ayy canım hadi hayırlıısı sen ne zaman başlamıştın tedaviye
ben 2 mayısda iğnelere başladım 5 günüm bugün işte opu tarihi belli değil henüz
dün gitmiştim dr a e2 124 kusur çıktı yrn ne olcak bilmiyorum
senin kaÇ? kaç yumin var peki ?
30 nisanda başladım iğnelere canım. Dr. bugün bakınca bir gün daha beklemek istiyorum dedi. 5 tane büyük saydı ama küçükleri hesaba katmadı. Tahminim daha fazla yumurta var ama önemli olan kaliteli olması. Benim e2 ye falan bakılmadı. Kafayı yicem özeldeyim dünya kadar para ödedim ama hiç test falan yok. Yarın yaparlarsa ben yazarım burdan. Sonucu görmeden hastaneyi kötülemek istemiyorum ama ince elenip sık dokunmadı. Bu nedenle hastane ve dr adını yazmıcam kimsenin umuduna engel olmayayım en azından
canım benim böyle düşünme nasip edecekse rabbim olucak zaten drlar hastaneler bir vesile sadece
e2 bakıyor her gittiğimde kan veriyorum ben de belki sanada yarın yapar içini ferah tut canım
dediğin gibi önemli olan kaliteli emriyo olsun da az olsun öz olsun misali inşallah yumilerimiz bebek olarak döner bize
30 nisanda başladım iğnelere canım. Dr. bugün bakınca bir gün daha beklemek istiyorum dedi. 5 tane büyük saydı ama küçükleri hesaba katmadı. Tahminim daha fazla yumurta var ama önemli olan kaliteli olması. Benim e2 ye falan bakılmadı. Kafayı yicem özeldeyim dünya kadar para ödedim ama hiç test falan yok. Yarın yaparlarsa ben yazarım burdan. Sonucu görmeden hastaneyi kötülemek istemiyorum ama ince elenip sık dokunmadı. Bu nedenle hastane ve dr adını yazmıcam kimsenin umuduna engel olmayayım en azından
Benim anladığım kadarıyla bu e2 yumurtadan salgılanan bişey herhalde yumurtayı toplamak içinde ona bakıyorlar.16-20 mm büyüklüğünde her yumurta için ortalama 200 kusur olmalı toplanacağı zaman.zaten bu yumurtalsma ilacı bittikten sonra 500 veya üstü değilse tedavi iptal oluyor.
ilk trdavimde bayağı bi arastirmistimda sürekli blilip durumunda)))
canım benim adetin 2.günü 19 du
adetin 4.günü 124 dü
yarın 6.günüm bakılcak sanırım katlnır baya diye düşünüyorum
iptal oluyor dediğin hangi ilaç bitince iptal oluyor ben gonal f ve menagon vuruluom şuan
yarın değişcek ilaç yada klencek ilaç varmı bilmiyorum
Yok hayır canım cumartesi dedi doktor
Bunlar genetik testler, testlerde sorun çıkarsa embriyo oluşamıyor, gelişmesi devam etmiyor.
Canim ben dr a gittiğimde 2 tane yumurtam güzel buyumustu diğerleri 13,15,11,16 felandi e2 değerim yüksek çıktığı için catlatma ignesini vurdular.yani diğer yumurtaların gelişmesi için tekrardan ilac vermediler.
İlaçları gereken dozda kullandindin ama e2 yani östrojen düzeyin halen 500 un altında ise tedavi iptal oluyor diye biliyorum.
canım aynen 3 aydır gecikiyor benmde hamileyim sanıyorum ama değilim.hatta bu ay 1 hafta gecikmişti.
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun...
Allah de ötesini bırak...
Amin canım benim
Elam canım yaa benimde öyle oldu bi azaldı bi çoğaldı, günleri uzadı, kısadı vs... doktora söyledim oda Cyclo-Progynova diye bi ilaç var onu verdi bana 1 kere kullandım ve düzene girdi bence bi araştır, ben 2 yıl önce adetlerim düzenli gelsin diye ameliyat oldum oyüzden düzensizleşince çok korkuyorum
canımcım merhaba :)
benım aslında gecikmiyordu ama bu ay oyle oldu..
bende umıtlendım kendı kendıme dün iş çıkışı test aldım ama tabıkı negatif..
belirtiler varrrr ama gelen giden yok
amin bitanemmmmmmm
canımcım benım bı gecen ay 2 gun once geldı bıde bu ay 35.gün hala gelmedi.normalde 28 günde bi oluyoruz ya hani..
bende biraz daha bekleyim bakalımm 1 hafta kadar eğer gelmezse doktora giderim cnm..saol bilgi verdiğin içinnn
evet cnm belirtisizlik insanı yıkıyor klasik bende sana deyeyim cnm sıkma canını diyegörelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
evet cnm rabbim inşlh ona nasip etsin bu denemde cnm sanada nasip olsun çünki denem yaptıkça hüsran yaşandıkça acıısı daha zor olur bu sefer ikinizde bebekli haberlerinizi verin bize..
aslında benim sıkıntım eşimle o beklemek taraftarı ben ise var sağlıklı ise deneyelim diyen taraf bayağı yoğun kavga ettik hatat geçenelrde o yüzden yahu sperm olunca dr.lar bayana bakar psikolojik olarak hazırmı diye ben bomba gibiyim ahzırım iyi sonuca da kötü sonuca da ama gelgelellim herif hazır değil olucak iş değil ya sıkıntımın kaynagı o diyorum embriyolog başlayın derse başalrım o hala bi kaç ay var daha diyor uff neyse ay sonuna kadar belli olucak kısmetse yapın derse hiçç takmam kocayı bu sefer
aaa ne çabuk opu günü gldi kızz senin
bn yrn gidicem dr a bakalım ne durumdayım cumartesi opum olcagını zannetmiyorum ben
ama olur mu olur haber veririm dr dan dönünce
hadi bakalım yumilerin bebiş olarak sana geri dönsün inşallah
gebelik oluyor fakat gelişmiyormu yoksa koyulmadan öncemi merak ettim benimde ilki gelişmemişti bugün doktor günüm aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama tedirginlikte yok değil yarın ilk kontrol bu ay 18 günde regl oldum birde hayırlısı artık rabbimden
Benim anladığım kadarıyla bu e2 yumurtadan salgılanan bişey herhalde yumurtayı toplamak içinde ona bakıyorlar.16-20 mm büyüklüğünde her yumurta için ortalama 200 kusur olmalı toplanacağı zaman.zaten bu yumurtalsma ilacı bittikten sonra 500 veya üstü değilse tedavi iptal oluyor.
ilk trdavimde bayağı bi arastirmistimda sürekli blilip durumunda)))
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?