canım ovitrella çatlatma iğnesi onu vurma yanlışlıkla :)Harika canım benim, bu akşam overitel midir nedir, yumurta çatlamaması için yapılan iğne onu olacağım da onun sayesinde inşallah küçük yumurtalar büyüklere yetişir.
Bebeğim önceden deseydiniz ya;(((
Merhaba herkese,
Güzel bir topik hayırlı olsunnn.
Bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağımm. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Bol bol hamişleri olsun topiğinn
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
hayırlı olsun değerlerin kat kat artar inşallah :::::) rabbim kucağında sevdirsin :)Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
canım allahım ister de ol der de bebişlerimiz olur inşallah :)Bir film izliyorum, çalan şarkı ilham verdi ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim. Bunu hiiiç unutmayalım
canım ovitrella çatlatma iğnesi onu vurma yanlışlıkla :)
canım biesteronu bende kullanıyorum adetlerim düzenli oldu her ay yumurtladığımı hissediyorum çok şükür :) ssor druna sende kullan bence :)
canım hoş geldin :) tedavinde yüzün güler inşallah :)
hayırlı olsun değerlerin kat kat artar inşallah :::::) rabbim kucağında sevdirsin :)
hayırlı olsun değerlerin kat kat artar inşallah :::::) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım allahım ister de ol der de bebişlerimiz olur inşallah :)
Bir film izliyorum, çalan şarkı ilham verdi ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim. Bunu hiiiç unutmayalım
inşlh cnm ya uff çıkınca daha zormuş kız biz yılalrca bi tane ölü diri sperm beklerken bu kadar stres olmuyordum nasılsa olmuyor yok deyip ağlıyordum sadece düşüncem bi taneydi şimdi çıktı nasıl kaliteli mi,dölleyecek m,i yumoşalrı, kaç tane çıakr ,ne kadar yumoş olur kafamda deli gibi sorular geziyor başım kaldırmıyor derslere adapte olamıyorum sınavlar yaklaştı bu ayın sonunda belli ki iyi sonuç alamıcam aman inşlh hayırlısıyla belirli olsa herşeyimiz o günlerde olur inş..İnşaallah canım yaaa hepimiz için devamı güzel gelsin artıkbide celalettin hoca eşime prezervatif takın dedi çünkü kadında olan bir bakteri spermleri öldürüyormuş şuan var olup yarın yok olabilir korunmalı ilişki de bulunun dedi
cnm üzüldüm sabır dilerim ...bi daha ki sefere yüzün gülsün..Kızlar benim sonuç negatif..ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oluyoruz.percienge nin sonucu ne bugün onunda test günüydü.
cnm nedesem bilemedim üzüldüm sabır lar dilerim inşlh bi daha kinde bebeğin seninle olur..Hemen cevap yazamadim kusura bakmayinn anca firsatim oldu..maalesef guzel haberlerim yok size.doktorlada gorusemedim bugün ama sanirim tsh yüzünden..yumurta takibi suresince hep takip ettirmistim ilac da kullaniyorum ama bugun sabah kan verirken tekrar tsh testi istemistim 6.5 cikmis(sanirimm tsh i biraz hafife almisim..oylee iste tatlislar..bundada vardir bi hayir rabbim neylerse guzel eyler..cok cok öpüyorum hepiniziu
Devlet 3. tüp bebek denemesi için kanun torba yasasına girmiş
Tatlim kusura bakma ancak gelebildim.suanda evime donuyorum hastaneye gelmistim.ilaclari aldim.adetin ikinci gunu gel dediler.ben izmir ege dogum evine gidiyorum tatlim.sen nerdesin.
Devlet 3. tüp bebek denemesi için kanun torba yasasına girmiş
canım ovitrella çatlatma iğnesi onu vurma yanlışlıkla :)
Ay nasıl panik yaptım, benim yaptığım iğne "Orgalutran" mış
canım allahım ister de ol der de bebişlerimiz olur inşallah :)
Sen nasıl tatlı bi insansın ya.hep pozitif,hep umutlu,maşallah benim arkadaşıma)))
kızlarr bu tup bebek denemelerinden sonra reglilerim de bi tuhaf oldu..
geçen ay bi kaç gün önce gelmişti şimdi de gelmiyor gecikti...
