2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..

bizde seni ve meleklerini çooookkk öptük canımcımmm...Rabbım hep beraber kılsın sizleri İnşaAllah...Hayırlı haberlerını bekliycez buyuk heyecanlaa

bu kızda yazık parça aldılar ama hiç öyle durmuyo canı falan yanmıyo nasıl yapmış bunlar dedi yazık ya ...allahım sen hayırlısını ver

canımcım nasıl canı yanmamış arkadaşının eşinin ya..
resmen yarıp parça alıp dikiyorlar aynı ameliyat gıbı oldu..
yazık eşimin az canı yanmadı..

canımcım nasıl canı yanmamış arkadaşının eşinin ya..
resmen yarıp parça alıp dikiyorlar aynı ameliyat gıbı oldu..
yazık eşimin az canı yanmadı..

o zaman o işlemi yapmamışlar baya baya kandırmış doktoru yazık kız .

kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım e2 benimkine yakın benimki de o arlardayken çatlatmayı vurdum. Senin kaç tane yumi var?

Canım muayenede doktor 13 tane falan görünüyordu opu da 9 tane toplandı. 2 tane transferim oldu dün. Maalesef dondurulacak kalmadı.

benm ne olacak bakalım.inşallah seninki tutarda donmuşu düşünmek zorunda kalmazsın.ilk tüpte benmde 6 döllendi 2 transfer edildi donmuşum yoktu.çok üzülmüştüm.inşallah bu son olur rabbim.

Merhaba kızlar bende aranızdayım artık yarın yada cuma günü ilk kez adım atıcam bebeğime Ankara medıcana tüp bebek çok heyecanlıyım..bizde sorun eşimde varıkosel vardı ameliyatı olduk ama yine tek şans tüp bebek denildi ve yarın yada cuma gidicem doktora tolga ecemişe..şuan öyle heycanlıyımki cümle kuramıyorum ce telefondan giriyorum düzgün yazamamış olabilirim bana tecrübelerimizden bahsederseniz sevinirim çok mutluyum umutluyum ve heyecanlıyım 😊😊

HOŞGELDİN CNM TEDAVİN hayırlı olsun ınsallah

E benimde opu günüm cumartesiydi ya

hayırlısı olsun tatlım
dr a bgn sordum opu ne zmn tahminen diye pazartesi salı çarşamba en geç olabilr ddi
ilaçlara devam gonal f menogon bide cetrodite eklendi şimdi
cuma yine kontrol herşy net şekilde belli olcak bakalm

Benim il tüp bebek denememde 600 küsür olmuştu E2 sonrada hemen yumurtalar toplandı

bgn benmde e2 430 olmuş 2 gün önce 214 dü bakalım kaç olcak en son

benm ne olacak bakalım.inşallah seninki tutarda donmuşu düşünmek zorunda kalmazsın.ilk tüpte benmde 6 döllendi 2 transfer edildi donmuşum yoktu.çok üzülmüştüm.inşallah bu son olur rabbim.

selam canım sende mmi başladın tedaviye
hangi aşamadasın benm bgn 6.günüm iğnelerde
çok heycan yapıroum gün geçtikçe:18::18:
hayırlısı olsun hakkımızda
banada net yumi sayımı dr sölemedi 3 4 sagda 3 4 solda var dedi bakalım
inşallah son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelirrrrr

Son düzenleme:
Merhaba dilber.. Allah de ötesini bırak gerçekten harika bir kitaptı.. Rabbim gerçekten sabredenin onu hissedenin yardımcısı oluyor hep. Çok iyi hissedemiyoruz ve teslim olamıyoruz maleseff..

Evet canım ben tedaviye baslamadan iki kitabı da okudum çok güzel faydasını gördüm çok şükür bazı şeyleri daha farklı düşünmeye başladım ve kendimi rabbime teslim ettim..

Allah de ötesini bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…