2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım öyle dedi valla mikro tese yapıldı sperm sıfır dedi.rabbim yardım etsin ya ben onlara kür arıyom şimdi

başınsağolsun cnm
bende annemi kaybedeli 6 sene olucak
ana baba acısı çok zor rabbim rahmet eylesin hepsine

insan acı tatlı her gününde eksikliğini hissediyor dimi... istememden düğünüme, eşimin hastalığında, ablamın dogumunda, ve bi çok günde o kadar cok belli ki yoklugu can yakıcı dediğin gibi hayat devam ediyo ama eksiklikleri hiç gitmiyo Allahım sabırlar versin canm mekanları cennet olsun inşallah

saçmalama ya ne özrü nerden bilceksin ki saol canım seninde başın sağolsun Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah yani dogru hepimiz sonunda oraya gidicez Allahım hayırlısıyla onun istedigi gibi yaşayıp gitmeyi nasip etsin inşallah

cnm benımmmmm tebrıklerrr...harıka bı deger maşaallahRabbım sorunsuz bı hamılelık nasip etsın sana ve meleğinedua et bızlere..bu yolda ugrasan bebek hasretıyle yanan annecıklere

Sagol canim allahimhepimizi saglikli bebislerimize kavustursun.kimsenin kucagini
bos birakmasin rabbim.cok zor anca bizim gibi yasayan bilir.

Boş ver düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmeyecek. En iyisi düşünmemek. Ben inan sizlerle muhabbet etmek için geliyorum buraya bir şeyleri dert ettiğimden değil

evet hepimiz öyleyiz beraber büyütelim bebeklerimiz inşallah onu diliyoruz hepimiz..

Amin inşallah canım benim.

8 adet menegon ilacım var, hiç kullanmadım sizce eczacı geri alır mı acaba ilaçları?

8 adet menegon ilacım var, hiç kullanmadım sizce eczacı geri alır mı acaba ilaçları?

Menogon soğuk zincir gerektiriyor bildiğim kadarıyla. Genelde eczacılar soğuk zincir olanları almıyorlar diye biliyorum. Bozulma olmuş olabilir diye. Ama siz tanıdık mi eczacı varsa yine de mi sorun derim.

evet sizi aldatıyorum hemde eşi azosperm hastası olanlar burda dertleşelim diye topikle aldatıyrum
rabbim hepsine rahet etsin....

Menogon soğuk zincir gerektiriyor bildiğim kadarıyla. Genelde eczacılar soğuk zincir olanları almıyorlar diye biliyorum. Bozulma olmuş olabilir diye. Ama siz tanıdık mi eczacı varsa yine de mi sorun derim.

Ama niye bozulsun hep buzdolabın da ilaçlar

Canim yumurta sayınla e2 değerini kiyasliyor herhalde erken çatlama olmadan da yumurtayı toplamak istiyor.e2 fazla yüksek olursa zaten ohss olma durumu oluyor zaten

canım çok sağol ya ben anlamadığım için 1000 üstüyse bugün bitirelim dedi.daha sonuç çıkmamış ama

arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..

Ama niye bozulsun hep buzdolabın da ilaçlar

Canım kötü bir şey söylemedim ben. Sen hep buzdolabından saklamış olabilirsin ama eczacılar öle düşünmüyor. Ben de bunları kullandım bildiğim için sana mesaj attım.

Canım kötü bir şey söylemedim ben. Sen hep buzdolabından saklamış olabilirsin ama eczacılar öle düşünmüyor. Ben de bunları kullandım bildiğim için sana mesaj attım.

Yok canım kötü bir şey söylemedin biliyorum, ben sana cevabı dündüz yazınca yanlış anlaşıldım kusura bakma canım yaaa

kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..

ayy son 10 sonra hayırlı haberler alcaz inşallah canm benm dualarımızdasın

kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hadi hayırlısı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…