ayyy teşekkürler canım benimmm....iyi ki varsınız..kardeş gibi oluyoruz görmesek de birbirimizi...ama kararlıyım bı gun buluscaz sızlerleee
İnanılmaz hatta mucize. Hiç spermi yokken hamile kalması hatta doğal yolla, demek Allahın ne sevdiği kullarmış
cnm dr. muayne ücret 80 tl ,
sonrasında hormon tahlileri istiyor ama arkadaşın dr. gitmeden önce devlet hastanesinde yaptırsın orda özel olduğu içiçn pahalı oluyor istenen hormon tahlilleride şunlar
FSH LH
TOTAL TESTESTERON
E 2
SERBEST TESTESTERON
BUNLARI yaptırsın varsa diğer tetkiklerini yanına alsın ondan sonra dr. gitsin işleri daha kolay olur sperm testti isterse hoca oda fatihte bi laboratuarda ister onun da ücreti 110 tl zaten o gün dr. giderken cinsel perhizli gitsin sperm testti derse hazırda hemen test veriri arkadaşın eşi eğer soruları olursa gene yardım ederim cnm
inşallah kızlar ya bende çok isterim .kuzenim burdan arkadaşlarla konuşup buluşmuşlar şimdi herkes çocuk çolukla evlere gelip gidiyorlar
ne demek cnm ya ben yılalrdır o bi tek spermin peşindeyim zaten bi kişi bile kurtulsa benim için dünyalar kadar sevinirim inşlh onlarda da çıkış olduğunu buraya yazarsınkuzum hepsini not ettim allah razı olsun senden ya
ayyy harika yaaa...Şu işlerimizi bi halledelim en güzel zamanlarda yapıcaz buluşmayı inşaAllah canlarımmm
olsun normal yolla olmasa da tüp bebişle olsuun
kıymetini bil canım okurken burnumun direği sızladı resmencanım babam özledim çok zor yokluğu
hım yani önce tese şart diyorsun...bunlar mikrotese yapmış hiç sperm bulunamamış bende anlamadım :26:
ne demek cnm ya ben yılalrdır o bi tek spermin peşindeyim zaten bi kişi bile kurtulsa benim için dünyalar kadar sevinirim inşlh onlarda da çıkış olduğunu buraya yazarsın
valla yanlış anlamadıysam mikro tese ile incelenmiş sperm bulunamamış dedi.ben yinede bitkilerin gücüne inanıyorum allahın izniyle..
Baban yaşıyor değil mi?:26:
başınsağolsun cnmmaalesef canım 3bucuk yıl oluyo kaybedeli
opuya kadar diğerleride büyür sanırım aman ne bileyim kafamı yormuyorum bunlara bir tanesi benmle olsun bebiş olsun büyüsün doğsunda inşallah
aynen canımm yaaa..şok olduk bizde onlardaaa...Rabbim öyle büyük ki onun kudretını düşündükçe içim rahatlıyor valla benımçok şükür iman gücümüz varrr...
maalesef canım 3bucuk yıl oluyo kaybedeli
........................
başınsağolsun cnm
bende annemi kaybedeli 6 sene olucak
ana baba acısı çok zor rabbim rahmet eylesin hepsine
kız bu burdaki yazıyı ben başak sayfaya yazacaktım buraya yazınca anladım sildimBu ne anlamadım?:96:
sağol cnm gerçekten çok acı anne yeri hiç dolmuyor boşluk orası avutuyoruz hayat galesiyle kendimizi ne yapalım bizde oraya gideceğiz er yada geç nasılsa sadece sabır dilerim hep yoksa dayanmak zor...canım benim başın sağ olsun. Çok acı çok
kız bu burdaki yazıyı ben başak sayfaya yazacaktım buraya yazınca anladım sildim
sağol cnm gerçekten çok acı anne yeri hiç dolmuyor boşluk orası avutuyoruz hayat galesiyle kendimizi ne yapalım bizde oraya gideceğiz er yada geç nasılsa sadece sabır dilerim hep yoksa dayanmak zor...
canımmcım tese sart tabıkı..
bızımkının adı mıcro tese mı bılmıyorum ama zor oldu..
once parça aldılar testisten sonra da sperm aradılar Allaha sukur bulunmuştu transferım de olmuştu ama olmayınca olmuyor bitanem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?