evet cnm belirtisizlik insanı yıkıyor klasik bende sana deyeyim cnm sıkma canını diyegörelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
evet cnm rabbim inşlh ona nasip etsin bu denemde cnm sanada nasip olsun çünki denem yaptıkça hüsran yaşandıkça acıısı daha zor olur bu sefer ikinizde bebekli haberlerinizi verin bize..
aslında benim sıkıntım eşimle o beklemek taraftarı ben ise var sağlıklı ise deneyelim diyen taraf bayağı yoğun kavga ettik hatat geçenelrde o yüzden yahu sperm olunca dr.lar bayana bakar psikolojik olarak hazırmı diye ben bomba gibiyim ahzırım iyi sonuca da kötü sonuca da ama gelgelellim herif hazır değil olucak iş değil ya sıkıntımın kaynagı o diyorum embriyolog başlayın derse başalrım o hala bi kaç ay var daha diyor uff neyse ay sonuna kadar belli olucak kısmetse yapın derse hiçç takmam kocayı bu sefer
noldu ki tatlım????Hemen cevap yazamadim kusura bakmayinn anca firsatim oldu..maalesef guzel haberlerim yok size.doktorlada gorusemedim bugün ama sanirim tsh yüzünden..yumurta takibi suresince hep takip ettirmistim ilac da kullaniyorum ama bugun sabah kan verirken tekrar tsh testi istemistim 6.5 cikmis(sanirimm tsh i biraz hafife almisim..oylee iste tatlislar..bundada vardir bi hayir rabbim neylerse guzel eyler..cok cok öpüyorum hepiniziu
hoşgeldin tatlım, hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun.....İnşallah canım benm hoşbuldukk.. Başlayacağız bizde yakında tedaviye ama çok endişeliyim herkes gibi.. Rabbim yardımcımız olsunn :44:
ay inşallah böyle devam eder tedavin boyu da o çok önemli benceeeeevarya belki bir iki gün sonra başlıcam endişe bile yok allah üzerime bir rahatlık verdi nedense..böyle iyiyim gerilmek istemiyorum..
sende rahat ol canım.allah bir kolaylığını verir emin ol.
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
hoşgeldin tatlım, hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun.....
Benim il tüp bebek denememde 600 küsür olmuştu E2 sonrada hemen yumurtalar toplandı
günaydın kızlar mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallahhhhhh
35. gün mü olduinşallah geç tutunma olmuştur da ondan çıkmamıştır testte tatlım... geçenlerde bi arkadaşın başına geldi o pko hastası idi, inşallah öyle bi durumdur
herkeslere günaydınlaaarrr dün hamiş haberlerimiz gelmiş inşallah devam eder bu güzel haberler yaaAllahım mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı günler nasip etsin hepimize inşallah
doktorumun yazdığı cevap bu canım
O na benzer duyabileceğin daha yaklaşık 100 ürün var., Ne yazık ki etkinliği net olarak ispatlanabilmiş değil.
gunaydınlar herkeseee....mutlu huzurlu bol bol hamış haberı ıle dolu bı gun gecırelım inşaAllah....
Günaydınnn
Bu arada herkese günaydın mutlu bekleyişler , benim gibi bekleyenler
günaydın yazan herkese günaydınsabah muayene oldum kan verdim bugün normalde çatlatma iğnemi vuracaktım bakalım dedi doktor e2 nasıl çıkacak ? ama ben bitsin istiyorum bünyem kaldırmıyo artk dünden beri başım dönüyo elim ayağım titriyo iğneler beni mahvetti sabah orgalutran öğlen genotropin akşam puregon menopur hiç iyi değilim kızlar ya.doktorda farketti inşallah son gündür dedi.yapacak birşey yok sabredip beklicem.ilkinde böyle olmamıştı...hakkımızda hayırlısı olsun ne dim.
canımcım merhaba :)
benım aslında gecikmiyordu ama bu ay oyle oldu..
bende umıtlendım kendı kendıme dün iş çıkışı test aldım ama tabıkı negatif..
belirtiler varrrr ama gelen giden yok
kuzucummmmmmmmm günaydın..
umarım son ığnendir..neden böyle kotu oldun kı..
gerçi günde 3 iğne azda değil..
rabbim emeklerini boşa çıkarmışın bitanem.
gunaydınlar herkeseee....mutlu huzurlu bol bol hamış haberı ıle dolu bı gun gecırelım inşaAllah....
Günaydınnn
Bu arada herkese günaydın mutlu bekleyişler , benim gibi bekleyenler
günaydın yazan herkese günaydınsabah muayene oldum kan verdim bugün normalde çatlatma iğnemi vuracaktım bakalım dedi doktor e2 nasıl çıkacak ? ama ben bitsin istiyorum bünyem kaldırmıyo artk dünden beri başım dönüyo elim ayağım titriyo iğneler beni mahvetti sabah orgalutran öğlen genotropin akşam puregon menopur hiç iyi değilim kızlar ya.doktorda farketti inşallah son gündür dedi.yapacak birşey yok sabredip beklicem.ilkinde böyle olmamıştı...hakkımızda hayırlısı olsun ne dim.
günaydınn canımcım
gunaydın hatıcımmm...neden öyle oldu kı yaaa:44::44:..sıkma canını umarım bugun ığnelerın bıter kuzucum yaa...ıyı bı kahvaltı yaptın mı dırencını artırırdı...
inşallah son tedavin son iğnelerin olur canm hayırlısıyla kavusursun bebişine günaaydıın
ayyyyyyyyyyy harıka bı haber dılbercimmmm...cooook sewındım kuzummm...allahım sonsuz kere masaallah harıka bır deger ...ıkızler gelıoo annesiii ...Rabbım sorunsuz bı hamılelıkle kucagında sevdırsın canımcımmmmm ...dualarında bızlerı unutmaaa
Benim il tüp bebek denememde 600 küsür olmuştu E2 sonrada hemen yumurtalar toplandı
Arkadaşlar bu e2 ile ilgili çok konuşuldu ama ben hiç katılmamıştım. Benim yumurta toplamadan önce 1858 di en son e2. Ondan sonra toplandı.fakat 1 . Tedavimde e 2 çok yavaş ilerledi. Tabi ben de acemi olunca bunun ilerleyişi hakkında bir bilgiye sahip değildim. Onda en son 700e ulaştı e2. Fakat 1. Tedavimde 9-10 yumurta sadece içi dolu 1 yumurta çıkmıştı. Şimdiki 2. Tedavimde 13 yumurta falan gözüküyordu. 9 yüzünü içi dolu yumurta çıktı. Bu arada ikinci tedaviyi farklı bir yerde yaptık. Bilmem size bir fikir olur mu?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?