havalardandır canım o merak etme bendede ara sıra olur, şimdi sen diyince oldu bakPsikolojik yani, stresss yapmaaaa
canımcım bizde de tese ile sperm buldular..
Normalde menide yok mesela...
Ama soyle de bı durum var benım yengemın abısının hıc spermı yokmuş..
Gitmediği doktor kalmamış en son onlarda evlatlık almışlar.ama kızın haberı yok
benim eşimde ne yemek ne kahvaltı hep benden bekler.bak tedavi oluyoruz ya pazar sen hazırla dedim hayır dedi
olsun normal yolla olmasa da tüp bebişle olsuun
kıymetini bil canım okurken burnumun direği sızladı resmencanım babam özledim çok zor yokluğu
Hiç sperm yoktur demek yanlıştır aslında mikro tese ile sperm elde ediliyo artık. normal yolla olması evet biraz zor olabilir. e vitamini keçi boynuzu kürü polen ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ile sperm sayı ve kaliteyi etkilemek mümkün .. İMkansız diye bir şey asla yoktur Rabbim ol derse olur . Tez zmanda sağlıklı bi şekilde bebegine kavusur inşallah
cnm bu arkadaşın eğer eşinin hormon değerleri normalse sakın ameliyat olmasın sakın benim eşimde azosperm hastası yani menide sperm yok 2 kere ameliyat oldu sonuç sertoly cell çıktı kaan hocada emre beyde tedavi gördük olmadı
eğer bu arkadaş ameliyat olursa testisdlere zarar veriyor o yüzden olmasın biz önce allahın izniyle sonrada şimdi ki dr.umuzun tedavisiyle 7 senedir bekeldiğimiz spermi gördük tedavisi yok değil doğru elelrde yapılırsa çıkış oluyor örnekte benim eşim zaten o yüzden siz ona isterse bizim dr.un adını vereyim araştırsın ve azolu sayfasına baksın orda herkes o dr.un ahstası ve çoğunda güzel gelişmeler oluyor
ya kız inşallah hehe.sn naptn bugün kan verdim ben. E2 ye göre bitirecekmiyiz bakalım dedi doktor
dr.celalettin peru istanbul da ethica hastanesinde. dr. kendisi dahiliye uzmanı ama kendide evlat hasreti çekmiş yılarca evladına kavuşunca kendi gibi olan kişilere yardım ediyor hemde bayağı kapsamlı bi dr. geçenlerde azolularla buluşma bile yapıldı yoğun ilgi vardı cnm arkadaş gitsin görüşsün hiçç pişman olmayacak inan banacanım hemen ismini verirmisn ya :26:
Benim kontrol yarın, dediğin anlamadım yalnız E2 ye göre ilacımı kesecekmiş yani
dr.celalettin peru istanbul da ethica hastanesinde. dr. kendisi dahiliye uzmanı ama kendide evlat hasreti çekmiş yılarca evladına kavuşunca kendi gibi olan kişilere yardım ediyor hemde bayağı kapsamlı bi dr. geçenlerde azolularla buluşma bile yapıldı yoğun ilgi vardı cnm arkadaş gitsin görüşsün hiçç pişman olmayacak inan bana
gebe kalırsam acısını çıkarmayan ne olsun
Hadi inşallah, ama başta nasılsa sonrada öyle olur sende o da
ya ben çok anlamıyorum ama bugün 17 mm olmuş tek yumurtam diğerleri 15 12 13 olmuş.4-5 yumurta gözüküyor dedi e2 1000 in üstünde olursa çatlatma iğnesi vuracakmış.ama burada e2 baya yüksek çıkan arkadaşlar var onlar hala iğne oluyorlar hangisi yanlış ben anlamadım ?
ayyy yazık yaaa...yatıp kalkıp halımıze sukredelım bence...Allah varken gayle yok derler bizim oralardazaten onlarda allaha inanıyoruz ondan gelecek herşeye razıyız ama hoca çok ağır konuştu dedi.ona üzülmüşler düşünsene demişki allah yüzünüze bakarsaaa olur çocuğunuz ..ne demek ayıp ya
Kızlar şimdi hastaneyi aradım 2. rapor hakkımı kullanıyor sayılıyormuş ve 690 tl ödüyormuşuz sadece...
Bilmiyorum benim için hayırlı olan bu mu olur ama Rabbimden dilediğim benim için hayırlı olanı bana yaşatması...
İğneleri kendim yapamadıgım için sürekli hastaneye gidip insanlarla muhattap olup hepsine ayrı dert anlatmaktan bıkmıştım bu sürecin en zor kısmı benim için buydu.. Sanırım sırf bu yüzden rapor hakkımın çöpe gitmesi umurumda bile olmayacak.
Dondurulmuş bebe annesi veya adayı varsa bana yazsın lütfennnnnnnnnnnnn şekerlerrr
Hıııım ama inan bende bilmiyorum çok fazla, bana doktor cumartesi opu muhtemelen olursun dedi ama demek küçükleri büyütmeye gerek görmüyor.
kız bayılıyom sana ne alınacam
ayyy yazık yaaa...yatıp kalkıp halımıze sukredelım bence...Allah varken gayle yok derler bizim oralarda...
cnm dr. muayne ücret 80 tl ,cemrem peki fiyatları konusunda kısaca bilgi verirmisin onuda merak ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?