkınca daha zormuş kız biz yılalrca bi tane ölü diri sperm beklerken bu kadar stres olmuyordum nasılsa olmuyor yok deyip ağlıyordum sadece düşüncem bi taneydi şimdi çıktı nasıl kaliteli mi,dölleyecek m,i yumoşalrı, kaç tane çıakr ,ne kadar yumoş olur kafamda deli gibi sorular geziyor başım kaldırmıyor derslere adapte olamıyorum sınavlar yaklaştı bu ayın sonunda belli ki iyi sonuç alamıcam aman inşlh hayırlısıyla belirli olsa herşeyimiz o günlerde olur inş..
Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.
cnm üzüldüm sabır dilerim ...bi daha ki sefere yüzün gülsün..
cnm nedesem bilemedim üzüldüm sabır lar dilerim inşlh bi daha kinde bebeğin seninle olur..
Devlet 3. tüp bebek denemesi için kanun torba yasasına girmiş

hadi inşlhhhhh

Tatlim kusura bakma ancak gelebildim.suanda evime donuyorum hastaneye gelmistim.ilaclari aldim.adetin ikinci gunu gel dediler.ben izmir ege dogum evine gidiyorum tatlim.sen nerdesin.

canım hadi hayırlı olsun :) az kaldı senin de :)
Devlet 3. tüp bebek denemesi için kanun torba yasasına girmiş

canım hiç güvenmiyorum doğum izni 6 ay olacak dediler 2 yıl önce dış gebelik zamanımda olmadı sonra 16 haftayı 18 hafta yapalım dediler kızıma hamile iken o da olmadı güvenmiyorum işe yarar iş yok :)

canım ovitrella çatlatma iğnesi onu vurma yanlışlıkla :)

Ay nasıl panik yaptım, benim yaptığım iğne "Orgalutran" mış

canım allahım ister de ol der de bebişlerimiz olur inşallah :)

Amiiin tek duamız o zaten

kızlarr bu tup bebek denemelerinden sonra reglilerim de bi tuhaf oldu..
geçen ay bi kaç gün önce gelmişti şimdi de gelmiyor gecikti...

Elam canım yaa benimde öyle oldu bi azaldı bi çoğaldı, günleri uzadı, kısadı vs... doktora söyledim oda Cyclo-Progynova diye bi ilaç var onu verdi bana 1 kere kullandım ve düzene girdi bence bi araştır, ben 2 yıl önce adetlerim düzenli gelsin diye ameliyat oldum oyüzden düzensizleşince çok korkuyorum

Şimdi Cumhur başkanlık seçimleri var ya o yasa onaylanır

Aynen canım sanki kaç gündür içimde bi bomba var sürekli derin nefes alıyorum daralıyorum çık sıkıntılıyım adetim de bu ay10 gun geç geldi bizim ki zor bir yolculuk sanki yollar gittikçe bitmiyor daralıyor sonuç ne olacak onu düşünmek ayrı bir mevzu iki düşünce sarıyor insanın beynini olur yada olmaz Allahım olurundan hayırlısın dan eyledin sende kafana takma diyeceğim ama olmayacak (arkadaş klasiği) yinede takma kafana arkadaşım

Canım bu gün ensu arkadaştan anneme bahsettim. Bu 7. denemesi olacak inşallah bu sefer olur dedim. O da bana bu kadar kafanıza takmayın olmazsa olmaz zorlamaya gerek yok dedi. Anneler doğru söyler, hiç beni bebeksiz kalayım ister mi ama haklı olmazsa olmaz, kafaya o kadar da takmamak lazım, takmazsan hatta daha iyi sonuç alırsın ama takarsan hem kendine edersin hem kendini boşuna yorarsın. Olursa olur olmazsa olmaz, bu kadar

Tatlim kusura bakma ancak gelebildim.suanda evime donuyorum hastaneye gelmistim.ilaclari aldim.adetin ikinci gunu gel dediler.ben izmir ege dogum evine gidiyorum tatlim.sen nerdesin.

Ben malatyadayim canim ama ist umut tup bebekten randevu aldik. Emre bakirciogluna gitmistik daha once yine ona gideceğiz. Bende ulun beye ilk kez muayene olacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Tum tetkikleri yaptirip öyle gidecegiz temmuzda.. hepimizin yüzünü guldursun Rabbimmmmm

Canim coook tesekkur ederim.hepimizin hakkinda hayirlisi artik...

evet cnm belirtisizlik insanı yıkıyor klasik bende sana deyeyim cnm sıkma canını diyegörelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
evet cnm rabbim inşlh ona nasip etsin bu denemde cnm sanada nasip olsun çünki denem yaptıkça hüsran yaşandıkça acıısı daha zor olur bu sefer ikinizde bebekli haberlerinizi verin bize..
aslında benim sıkıntım eşimle o beklemek taraftarı ben ise var sağlıklı ise deneyelim diyen taraf bayağı yoğun kavga ettik hatat geçenelrde o yüzden yahu sperm olunca dr.lar bayana bakar psikolojik olarak hazırmı diye ben bomba gibiyim ahzırım iyi sonuca da kötü sonuca da ama gelgelellim herif hazır değil olucak iş değil ya sıkıntımın kaynagı o diyorum embriyolog başlayın derse başalrım o hala bi kaç ay var daha diyor uff neyse ay sonuna kadar belli olucak kısmetse yapın derse hiçç takmam kocayı bu sefer

Benim e2 300 dedi doktor

aaa ne çabuk opu günü gldi kızz senin
bn yrn gidicem dr a bakalım ne durumdayım cumartesi opum olcagını zannetmiyorum ben
ama olur mu olur haber veririm dr dan dönünce
hadi bakalım yumilerin bebiş olarak sana geri dönsün inşallah

Stres tavan yaptı hepimizde. Ben rahat olcam diyordum ama olmadı. Cuma günü tahminimce opu var ve ben endişeliyim:18:

amin canım Allah razı olsun Rabbim bebeğini kucağına Almayı nasip etsin inşallah

Stres tavan yaptı hepimizde. Ben rahat olcam diyordum ama olmadı. Cuma günü tahminimce opu var ve ben endişeliyim:18:

ayy canım hadi hayırlıısı sen ne zaman başlamıştın tedaviye
ben 2 mayısda iğnelere başladım 5 günüm bugün işte opu tarihi belli değil henüz
dün gitmiştim dr a e2 124 kusur çıktı yrn ne olcak bilmiyorum
senin kaÇ? kaç yumin var peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…