2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet tatlım kesinlikle katılıyorum.. Allah için sebretmekte çok iyiydi.. Uğur koşarın güzel kitapları var.. Bu arada Böğürtlen kışını da öneririm.. Beni çok etkilemişti.. Bir annenin çabasını anlatıyor diğer taraftan da anne karnında bebeğini kaybetmiş bir ailenin serzenişini.. En güzeli zaman ve eşlerin birbirini daraltmadan sabretmesi.. Rabbim yardımcımız olsun..

Hayirli ugurluu bebisli olsun tedavinn insallahhh tatlimm..

Ohhh ne guzel benim gibi kitaplarra düşkünler var buralardaa sarah jio nun kitaplarini bende cok begenirim bogurtlen kisi beni de cok etkilemisti mart menekseleride cok guzel..simdide allah de otesini birak kitabini okuyorumm siddetle tavsiye ederim..huzur vericii bi kitap..

Evet Sarah Jio ye bayılırım. çok yalın bir uslübü var.. Allah de ötesini bırak bir süre etkisinde kaldığım bir kitap.. mart menekşelerini henüz okumadım ama yorumlarını gördüm.. Şuan yine Sarah Jio nin yamur sonrasını okuyorumm.. Buda gerçekten güzele benziyor.. yabancı yazarları okurken biraz daha dayanıklı oluyorum sanırım.. ama uslübü yakın olan canan tan yada ayşe kulinlerde ben de yıkılıyorum karakterlerle birlikte

Aaaaa halbu ki opu cumartesi olacak diyordun sen bana

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah ilk tedavinle kavuşursun bebeğine. Sana tek tavsiyem heyecanlı ol ama stresli asla olma

arkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..
17 mayıs hamile haberini vereceğin gün oleyyyyy inşlhhhhhhhhhhhh
kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gözünaydın cnm iğneler bitti opu yaklaştıııı......

merhaba cnm inşlh bebeğine kavuşursun bu denemende

Hele şükür bu arada yumurta sayını öğrenmişsin

Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.

Bayilirimmmm hele ayse kulinnn..veda adi aylin fureya nefes nefese hepsi hepsi cok guzel.. ama Canan tan da bi o kadar var.en son yurekler olur kitabinda cok aglamistim yaa..ben kucuk mucizeler dukkani serisini cok sevmistim debbie macomber'in..şiddetle tavsiye ederim:)

Uff anlamıyorlar artık uğraşmak istemiyorlar hasta psikolojisini düşünmekle. Direkt lap lap insanın suratına söylüyorlar. Söylesinler eyvallah da bu kadar rahat olamasınlar istiyor insann

Aynen sana katılıyorumm.. Bahsettiğin kitapların hepsini okudum.. En son yürekler ölürü ben serviste eve dönerken okumuştum.. Gözümü tavana kaldırıp kaldırıp ağlamamak için sıkmıştım kendimi Adı aylin benimde favorimdir bu kitaplar içinde.. mucizeler dukkanı gayet eğelenceliydi.. birde pasaklı tanrıça var o da güzel bak Sophie Kinsella bu kitapta da çok eğlenmiştim ben.. Şimdi spk sınavları var okumuyorum kitap ders çalışmam gerekiyor diye. Böylede olunca ikisini birden yapamıyorum kendimi cezalandırıyorum bir nevi.. Ders çalışamıyorsam kitapta okuyamam düşüncesiii

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah ilk tedavinle kavuşursun bebeğine. Sana tek tavsiyem heyecanlı ol ama stresli asla olma

selam canım çidere üyemisin ya bende üye olmak istedim ama kararsızım ilk muayene ücretsiz demişti bayan bana ben hastaneyle görüştüm öyle bişey yok dedi bende vazgeçtim üye olmaktan ....

Allahım dünyada okunan tüm ezanlar hürmetine işlerimizi rast getir

kızlar canım çok sıkkın..bu tüp bebek bana resmen eziyet oldu allah sonunu hayretsin.normalde çatlatma iğnemi vuracaktım akşam ama şimdi doktordan geldim en büyüğü 17 mm olduğu için bugünde orgalutran+puregon ve menopur aynı dozda vuruyoruz.yarın gidip rahim içine bebeğin tutunmasını sağlayan bi sıvı enjekte edeceklermiş adı neupogen diye bişey.duymadığım şeyleri kullanıyorum ve çok korkuyorum ya bu sefer

selam canım çidere üyemisin ya bende üye olmak istedim ama kararsızım ilk muayene ücretsiz demişti bayan bana ben hastaneyle görüştüm öyle bişey yok dedi bende vazgeçtim üye olmaktan ....

Üyeyim canım.
Evet ilk muayene ücretini ödüyorsun ama sonra genel toplamdan düşüyorlar o parayı

Aaaa stres yapma daha iyi işte yumurtalar daha da büyür, küçüklerde büyür işte. Bende cumartesi opu olmasam da yumurtalar daha büyüsün diyorum.

biosteron reçetesiz maalesef 213 tl eczanede ama internette araştır belki uyguna bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…