2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

30 nisanda başladım iğnelere canım. Dr. bugün bakınca bir gün daha beklemek istiyorum dedi. 5 tane büyük saydı ama küçükleri hesaba katmadı. Tahminim daha fazla yumurta var ama önemli olan kaliteli olması. Benim e2 ye falan bakılmadı. Kafayı yicem özeldeyim dünya kadar para ödedim ama hiç test falan yok. Yarın yaparlarsa ben yazarım burdan. Sonucu görmeden hastaneyi kötülemek istemiyorum ama ince elenip sık dokunmadı. Bu nedenle hastane ve dr adını yazmıcam kimsenin umuduna engel olmayayım en azından

canım benim böyle düşünme nasip edecekse rabbim olucak zaten drlar hastaneler bir vesile sadece
e2 bakıyor her gittiğimde kan veriyorum ben de belki sanada yarın yapar içini ferah tut canım

dediğin gibi önemli olan kaliteli emriyo olsun da az olsun öz olsun misali inşallah yumilerimiz bebek olarak döner bize

Hayırlısı olur inşallah ne diyeyim. Beklemekten başka çare yok. Rabbim hepimize gönlümüzdekini versin. Benim tsh haricinde hiçbir hormonuma bakılmadı. Onu da sağlık ocağında kendim yaptırdım. Allah korusun tutmazsa bir daha asla gitmem oraya.

Benim anladığım kadarıyla bu e2 yumurtadan salgılanan bişey herhalde yumurtayı toplamak içinde ona bakıyorlar.16-20 mm büyüklüğünde her yumurta için ortalama 200 kusur olmalı toplanacağı zaman.zaten bu yumurtalsma ilacı bittikten sonra 500 veya üstü değilse tedavi iptal oluyor.
ilk trdavimde bayağı bi arastirmistimda sürekli blilip durumunda)))

Canim yazdım e2 nin ne olduğunu dilim döndüğünce catlatma iğnesi vurulmadan önce bakılır belki.canını sıkma.her merkezin,bırak her merkezi aynı yerde çalışan dr ların bile tedavi anlayışları farkli farklı.bunları düşünme.ama tabi ki bakilmazsa nedeni de sor.öptüm iyi geceler seker

canım benim adetin 2.günü 19 du
adetin 4.günü 124 dü
yarın 6.günüm bakılcak sanırım katlnır baya diye düşünüyorum
iptal oluyor dediğin hangi ilaç bitince iptal oluyor ben gonal f ve menagon vuruluom şuan
yarın değişcek ilaç yada klencek ilaç varmı bilmiyorum

Canim ben dr a gittiğimde 2 tane yumurtam güzel buyumustu diğerleri 13,15,11,16 felandi e2 değerim yüksek çıktığı için catlatma ignesini vurdular.yani diğer yumurtaların gelişmesi için tekrardan ilac vermediler.
İlaçları gereken dozda kullandindin ama e2 yani östrojen düzeyin halen 500 un altında ise tedavi iptal oluyor diye biliyorum.

Bunlar genetik testler, testlerde sorun çıkarsa embriyo oluşamıyor, gelişmesi devam etmiyor.

gebelik oluyor fakat gelişmiyormu yoksa koyulmadan öncemi merak ettim benimde ilki gelişmemişti bugün doktor günüm aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama tedirginlikte yok değil yarın ilk kontrol bu ay 18 günde regl oldum birde hayırlısı artık rabbimden

Kızlar ben yumurta toplama işleminde doktorum ultrasyonla ölçtü yumurtalarımı ben tahlil yaptırmadım kontrollerimde bakıp dosyama yazdırıyordu her doktor aynı tedaviyi uygulamıyor sanırım.hayırlısı olsun kızlar o zaman benden 13 yumurta toplandı küçükler büyüsün derken bu defa öbürleri daha çok büyüyüp zarar görür diye hazır olanları heman toplayabilirler.benim sağlam dokuz yumurtam kalmıştı biri transfer oldu kaldı sekiz rabbim nasip ederse bugün gidicem doktora endişe etmeyin inşallah önce rabbim sonra doktorlar hepiniz allaha emanet olun geceniz hayırlı geçsin inşallah

canım aynen 3 aydır gecikiyor benmde hamileyim sanıyorum ama değilim.hatta bu ay 1 hafta gecikmişti.

canımcım merhaba :)
benım aslında gecikmiyordu ama bu ay oyle oldu..
bende umıtlendım kendı kendıme dün iş çıkışı test aldım ama tabıkı negatif..
belirtiler varrrr ama gelen giden yok

Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun...

Allah de ötesini bırak...

amin bitanemmmmmmm

Amin canım benim

canımcım benım bı gecen ay 2 gun once geldı bıde bu ay 35.gün hala gelmedi.normalde 28 günde bi oluyoruz ya hani..
bende biraz daha bekleyim bakalımm 1 hafta kadar eğer gelmezse doktora giderim cnm..saol bilgi verdiğin içinnn

günaydın kızlar mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallahhhhhh

35. gün mü oldu inşallah geç tutunma olmuştur da ondan çıkmamıştır testte tatlım... geçenlerde bi arkadaşın başına geldi o pko hastası idi, inşallah öyle bi durumdur

Olsun sen haklısın ama eşinede hak ver. O da daha iyisinin olmasını istiyor çünkü o senden daha tedirgin, hüsrana uğramak istemediği için durumunu daha düzeltmek istiyor. Ki eşinin davranışı biraz haklı bu durum da fakat emriyolog tamam derse beklemenin de anlamı yok. Bu ara İMS tekniği spermleri 7000 kat daha büyütüyor o tekniği kesinlikle sizde yaptırın. Daha iyi sağlıklı sperm bulunuyor.

E benimde opu günüm cumartesiydi ya

Gebelik değil, ondan önce dışarda döllüyorlar ya kromozomlarda sorun olursa döllenen yumurta bölünmüyor veya bölünüyor ama ilerleyemiyor. Benim öyle oldu işte o yüzden transfer yapılmadı

Benim il tüp bebek denememde 600 küsür olmuştu E2 sonrada hemen yumurtalar toplandı

Benim bu 2. hastanem, her kontrole gittiğimde muhakkak kan alıp E2 değerine bakıyorlar, sen gittiğinde mutlaka sor canım. Çünkü bu değere göre opu ya karar veriyorlar.

cnm benımmmmm tebrıklerrr...harıka bı deger maşaallahRabbım sorunsuz bı hamılelık nasip etsın sana ve meleğinedua et bızlere..bu yolda ugrasan bebek hasretıyle yanan annecıklere

ayyyyyyyyyyy harıka bı haber dılbercimmmm...cooook sewındım kuzummm...allahım sonsuz kere masaallah harıka bır deger...ıkızler gelıoo annesiii...Rabbım sorunsuz bı hamılelıkle kucagında sevdırsın canımcımmmmm...dualarında bızlerı unutmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…