:26: mikro tese ile illaki bulunması lazım çok ilgiç .. benim eşimin spermi çok düşük ve morfoloji şekil bozuklukları vardı.keçi boynuzu kürü denedim ve inanılmaz farklılık gösterdi morfoloji sekil bozuklukları tamamen olmasada gözle görülüğr derecede düzeldi tavsiye ederim mutlaka denesin .Rabbim yardımcıları olsun
başınsağolsun cnm
bende annemi kaybedeli 6 sene olucak
ana baba acısı çok zor rabbim rahmet eylesin hepsine
Çok özür dilerim bilmiyordum, herkesin gideceği yer Allahın yanı biraz sabredelim. Ben dedimi çok severim vefat etti 3,5 yıl önce bazen seviniyorum biliyor musun benimde ölümlü olduğuma çünkü kendisini göreceğim. Neyse bunlardan daha fazla bahsetmeyelim.
cnm benımmmmm tebrıklerrr...harıka bı deger maşaallah Rabbım sorunsuz bı hamılelık nasip etsın sana ve meleğine dua et bızlere..bu yolda ugrasan bebek hasretıyle yanan annecıklere
Boş ver düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmeyecek. En iyisi düşünmemek. Ben inan sizlerle muhabbet etmek için geliyorum buraya bir şeyleri dert ettiğimden değil
canım öyle dedi valla mikro tese yapıldı sperm sıfır dedi.rabbim yardım etsin ya ben onlara kür arıyom şimdi
insan acı tatlı her gününde eksikliğini hissediyor dimi... istememden düğünüme, eşimin hastalığında, ablamın dogumunda, ve bi çok günde o kadar cok belli ki yoklugu can yakıcıdediğin gibi hayat devam ediyo ama eksiklikleri hiç gitmiyo Allahım sabırlar versin canm mekanları cennet olsun inşallah
saçmalama ya ne özrü nerden bilceksin kisaol canım seninde başın sağolsun Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah yani dogru hepimiz sonunda oraya gidicez Allahım hayırlısıyla onun istedigi gibi yaşayıp gitmeyi nasip etsin inşallah
8 adet menegon ilacım var, hiç kullanmadım sizce eczacı geri alır mı acaba ilaçları?
evet sizi aldatıyorum hemde eşi azosperm hastası olanlar burda dertleşelim diye topikle aldatıyrumdaha doğrusu silemedin düzeltme yaptın yani
bizi başka sayfalarla mı aldatıyorsun
aynen bende öyle düşünüyorum dedemi çok özlüyorum ben sonra diyorum ki oh nasılsa bende oraya gideceğim ve göreceğim diyorum.
Menogon soğuk zincir gerektiriyor bildiğim kadarıyla. Genelde eczacılar soğuk zincir olanları almıyorlar diye biliyorum. Bozulma olmuş olabilir diye. Ama siz tanıdık mi eczacı varsa yine de mi sorun derim.
gerçi benmki değişmez valla haklısın
Canim yumurta sayınla e2 değerini kiyasliyor herhalde erken çatlama olmadan da yumurtayı toplamak istiyor.e2 fazla yüksek olursa zaten ohss olma durumu oluyor zaten
Ama niye bozulsun hep buzdolabın da ilaçlar
Canım kötü bir şey söylemedim ben. Sen hep buzdolabından saklamış olabilirsin ama eczacılar öle düşünmüyor. Ben de bunları kullandım bildiğim için sana mesaj attım.
arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..
Yok canım kötü bir şey söylemedin biliyorum, ben sana cevabı dündüz yazınca yanlış anlaşıldım kusura bakma canım yaaa
arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..
kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
10 günün var inan ben bile sabredemiyorum senin sonucu beklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?