2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
havalardandır canım o merak etme bendede ara sıra olur, şimdi sen diyince oldu bak Psikolojik yani, stresss yapmaaaa

ya kız inşallah hehe.sn naptn bugün kan verdim ben. E2 ye göre bitirecekmiyiz bakalım dedi doktor

hım yani önce tese şart diyorsun...bunlar mikrotese yapmış hiç sperm bulunamamış bende anlamadım :26:

olsun normal yolla olmasa da tüp bebişle olsuun

kıymetini bil canım okurken burnumun direği sızladı resmen canım babam özledim çok zor yokluğu

Baban yaşıyor değil mi?:26:

valla yanlış anlamadıysam mikro tese ile incelenmiş sperm bulunamamış dedi.ben yinede bitkilerin gücüne inanıyorum allahın izniyle..

canım hemen ismini verirmisn ya :26:

canım hemen ismini verirmisn ya :26:
dr.celalettin peru istanbul da ethica hastanesinde. dr. kendisi dahiliye uzmanı ama kendide evlat hasreti çekmiş yılarca evladına kavuşunca kendi gibi olan kişilere yardım ediyor hemde bayağı kapsamlı bi dr. geçenlerde azolularla buluşma bile yapıldı yoğun ilgi vardı cnm arkadaş gitsin görüşsün hiçç pişman olmayacak inan bana

Benim kontrol yarın, dediğin anlamadım yalnız E2 ye göre ilacımı kesecekmiş yani

ya ben çok anlamıyorum ama bugün 17 mm olmuş tek yumurtam diğerleri 15 12 13 olmuş.4-5 yumurta gözüküyor dedi e2 1000 in üstünde olursa çatlatma iğnesi vuracakmış.ama burada e2 baya yüksek çıkan arkadaşlar var onlar hala iğne oluyorlar hangisi yanlış ben anlamadım ?

cemrem peki fiyatları konusunda kısaca bilgi verirmisin onuda merak ediyordu

Hıııım ama inan bende bilmiyorum çok fazla, bana doktor cumartesi opu muhtemelen olursun dedi ama demek küçükleri büyütmeye gerek görmüyor.

zaten onlarda allaha inanıyoruz ondan gelecek herşeye razıyız ama hoca çok ağır konuştu dedi.ona üzülmüşler düşünsene demişki allah yüzünüze bakarsaaa olur çocuğunuz ..ne demek ayıp ya
ayyy yazık yaaa...yatıp kalkıp halımıze sukredelım bence...Allah varken gayle yok derler bizim oralarda...

özel mesaj kutnu siler misin olmuş mesaj almıyorsun..ben düşünüyorum sana hemen önümüzdekii ay olur dediler mi?rapor hakkım yansın baska carem yok gibi tayinimiz cıktı cunku uzağa bi daha adanaya gelmem zor..

Hıııım ama inan bende bilmiyorum çok fazla, bana doktor cumartesi opu muhtemelen olursun dedi ama demek küçükleri büyütmeye gerek görmüyor.

opuya kadar diğerleride büyür sanırım aman ne bileyim kafamı yormuyorum bunlara bir tanesi benmle olsun bebiş olsun büyüsün doğsunda inşallah

cemrem peki fiyatları konusunda kısaca bilgi verirmisin onuda merak ediyordu
cnm dr. muayne ücret 80 tl ,
sonrasında hormon tahlileri istiyor ama arkadaşın dr. gitmeden önce devlet hastanesinde yaptırsın orda özel olduğu içiçn pahalı oluyor istenen hormon tahlilleride şunlar
FSH LH
TOTAL TESTESTERON
E 2
SERBEST TESTESTERON
BUNLARI yaptırsın varsa diğer tetkiklerini yanına alsın ondan sonra dr. gitsin işleri daha kolay olur sperm testti isterse hoca oda fatihte bi laboratuarda ister onun da ücreti 110 tl zaten o gün dr. giderken cinsel perhizli gitsin sperm testti derse hazırda hemen test veriri arkadaşın eşi eğer soruları olursa gene yardım ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…