- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Evet canım ben tedaviye baslamadan iki kitabı da okudum çok güzel faydasını gördüm çok şükür bazı şeyleri daha farklı düşünmeye başladım ve kendimi rabbime teslim ettim..
Allah de ötesini bırak...
Hayirli ugurluu bebisli olsun tedavinn insallahhh tatlimm..Merhaba kızlar bende aranızdayım artık yarın yada cuma günü ilk kez adım atıcam bebeğime Ankara medıcana tüp bebek çok heyecanlıyım..bizde sorun eşimde varıkosel vardı ameliyatı olduk ama yine tek şans tüp bebek denildi ve yarın yada cuma gidicem doktora tolga ecemişe..şuan öyle heycanlıyımki cümle kuramıyorum ce telefondan giriyorum düzgün yazamamış olabilirim bana tecrübelerimizden bahsederseniz sevinirim çok mutluyum umutluyum ve heyecanlıyım 😊😊
Ohhh ne guzel benim gibi kitaplarra düşkünler var buralardaa sarah jio nun kitaplarini bende cok begenirim bogurtlen kisi beni de cok etkilemisti mart menekseleride cok guzel..simdide allah de otesini birak kitabini okuyorumm siddetle tavsiye ederim..huzur vericii bi kitap..Evet tatlım kesinlikle katılıyorum.. Allah için sebretmekte çok iyiydi.. Uğur koşarın güzel kitapları var.. Bu arada Böğürtlen kışını da öneririm.. Beni çok etkilemişti.. Bir annenin çabasını anlatıyor diğer taraftan da anne karnında bebeğini kaybetmiş bir ailenin serzenişini.. En güzeli zaman ve eşlerin birbirini daraltmadan sabretmesi.. Rabbim yardımcımız olsun..
Geçmiş olsun canimm..rabbim yardimcin yardimcimiz olsun..vakti gelmemis demekki rabbim bir gun ol diyecek olacak hayirlisiylaa..
Ohhh ne guzel benim gibi kitaplarra düşkünler var buralardaa sarah jio nun kitaplarini bende cok begenirim bogurtlen kisi beni de cok etkilemisti mart menekseleride cok guzel..simdide allah de otesini birak kitabini okuyorumm siddetle tavsiye ederim..huzur vericii bi kitap..
hayırlısı olsun tatlım
dr a bgn sordum opu ne zmn tahminen diye pazartesi salı çarşamba en geç olabilr ddi
ilaçlara devam gonal f menogon bide cetrodite eklendi şimdi
cuma yine kontrol herşy net şekilde belli olcak bakalm
bgn benmde e2 430 olmuş 2 gün önce 214 dü bakalım kaç olcak en son
selam canım sende mmi başladın tedaviye
hangi aşamadasın benm bgn 6.günüm iğnelerde
çok heycan yapıroum gün geçtikçe:18::18:
hayırlısı olsun hakkımızda
banada net yumi sayımı dr sölemedi 3 4 sagda 3 4 solda var dedi bakalım
inşallah son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelirrrrr
Merhaba kızlar bende aranızdayım artık yarın yada cuma günü ilk kez adım atıcam bebeğime Ankara medıcana tüp bebek çok heyecanlıyım..bizde sorun eşimde varıkosel vardı ameliyatı olduk ama yine tek şans tüp bebek denildi ve yarın yada cuma gidicem doktora tolga ecemişe..şuan öyle heycanlıyımki cümle kuramıyorum ce telefondan giriyorum düzgün yazamamış olabilirim bana tecrübelerimizden bahsederseniz sevinirim çok mutluyum umutluyum ve heyecanlıyım 😊😊
Yok canim yaa..dune kadar agrim coktu bugun o da yok.bekliyorum ya gelir herhalde:))Saol arkadaşım geçmiş olsun sanada.herşey allahtan.adetin başladı mı.
17 mayıs hamile haberini vereceğin gün oleyyyyy inşlhhhhhhhhhhhharkadaşlar test tarihim 17 Mayıs..
