2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar hastanede bir arkadaşla tanıştım görüşmeye devam ediyoruz şehir dışında olduğu için bana bişey sordu bende bilemedim size soruyorum.hulusi hocaya tüp bebek yaptırıyorlardı fakat kocasında sperm çıkmamış.yani sperm sıfır....hocada demişki yurtdışına göndersem bile sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin demiş.ve bu insanlar 1 yıllık evli ve gencecikler...bikere bu hulusi hocanın haşa allahı unutarak yaptığı yorumu densizliğine veriyorum.onu yalnız allah bilir.ama bilemediğim bir konu erkekte hiç sperm yoksa hiçbi ihtimal yokmu gerçekten ?? bu arada bu hastane eski sistem mikroenjeksiyon ile yapılıyor sadece gelişmiş teknikler yok...

GÜNAYDINLAR DÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Teşekkürler canım amin inş. En yakın zamanda sizlerden de böyle mutlu haberler bekliyoruz...rabbim inş. Tez vakitte sizleride sevindirir. ..

Allah de ötesini bırak...

GÜNAYDINLAR DÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Amin canım inş. En kısa zamanda sizlerden de gelecek böyle güzel haberler ilk bu topiktekiler aklıma geldi ve hemen dua ettim o sevinçle...inş. bizimkiler de sonuna kadar bize tutunurlar ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.🙏🙏🙏

CANIMMM BİZ AZOLU DEĞİLİZ AMA AZOLU TOPİĞİNDEN OKUDUĞUM KADARIYLA TESE DE SPERM BULUNAMAYAN ARKADAŞLARIN EŞLERİNE İLAÇ TEDAVİSİ UYGULANIP (GONAL F PREGNLY VS ) SPERM ELDE EDİLEBİLİYOR BİRDE KÖK HÜCRE OLAYI VAR (yurt dışında daha yayğın)BU YÖNTEMLE DE SPERM BULUNUYOR AZOLULAR TOPİĞİNDE KAAN AYDOS TAN ÇOK MEMUNLAR

inşşş inşşşşşşşşşş inşşşşş rabbim hepimiizn evlat hasretini bitirisin inş

Herkese Günaydınlar rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün arkadaşlar...

Canım erkekte tese ameliyatı oluyor. Azosperm olanlarda tese ile erkeklerde sperm bulunabiliyor. Bu yapılmış mı? Hatta birkaç kere bile tese yapılabiliyormuş. Bence bunu önerebilirsin çünkü bu şekilde sperm bulunabiliyor.

işyerinde poğaça çay yedim allahtan oturuyorum masa başı.yoksa kesin bayılmıştım

inşallah hayatım çok sağol

ama bak sımdı olmadııı...poğaca mııı....sen anne adayısın...poğacadan kahvaltı olmazzzz...en azından peynırlı bı tost falan yesen daha ıyıııı...şekercım iyi beslenmelıyız demıı

canım yaaa çok sağol allah razı olsun hemen ismini falan vercem

hiç ameliyat falan olmamış canım evet hemen söyleyimde iyi bir doktora gitsin

Amın kuzummm...neler yaptın ekstra dua olaraktan de bakim

evde kahvaltı yapıp gelirim genelde ama işyerinin yakınlarında tost satan bi yer yok kiiiiiiiiiiiiiiiii

Herkese Günaydınlar rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün arkadaşlar...

Merhaba dilber.. Allah de ötesini bırak gerçekten harika bir kitaptı.. Rabbim gerçekten sabredenin onu hissedenin yardımcısı oluyor hep. Çok iyi hissedemiyoruz ve teslim olamıyoruz maleseff..

Haticim keçiboynuzu kürleri ve onun gibi birçok ot çeşitleri var ayrıca sperm sayısı arttırıcı birçok ilaç var araştırıp bisüre onları deneyip sonra tahlil baktırsınlar bence spermi olur, Allahtan başka kimse olup olmayacağını bilemez dediyin gibi.

cnm hoca bıraz agır konusmuşşş...Allah dan ötesı bılemez bunuu....ben sana kendı yakın arkadasımı örnek vereyımm...kız kac defa tup bebek ve asılama denedı olmadı...konustuk ıste...35 yasındayım yoruldum daha ıstemıom tedavı dedı..adamcagızın spremı yok ne yapayım o da isterdı hersey guzel olsun ama olmuo ıste dedıı...veeeee uc ay sonra Rabbım normal yolla hamılelıgı nasip ettı ona..ve dogum yaptıııı....uc aylık oglusu varr...allah varken kım ne dersın umıt kesmemek lazımm...kaan aydos ve emre bakırcıoglu bu konuda ii die bılıom bendeee...Rabbim yardımcıları olsunnn..onlar adına uzuldum cok:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…