evde kahvaltı yapıp gelirim genelde ama işyerinin yakınlarında tost satan bi yer yok kiiiiiiiiiiiiiiiii
canım yaaa çok sağol allah razı olsun hemen ismini falan vercem
ben ne zaman test yapsam 2 gün sonra adet olurdum hehe
bilmiyorumki hayatım ilk tüp bebekte böyle olmamıştım o yüzden bende endişeliyim ama kan sonucum çıkmadan bişey diyemiyorum doktora.
GÜNAYDINLARDÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Herkese Günaydınlar rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün arkadaşlar...
Allah de ötesini bırak...
Olsun, işe yarama durumu var sonuçta
Haticim keçiboynuzu kürleri ve onun gibi birçok ot çeşitleri var ayrıca sperm sayısı arttırıcı birçok ilaç var araştırıp bisüre onları deneyip sonra tahlil baktırsınlar bence spermi olur, Allahtan başka kimse olup olmayacağını bilemez dediyin gibi.
günaydın canmm inşallah
günaaydıın
sonucu güzel olsun inşallah bekleyişinin günaydıın
inşallah son tedavin son iğnelerin olur canm hayırlısıyla kavusursun bebişine günaaydıın
35 hee belli mi olurhayırlısı olsun canm inşallah
evet bi 3 ay kür yapsınlar bence o arada para biriktirsin sonrada kaan aydosa gitsinler..
cnm hoca bıraz agır konusmuşşş...Allah dan ötesı bılemez bunuu....ben sana kendı yakın arkadasımı örnek vereyımm...kız kac defa tup bebek ve asılama denedı olmadı...konustuk ıste...35 yasındayım yoruldum daha ıstemıom tedavı dedı..adamcagızın spremı yok ne yapayım o da isterdı hersey guzel olsun ama olmuo ıste dedıı...veeeee uc ay sonra Rabbım normal yolla hamılelıgı nasip ettı ona..ve dogum yaptıııı....uc aylık oglusu varr...allah varken kım ne dersın umıt kesmemek lazımm...kaan aydos ve emre bakırcıoglu bu konuda ii die bılıom bendeee...Rabbim yardımcıları olsunnn..onlar adına uzuldum cok:2::2::2:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=160345&page=13329&p=35190564#post35190564 CANIM BU TOPİKTENNN DAHA İYİ BİLGİ ALIRSINN
sanada günaydınlarBende de olacağı o..
Anladım canım..
Neyse sen canını sıkma..sonu güzell olucakk inşallah..
Günaydınn canımcımmmmmmmmmmm
günaydın canım amin inşallah
phala sendede baş dönmesi halsizlik varmı bende dünden beri bi salaklık varya
bundan sonra aksamdan hazırla kahvaltı edemeyecegın gunler ıcın peynırlı bı sandvıc yeter...yaglı popacadan daha iyidirr Bana bakar mısın annen olsam bu kadar tembıhlerımm alınmıon demı kuzucumm:44::44::44:
evde kahvaltı yapıp gelirim genelde ama işyerinin yakınlarında tost satan bi yer yok kiiiiiiiiiiiiiiiii
kaan aydos'u bende biliyorum alanında süper bir doktor.
cnm hoca bıraz agır konusmuşşş...Allah dan ötesı bılemez bunuu....ben sana kendı yakın arkadasımı örnek vereyımm...kız kac defa tup bebek ve asılama denedı olmadı...konustuk ıste...35 yasındayım yoruldum daha ıstemıom tedavı dedı..adamcagızın spremı yok ne yapayım o da isterdı hersey guzel olsun ama olmuo ıste dedıı...veeeee uc ay sonra Rabbım normal yolla hamılelıgı nasip ettı ona..ve dogum yaptıııı....uc aylık oglusu varr...allah varken kım ne dersın umıt kesmemek lazımm...kaan aydos ve emre bakırcıoglu bu konuda ii die bılıom bendeee...Rabbim yardımcıları olsunnn..onlar adına uzuldum cok:2::2::2:
kızlar hastanede bir arkadaşla tanıştım görüşmeye devam ediyoruz şehir dışında olduğu için bana bişey sordu bende bilemedim size soruyorum.hulusi hocaya tüp bebek yaptırıyorlardı fakat kocasında sperm çıkmamış.yani sperm sıfır....hocada demişki yurtdışına göndersem bile sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin demiş.ve bu insanlar 1 yıllık evli ve gencecikler...bikere bu hulusi hocanın haşa allahı unutarak yaptığı yorumu densizliğine veriyorum.onu yalnız allah bilir.ama bilemediğim bir konu erkekte hiç sperm yoksa hiçbi ihtimal yokmu gerçekten ?? bu arada bu hastane eski sistem mikroenjeksiyon ile yapılıyor sadece gelişmiş teknikler yok...
