sen hazırsın ama herif değil demek..... iğneleri o mu yiycekmiş, hey Allahım yaaaa.... inşallah en kısa zamanda kendini hazır hissetsin inşallahhhh kocacın
noldu ki tatlım????
hoşgeldin tatlım, hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun.....
ay inşallah böyle devam eder tedavin boyu da o çok önemli benceeeee
kızlar gözünüz aydın, Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikinize deeeeedarısı da başımıza tabikiiiii
GÜNAYDINLARDÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN
kızlar hastanede bir arkadaşla tanıştım görüşmeye devam ediyoruz şehir dışında olduğu için bana bişey sordu bende bilemedim size soruyorum.hulusi hocaya tüp bebek yaptırıyorlardı fakat kocasında sperm çıkmamış.yani sperm sıfır....hocada demişki yurtdışına göndersem bile sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin demiş.ve bu insanlar 1 yıllık evli ve gencecikler...bikere bu hulusi hocanın haşa allahı unutarak yaptığı yorumu densizliğine veriyorum.onu yalnız allah bilir.ama bilemediğim bir konu erkekte hiç sperm yoksa hiçbi ihtimal yokmu gerçekten ?? bu arada bu hastane eski sistem mikroenjeksiyon ile yapılıyor sadece gelişmiş teknikler yok...
amin canım inş. En kısa zamanda sizlerden de gelecek böyle güzel haberler ilk bu topiktekiler aklıma geldi ve hemen dua ettim o sevinçle...inş. Bizimkiler de sonuna kadar bize tutunurlar ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.🙏🙏🙏
allah de ötesini bırak...
kızlar hastanede bir arkadaşla tanıştım görüşmeye devam ediyoruz şehir dışında olduğu için bana bişey sordu bende bilemedim size soruyorum.hulusi hocaya tüp bebek yaptırıyorlardı fakat kocasında sperm çıkmamış.yani sperm sıfır....hocada demişki yurtdışına göndersem bile sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin demiş.ve bu insanlar 1 yıllık evli ve gencecikler...bikere bu hulusi hocanın haşa allahı unutarak yaptığı yorumu densizliğine veriyorum.onu yalnız allah bilir.ama bilemediğim bir konu erkekte hiç sperm yoksa hiçbi ihtimal yokmu gerçekten ?? bu arada bu hastane eski sistem mikroenjeksiyon ile yapılıyor sadece gelişmiş teknikler yok...
işyerinde poğaça çay yedim allahtan oturuyorum masa başı.yoksa kesin bayılmıştım
inşallah hayatım çok sağol
CANIMMM BİZ AZOLU DEĞİLİZ AMA AZOLU TOPİĞİNDEN OKUDUĞUM KADARIYLA TESE DE SPERM BULUNAMAYAN ARKADAŞLARIN EŞLERİNE İLAÇ TEDAVİSİ UYGULANIP (GONAL F PREGNLY VS ) SPERM ELDE EDİLEBİLİYOR BİRDE KÖK HÜCRE OLAYI VAR (yurt dışında daha yayğın)BU YÖNTEMLE DE SPERM BULUNUYOR AZOLULAR TOPİĞİNDE KAAN AYDOS TAN ÇOK MEMUNLAR
Canım erkekte tese ameliyatı oluyor. Azosperm olanlarda tese ile erkeklerde sperm bulunabiliyor. Bu yapılmış mı? Hatta birkaç kere bile tese yapılabiliyormuş. Bence bunu önerebilirsin çünkü bu şekilde sperm bulunabiliyor.
Amin canım Teşekkürler rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inş.ikizdir 🙏 inş.meleklerim beni bırakmaz lar duaların için allah razı olsun hep sizlere dua ediyorum...inanır mısın sonucu görür görmez hemen aklıma sizler geldiniz dua ettim size🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
ama bak sımdı olmadııı...poğaca mııı....sen anne adayısın...poğacadan kahvaltı olmazzzz ...en azından peynırlı bı tost falan yesen daha ıyıııı ...şekercım iyi beslenmelıyız demıı
Herkese Günaydınlar rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün arkadaşlar...
Allah de ötesini bırak...
ne demek canım çok hakim değilim konuya azolu arkadaşlar dah iyi bilir inş arkadaşında fayda görürcanım yaaa çok sağol allah razı olsun hemen ismini falan vercem
doktorum para basıyorum sanıyo o zaman
canım yaaa çok sağol allah razı olsun hemen ismini falan vercem
Toplanan yumurta az olmuştur ama 3 tane felan gibi ışte yumurta başına en az 200 olmaliymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?