2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyy teşekkürler canım benimmm....iyi ki varsınız..kardeş gibi oluyoruz görmesek de birbirimizi...ama kararlıyım bı gun buluscaz sızlerleee

inşallah kızlar ya bende çok isterim .kuzenim burdan arkadaşlarla konuşup buluşmuşlar şimdi herkes çocuk çolukla evlere gelip gidiyorlar

İnanılmaz hatta mucize. Hiç spermi yokken hamile kalması hatta doğal yolla, demek Allahın ne sevdiği kullarmış

aynen canımm yaaa..şok olduk bizde onlardaaa...Rabbim öyle büyük ki onun kudretını düşündükçe içim rahatlıyor valla benımçok şükür iman gücümüz varrr...

kuzum hepsini not ettim allah razı olsun senden ya

inşallah kızlar ya bende çok isterim .kuzenim burdan arkadaşlarla konuşup buluşmuşlar şimdi herkes çocuk çolukla evlere gelip gidiyorlar

ayyy harika yaaa...Şu işlerimizi bi halledelim en güzel zamanlarda yapıcaz buluşmayı inşaAllah canlarımmm

kuzum hepsini not ettim allah razı olsun senden ya
ne demek cnm ya ben yılalrdır o bi tek spermin peşindeyim zaten bi kişi bile kurtulsa benim için dünyalar kadar sevinirim inşlh onlarda da çıkış olduğunu buraya yazarsın

olsun normal yolla olmasa da tüp bebişle olsuun

kıymetini bil canım okurken burnumun direği sızladı resmen canım babam özledim çok zor yokluğu

evet cnm ya..
allahım hepimize nasip etsin..

hım yani önce tese şart diyorsun...bunlar mikrotese yapmış hiç sperm bulunamamış bende anlamadım :26:

canımmcım tese sart tabıkı..
bızımkının adı mıcro tese mı bılmıyorum ama zor oldu..
once parça aldılar testisten sonra da sperm aradılar Allaha sukur bulunmuştu transferım de olmuştu ama olmayınca olmuyor bitanem ya

valla yanlış anlamadıysam mikro tese ile incelenmiş sperm bulunamamış dedi.ben yinede bitkilerin gücüne inanıyorum allahın izniyle..

:26: mikro tese ile illaki bulunması lazım çok ilgiç .. benim eşimin spermi çok düşük ve morfoloji şekil bozuklukları vardı.keçi boynuzu kürü denedim ve inanılmaz farklılık gösterdi morfoloji sekil bozuklukları tamamen olmasada gözle görülüğr derecede düzeldi tavsiye ederim mutlaka denesin .Rabbim yardımcıları olsun

........................

Son düzenleme:
opuya kadar diğerleride büyür sanırım aman ne bileyim kafamı yormuyorum bunlara bir tanesi benmle olsun bebiş olsun büyüsün doğsunda inşallah

Boş ver düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmeyecek. En iyisi düşünmemek. Ben inan sizlerle muhabbet etmek için geliyorum buraya bir şeyleri dert ettiğimden değil

aynen canımm yaaa..şok olduk bizde onlardaaa...Rabbim öyle büyük ki onun kudretını düşündükçe içim rahatlıyor valla benımçok şükür iman gücümüz varrr...

Allaha herkese güç versin inşallah

maalesef canım 3bucuk yıl oluyo kaybedeli

Çok özür dilerim bilmiyordum, herkesin gideceği yer Allahın yanı biraz sabredelim. Ben dedimi çok severim vefat etti 3,5 yıl önce bazen seviniyorum biliyor musun benimde ölümlü olduğuma çünkü kendisini göreceğim. Neyse bunlardan daha fazla bahsetmeyelim.

Bu ne anlamadım?:96:
kız bu burdaki yazıyı ben başak sayfaya yazacaktım buraya yazınca anladım sildim
canım benim başın sağ olsun. Çok acı çok
sağol cnm gerçekten çok acı anne yeri hiç dolmuyor boşluk orası avutuyoruz hayat galesiyle kendimizi ne yapalım bizde oraya gideceğiz er yada geç nasılsa sadece sabır dilerim hep yoksa dayanmak zor...

daha doğrusu silemedin düzeltme yaptın yani
bizi başka sayfalarla mı aldatıyorsun
aynen bende öyle düşünüyorum dedemi çok özlüyorum ben sonra diyorum ki oh nasılsa bende oraya gideceğim ve göreceğim diyorum.

bu kızda yazık parça aldılar ama hiç öyle durmuyo canı falan yanmıyo nasıl yapmış bunlar dedi yazık ya ...allahım sen hayırlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…