2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkeslere günaydınlaaarrr dün hamiş haberlerimiz gelmiş inşallah devam eder bu güzel haberler yaa Allahım mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı günler nasip etsin hepimize inşallah

sen hazırsın ama herif değil demek..... iğneleri o mu yiycekmiş, hey Allahım yaaaa.... inşallah en kısa zamanda kendini hazır hissetsin inşallahhhh kocacın

noldu ki tatlım????

İnşallah canım benm hoşbuldukk.. Başlayacağız bizde yakında tedaviye ama çok endişeliyim herkes gibi.. Rabbim yardımcımız olsunn :44:
hoşgeldin tatlım, hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun.....

varya belki bir iki gün sonra başlıcam endişe bile yok allah üzerime bir rahatlık verdi nedense..böyle iyiyim gerilmek istemiyorum..
sende rahat ol canım.allah bir kolaylığını verir emin ol.
ay inşallah böyle devam eder tedavin boyu da o çok önemli benceeeee

kızlar gözünüz aydın, Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikinize deeeee darısı da başımıza tabikiiiii

gunaydınlar herkeseee....mutlu huzurlu bol bol hamış haberı ıle dolu bı gun gecırelım inşaAllah....

Benim il tüp bebek denememde 600 küsür olmuştu E2 sonrada hemen yumurtalar toplandı

Arkadaşlar bu e2 ile ilgili çok konuşuldu ama ben hiç katılmamıştım. Benim yumurta toplamadan önce 1858 di en son e2. Ondan sonra toplandı.fakat 1 . Tedavimde e 2 çok yavaş ilerledi. Tabi ben de acemi olunca bunun ilerleyişi hakkında bir bilgiye sahip değildim. Onda en son 700e ulaştı e2. Fakat 1. Tedavimde 9-10 yumurta sadece içi dolu 1 yumurta çıkmıştı. Şimdiki 2. Tedavimde 13 yumurta falan gözüküyordu. 9 yüzünü içi dolu yumurta çıktı. Bu arada ikinci tedaviyi farklı bir yerde yaptık. Bilmem size bir fikir olur mu?.

TATLIŞIM nisanın 3 ünde regli olmuştum o günden bu yana o kadar gun geçti işte..
bende bi umut test aldım yaptım ama olumsuz olunca esımde bana kızdı..
kendı kendını nıe umıtlendırıyorsun bılmıyormusun benım durumumu die..Allah buyukk dedım bende..
ama pek sanmıyorum canımmmm..bakalımm hayırlısı..
regli olamamakta kötüymüş ya..

Bu arada herkese günaydın mutlu bekleyişler , benim gibi bekleyenler

günaydın yazan herkese günaydın sabah muayene oldum kan verdim bugün normalde çatlatma iğnemi vuracaktım bakalım dedi doktor e2 nasıl çıkacak ? ama ben bitsin istiyorum bünyem kaldırmıyo artk dünden beri başım dönüyo elim ayağım titriyo iğneler beni mahvetti sabah orgalutran öğlen genotropin akşam puregon menopur hiç iyi değilim kızlar ya.doktorda farketti inşallah son gündür dedi.yapacak birşey yok sabredip beklicem.ilkinde böyle olmamıştı...hakkımızda hayırlısı olsun ne dim.

gunaydınlar herkeseee....mutlu huzurlu bol bol hamış haberı ıle dolu bı gun gecırelım inşaAllah....

günaydınn kızlarr..

kuzucummmmmmmmm günaydın..
umarım son ığnendir..neden böyle kotu oldun kı..
gerçi günde 3 iğne azda değil..
rabbim emeklerini boşa çıkarmışın bitanem.

canımcım merhaba :)
benım aslında gecikmiyordu ama bu ay oyle oldu..
bende umıtlendım kendı kendıme dün iş çıkışı test aldım ama tabıkı negatif..
belirtiler varrrr ama gelen giden yok

ben ne zaman test yapsam 2 gün sonra adet olurdum hehe

kuzucummmmmmmmm günaydın..
umarım son ığnendir..neden böyle kotu oldun kı..
gerçi günde 3 iğne azda değil..
rabbim emeklerini boşa çıkarmışın bitanem.

bilmiyorumki hayatım ilk tüp bebekte böyle olmamıştım o yüzden bende endişeliyim ama kan sonucum çıkmadan bişey diyemiyorum doktora.

günaydın canmm inşallah

günaaydıın

sonucu güzel olsun inşallah bekleyişinin günaydıın

inşallah son tedavin son iğnelerin olur canm hayırlısıyla kavusursun bebişine günaaydıın

günaydınn canımcım

35 hee belli mi olur hayırlısı olsun canm inşallah

gunaydın hatıcımmm...neden öyle oldu kı yaaa:44::44:..sıkma canını umarım bugun ığnelerın bıter kuzucum yaa...ıyı bı kahvaltı yaptın mı dırencını artırırdı...

gunaydın hatıcımmm...neden öyle oldu kı yaaa:44::44:..sıkma canını umarım bugun ığnelerın bıter kuzucum yaa...ıyı bı kahvaltı yaptın mı dırencını artırırdı...

işyerinde poğaça çay yedim allahtan oturuyorum masa başı.yoksa kesin bayılmıştım
inşallah son tedavin son iğnelerin olur canm hayırlısıyla kavusursun bebişine günaaydıın

inşallah hayatım çok sağol

Amin canım Teşekkürler rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inş.ikizdir 🙏 inş.meleklerim beni bırakmaz lar duaların için allah razı olsun hep sizlere dua ediyorum...inanır mısın sonucu görür görmez hemen aklıma sizler geldiniz dua ettim size🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…