canım hadi hayırlı olsun :) az kaldı senin de :)
canım hiç güvenmiyorumdoğum izni 6 ay olacak dediler 2 yıl önce dış gebelik zamanımda olmadı sonra 16 haftayı 18 hafta yapalım dediler kızıma hamile iken o da olmadı güvenmiyorum işe yarar iş yok :)
inşlh cnm ya uff çıkınca daha zormuş kız biz yılalrca bi tane ölü diri sperm beklerken bu kadar stres olmuyordum nasılsa olmuyor yok deyip ağlıyordum sadece düşüncem bi taneydi şimdi çıktı nasıl kaliteli mi,dölleyecek m,i yumoşalrı, kaç tane çıakr ,ne kadar yumoş olur kafamda deli gibi sorular geziyor başım kaldırmıyor derslere adapte olamıyorum sınavlar yaklaştı bu ayın sonunda belli ki iyi sonuç alamıcam aman inşlh hayırlısıyla belirli olsa herşeyimiz o günlerde olur inş..
cnm üzüldüm sabır dilerim ...bi daha ki sefere yüzün gülsün..
cnm nedesem bilemedim üzüldüm sabır lar dilerim inşlh bi daha kinde bebeğin seninle olur..
hadi inşlhhhhh
inşlh cnm ya uff çıkınca daha zormuş kız biz yılalrca bi tane ölü diri sperm beklerken bu kadar stres olmuyordum nasılsa olmuyor yok deyip ağlıyordum sadece düşüncem bi taneydi şimdi çıktı nasıl kaliteli mi,dölleyecek m,i yumoşalrı, kaç tane çıakr ,ne kadar yumoş olur kafamda deli gibi sorular geziyor başım kaldırmıyor derslere adapte olamıyorum sınavlar yaklaştı bu ayın sonunda belli ki iyi sonuç alamıcam aman inşlh hayırlısıyla belirli olsa herşeyimiz o günlerde olur inş..
Tatlim kusura bakma ancak gelebildim.suanda evime donuyorum hastaneye gelmistim.ilaclari aldim.adetin ikinci gunu gel dediler.ben izmir ege dogum evine gidiyorum tatlim.sen nerdesin.
canım hadi hayırlı olsun :) az kaldı senin de :)
canım hiç güvenmiyorumdoğum izni 6 ay olacak dediler 2 yıl önce dış gebelik zamanımda olmadı sonra 16 haftayı 18 hafta yapalım dediler kızıma hamile iken o da olmadı güvenmiyorum işe yarar iş yok :)
canım hoş geldin :)
evet cnm belirtisizlik insanı yıkıyor klasik bende sana deyeyim cnm sıkma canını diyeAynen canım sanki kaç gündür içimde bi bomba var sürekli derin nefes alıyorum daralıyorum çık sıkıntılıyım adetim de bu ay10 gun geç geldibizim ki zor bir yolculuk sanki yollar gittikçe bitmiyor daralıyor sonuç ne olacak onu düşünmek ayrı bir mevzu iki düşünce sarıyor insanın beynini olur yada olmaz Allahım olurundan hayırlısın dan eyledin sende kafana takma diyeceğim ama olmayacak (arkadaş klasiği) yinede takma kafana arkadaşım
evet cnm rabbim inşlh ona nasip etsin bu denemde cnm sanada nasip olsun çünki denem yaptıkça hüsran yaşandıkça acıısı daha zor olur bu sefer ikinizde bebekli haberlerinizi verin bize..Canım bu gün ensu arkadaştan anneme bahsettim. Bu 7. denemesi olacak inşallah bu sefer olur dedim. O da bana bu kadar kafanıza takmayın olmazsa olmaz zorlamaya gerek yok dedi. Anneler doğru söyler, hiç beni bebeksiz kalayım ister mi ama haklı olmazsa olmaz, kafaya o kadar da takmamak lazım, takmazsan hatta daha iyi sonuç alırsın ama takarsan hem kendine edersin hem kendini boşuna yorarsın. Olursa olur olmazsa olmaz, bu kadar
Benim e2 300 dedi doktor
aaa ne çabuk opu günü gldi kızz senin
bn yrn gidicem dr a bakalım ne durumdayım cumartesi opum olcagını zannetmiyorum ben
ama olur mu olur haber veririm dr dan dönünce
hadi bakalım yumilerin bebiş olarak sana geri dönsün inşallah
Amin canım inş. Sizlerinde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hep dualarımdasınız ilk sonuçu görünce hemen isteyen herkese ismiyle dua ettim nu Topikteki arkadaşlara da ... sabretmek gerek biz biraz acele ediyoruz ...rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Allah de ötesini bırak...
Stres tavan yaptı hepimizde. Ben rahat olcam diyordum ama olmadı. Cuma günü tahminimce opu var ve ben endişeliyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?