çok öpüyorumm sizleri.. hep aklımdasınız..
gözünaydın cnm iğneler bitti opu yaklaştıııı......kızlar sonucum çıkmış hamdolsun e2 1979 çıkmış baya uçmuş bu.iğnem bitti inşallah allahım ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Merhaba kızlar bende aranızdayım artık yarın yada cuma günü ilk kez adım atıcam bebeğime Ankara medıcana tüp bebek çok heyecanlıyım..bizde sorun eşimde varıkosel vardı ameliyatı olduk ama yine tek şans tüp bebek denildi ve yarın yada cuma gidicem doktora tolga ecemişe..şuan öyle heycanlıyımki cümle kuramıyorum ce telefondan giriyorum düzgün yazamamış olabilirim bana tecrübelerimizden bahsederseniz sevinirim çok mutluyum umutluyum ve heyecanlıyım 😊😊
hayırlısı olsun tatlım
dr a bgn sordum opu ne zmn tahminen diye pazartesi salı çarşamba en geç olabilr ddi
ilaçlara devam gonal f menogon bide cetrodite eklendi şimdi
cuma yine kontrol herşy net şekilde belli olcak bakalm
bgn benmde e2 430 olmuş 2 gün önce 214 dü bakalım kaç olcak en son
selam canım sende mmi başladın tedaviye
hangi aşamadasın benm bgn 6.günüm iğnelerde
çok heycan yapıroum gün geçtikçe:18::18:
hayırlısı olsun hakkımızda
banada net yumi sayımı dr sölemedi 3 4 sagda 3 4 solda var dedi bakalım
inşallah son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelirrrrr
Bayilirimmmm hele ayse kulinnn..veda adi aylin fureya nefes nefese hepsi hepsi cok guzel.. ama Canan tan da bi o kadar var.en son yurekler olur kitabinda cok aglamistim yaa..ben kucuk mucizeler dukkani serisini cok sevmistim debbie macomber'in..şiddetle tavsiye ederim:)Evet Sarah Jio ye bayılırım. çok yalın bir uslübü var.. Allah de ötesini bırak bir süre etkisinde kaldığım bir kitap.. mart menekşelerini henüz okumadım ama yorumlarını gördüm.. Şuan yine Sarah Jio nin yamur sonrasını okuyorumm.. Buda gerçekten güzele benziyor.. yabancı yazarları okurken biraz daha dayanıklı oluyorum sanırım.. ama uslübü yakın olan canan tan yada ayşe kulinlerde ben de yıkılıyorum karakterlerle birlikte
Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.
Bayilirimmmm hele ayse kulinnn..veda adi aylin fureya nefes nefese hepsi hepsi cok guzel.. ama Canan tan da bi o kadar var.en son yurekler olur kitabinda cok aglamistim yaa..ben kucuk mucizeler dukkani serisini cok sevmistim debbie macomber'in..şiddetle tavsiye ederim:)
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah ilk tedavinle kavuşursun bebeğine. Sana tek tavsiyem heyecanlı ol ama stresli asla olma
selam canım çidere üyemisin ya bende üye olmak istedim ama kararsızım ilk muayene ücretsiz demişti bayan bana ben hastaneyle görüştüm öyle bişey yok dedi bende vazgeçtim üye olmaktan ....
Aaaa stres yapma daha iyi işte yumurtalar daha da büyür, küçüklerde büyür işte. Bende cumartesi opu olmasam da yumurtalar daha büyüsün diyorum.kızlar canım çok sıkkın..bu tüp bebek bana resmen eziyet oldu allah sonunu hayretsin.normalde çatlatma iğnemi vuracaktım akşam ama şimdi doktordan geldim en büyüğü 17 mm olduğu için bugünde orgalutran+puregon ve menopur aynı dozda vuruyoruz.yarın gidip rahim içine bebeğin tutunmasını sağlayan bi sıvı enjekte edeceklermiş adı neupogen diye bişey.duymadığım şeyleri kullanıyorum ve çok korkuyorum ya bu sefer
Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?