2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evde kahvaltı yapıp gelirim genelde ama işyerinin yakınlarında tost satan bi yer yok kiiiiiiiiiiiiiiiii

bundan sonra aksamdan hazırla kahvaltı edemeyecegın gunler ıcın peynırlı bı sandvıc yeter...yaglı popacadan daha iyidirr bana bakar mısın annen olsam bu kadar tembıhlerımmalınmıon demı kuzucumm:44::44::44:

ben ne zaman test yapsam 2 gün sonra adet olurdum hehe

BENDe de olacağı o..

bilmiyorumki hayatım ilk tüp bebekte böyle olmamıştım o yüzden bende endişeliyim ama kan sonucum çıkmadan bişey diyemiyorum doktora.

anladım canım..
neyse sen canını sıkma..sonu güzell olucakk inşallah..

GÜNAYDINLAR DÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN

günaydınn canımcımmmmmmmmmmm

Herkese Günaydınlar rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün arkadaşlar...

Allah de ötesini bırak...

günaydın canım amin inşallah

evet bi 3 ay kür yapsınlar bence o arada para biriktirsin sonrada kaan aydosa gitsinler..

canım bellı olmaz tabıkı amaa..
tüm belirtiler var bende...bide eşimde hiç sperm çıkışı yok

evet bi 3 ay kür yapsınlar bence o arada para biriktirsin sonrada kaan aydosa gitsinler..

canımcım bizde de tese ile sperm buldular..
normalde menide yok mesela...
ama soyle de bı durum var benım yengemın abısının hıc spermı yokmuş..
gitmediği doktor kalmamış en son onlarda evlatlık almışlar.ama kızın haberı yok

zaten onlarda allaha inanıyoruz ondan gelecek herşeye razıyız ama hoca çok ağır konuştu dedi.ona üzülmüşler düşünsene demişki allah yüzünüze bakarsaaa olur çocuğunuz ..ne demek ayıp ya

phala sendede baş dönmesi halsizlik varmı bende dünden beri bi salaklık varya

Havalardandır canım o merak etme bendede ara sıra olur, şimdi sen diyince oldu bak psikolojik yani, stresss yapmaaaa

kız bayılıyom sana ne alınacam

evde kahvaltı yapıp gelirim genelde ama işyerinin yakınlarında tost satan bi yer yok kiiiiiiiiiiiiiiiii

Al bende o kadar poğaça ile geçiştiriyorum, eşim boluya gidince ben 2 gün annemde kalıyorum babam benden önce kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor valla birde işe bırakıyor, eşim yapıyor mu bana HAYIR. Ne varsa annelerde babalarda var

İnanılmaz hatta mucize. Hiç spermi yokken hamile kalması hatta doğal yolla, demek Allahın ne sevdiği kullarmış

Hiç sperm yoktur demek yanlıştır aslında mikro tese ile sperm elde ediliyo artık. normal yolla olması evet biraz zor olabilir. e vitamini keçi boynuzu kürü polen ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ile sperm sayı ve kaliteyi etkilemek mümkün .. İMkansız diye bir şey asla yoktur Rabbim ol derse olur . Tez zmanda sağlıklı bi şekilde bebegine kavusur inşallah

benim eşimde ne yemek ne kahvaltı hep benden bekler.bak tedavi oluyoruz ya pazar sen hazırla dedim hayır dedi

evet cnm o da haklı bakalım zmanla anlarız rabbim doğru ola sevk etsin bizi:26:
evet adam tırsıyo haklı da biz azoluyuz o yüzden korkularımzı herkesten daha da fazla oluyor xcnm
cnm umarım bu sefer bebeğin sana tutunur bu sıkıntılarını atlatır sağlıklı gebelik yaşarsın

cnm bu arkadaşın eğer eşinin hormon değerleri normalse sakın ameliyat olmasın sakın benim eşimde azosperm hastası yani menide sperm yok 2 kere ameliyat oldu sonuç sertoly cell çıktı kaan hocada emre beyde tedavi gördük olmadı
eğer bu arkadaş ameliyat olursa testisdlere zarar veriyor o yüzden olmasın biz önce allahın izniyle sonrada şimdi ki dr.umuzun tedavisiyle 7 senedir bekeldiğimiz spermi gördük tedavisi yok değil doğru elelrde yapılırsa çıkış oluyor örnekte benim eşim zaten o yüzden siz ona isterse bizim dr.un adını vereyim araştırsın ve azolu sayfasına baksın orda herkes o dr.un ahstası ve çoğunda güzel gelişmeler oluyor

canım bellı olmaz tabıkı amaa..
tüm belirtiler var bende...bide eşimde hiç sperm çıkışı yok

olsun normal yolla olmasa da tüp bebişle olsuun

kıymetini bil canım okurken burnumun direği sızladı resmen canım babam özledim çok zor yokluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…