Allahım dünyada okunan tüm ezanlar hürmetine işlerimizi rast getir
kızlar canım çok sıkkın..bu tüp bebek bana resmen eziyet oldu allah sonunu hayretsin.normalde çatlatma iğnemi vuracaktım akşam ama şimdi doktordan geldim en büyüğü 17 mm olduğu için bugünde orgalutran+puregon ve menopur aynı dozda vuruyoruz.yarın gidip rahim içine bebeğin tutunmasını sağlayan bi sıvı enjekte edeceklermiş adı neupogen diye bişey.duymadığım şeyleri kullanıyorum ve çok korkuyorum ya bu sefer
selam canım sende mmi başladın tedaviye
hangi aşamadasın benm bgn 6.günüm iğnelerde
çok heycan yapıroum gün geçtikçe:18::18:
hayırlısı olsun hakkımızda
banada net yumi sayımı dr sölemedi 3 4 sagda 3 4 solda var dedi bakalım
inşallah son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelirrrrr
kaçıncı günün e2 değeri bu canım
benim 6.günüm 400kusur çıktı da merak ettim:18:
Aaaa stres yapma daha iyi işte yumurtalar daha da büyür, küçüklerde büyür işte. Bende cumartesi opu olmasam da yumurtalar daha büyüsün diyorum.
tatlışım canını sıkma ya..
başka bır tedavı yontemı uygulamaları daya iyi..lütfen sakin ol..
kuzum desteğin için çok sağol ya hepiniz sağolun umarım hayırlara vesile olur..
canımcım oncekınde olmamış dıe başka yöntem uygulamaları cok mantıklı kı..
bence sen ıcını ferah tut..rabbım buyuk
Üyeyim canım.
Evet ilk muayene ücretini ödüyorsun ama sonra genel toplamdan düşüyorlar o parayı
kızlar yarınki iğne gebelik aşısıymış ya oh beeeeeeeeeeeee bakın :
rahimiçi zarı tedavi döneminde ince kalan (6 mm nin altı) hastalarda bu molekülleri içeren sıvılarla rahim boşluğunun yıkanması (NEUPOGEN) gebelik oranını artırmaktadır. (GEBELİK AŞISI)
bunu neye göre yapıyorlar senin ilk denemenmi
hayr canım ikinci denemem bende endometriozis var ileri derece.bu doktoruma son kez sizde yaptırıyorum dedim oda elimden geleni yapcam dedi.sanırım ondan yaptı bu iğneyi yani yarın yapacak nasipse
canım peki bunu ilk denemende de biliyor muydunuz nasıl öğrendin
hayır tatlım inanki hiç duymadım hatta netten araştırıncada hemen çıkmadı.ben ilk defa duydum bunları.doktor söyledi bende tamam dedim.işe yarasında..
ilacın adı ne ve bn çok tecrübesizim doktora ne sorcam bilmiyorum bana ne önerirsin sonuçta ikinci denemen senin ilkte şu bana yapılmadı dediğin ne oldu ve nerde yaptırıyorsun memnun musun ben Ankara medıcana tolga Ecemiş e gitcem
kuzum diğerinden farklı olanları yazıyorum. iğnenin 8.günü genotropin diye bir iğne aldırdılar bana 2 gün 3,0 dozunda vurdum göbekten.yumurta için dediler ama ayrıntısını bilmiyorum...bugünde iğnenin 10.günü neupogen diye bir iğne aldırdı doktor yarın 11 de gel biz vurcaz dedi.başkent hastanesi göğşen beye gidiyorum bey.ama sonucum olumlu olmadan bu hastaneye git demem kimseye açıkçası.sorun bende endometriozis var o yüzden tüp bebek yapılıyor.ya sizde ?
Canım aynı dertten muzdaripiz Allah yardımcımız olsun. Benim Dr bir gun daha beklemek istedi. Yumurtalar 17 mm olduğu icin. Ganol f ve cetrodite kullanıyorum. Baska bir ilac yok. Senin kistler kac cm? İleri derece dedin dekuzum diğerinden farklı olanları yazıyorum. iğnenin 8.günü genotropin diye bir iğne aldırdılar bana 2 gün 3,0 dozunda vurdum göbekten.yumurta için dediler ama ayrıntısını bilmiyorum...bugünde iğnenin 10.günü neupogen diye bir iğne aldırdı doktor yarın 11 de gel biz vurcaz dedi.başkent hastanesi göğşen beye gidiyorum bey.ama sonucum olumlu olmadan bu hastaneye git demem kimseye açıkçası.sorun bende endometriozis var o yüzden tüp bebek yapılıyor.ya sizde ?
kızlar yarınki iğne gebelik aşısıymış ya oh beeeeeeeeeeeee bakın :
rahimiçi zarı tedavi döneminde ince kalan (6 mm nin altı) hastalarda bu molekülleri içeren sıvılarla rahim boşluğunun yıkanması (NEUPOGEN) gebelik oranını artırmaktadır. (GEBELİK AŞISI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?