al bende o kadar poğaça ile geçiştiriyorum, eşim boluya gidince ben 2 gün annemde kalıyorum babam benden önce kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor valla birde işe bırakıyor, eşim yapıyor mu bana hayır. Ne varsa annelerde babalarda var
evet cnm o da haklı bakalım zmanla anlarız rabbim doğru ola sevk etsin bizi:26:Olsun sen haklısın ama eşinede hak ver. O da daha iyisinin olmasını istiyor çünkü o senden daha tedirgin, hüsrana uğramak istemediği için durumunu daha düzeltmek istiyor. Ki eşinin davranışı biraz haklı bu durum da fakat emriyolog tamam derse beklemenin de anlamı yok. Bu ara İMS tekniği spermleri 7000 kat daha büyütüyor o tekniği kesinlikle sizde yaptırın. Daha iyi sağlıklı sperm bulunuyor.
evet adam tırsıyo haklı da biz azoluyuz o yüzden korkularımzı herkesten daha da fazla oluyor xcnmsen hazırsın ama herif değil demek..... iğneleri o mu yiycekmiş, hey Allahım yaaaa.... inşallah en kısa zamanda kendini hazır hissetsin inşallahhhh kocacın
noldu ki tatlım????
hoşgeldin tatlım, hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun.....
ay inşallah böyle devam eder tedavin boyu da o çok önemli benceeeee
kızlar gözünüz aydın, Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikinize deeeeedarısı da başımıza tabikiiiii
cnm umarım bu sefer bebeğin sana tutunur bu sıkıntılarını atlatır sağlıklı gebelik yaşarsıngünaydın yazan herkese günaydınsabah muayene oldum kan verdim bugün normalde çatlatma iğnemi vuracaktım bakalım dedi doktor e2 nasıl çıkacak ? ama ben bitsin istiyorum bünyem kaldırmıyo artk dünden beri başım dönüyo elim ayağım titriyo iğneler beni mahvetti sabah orgalutran öğlen genotropin akşam puregon menopur hiç iyi değilim kızlar ya.doktorda farketti inşallah son gündür dedi.yapacak birşey yok sabredip beklicem.ilkinde böyle olmamıştı...hakkımızda hayırlısı olsun ne dim.
kızlar hastanede bir arkadaşla tanıştım görüşmeye devam ediyoruz şehir dışında olduğu için bana bişey sordu bende bilemedim size soruyorum.hulusi hocaya tüp bebek yaptırıyorlardı fakat kocasında sperm çıkmamış.yani sperm sıfır....hocada demişki yurtdışına göndersem bile sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin demiş.ve bu insanlar 1 yıllık evli ve gencecikler...bikere bu hulusi hocanın haşa allahı unutarak yaptığı yorumu densizliğine veriyorum.onu yalnız allah bilir.ama bilemediğim bir konu erkekte hiç sperm yoksa hiçbi ihtimal yokmu gerçekten ?? bu arada bu hastane eski sistem mikroenjeksiyon ile yapılıyor sadece gelişmiş teknikler yok...
canım bellı olmaz tabıkı amaa..
tüm belirtiler var bende...bide eşimde hiç sperm çıkışı yok
Al bende o kadar poğaça ile geçiştiriyorum, eşim boluya gidince ben 2 gün annemde kalıyorum babam benden önce kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor valla birde işe bırakıyor, eşim yapıyor mu bana HAYIR. Ne varsa annelerde babalarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?