2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Anadolu yakasındaki malum fakültemi acaba. Ben zor kurtardım kendimi de

öylemi diyorsun phala :26: iyi birşey dimi bunlar benm moralim bozulduda :26:

yok tatlım bana göre normal şeyler aceleye getirmiyor doktor işte, küçük yumurtalara şans veriyor. Sakın korkma hiç bir şey yok

Ağlasam mı gülsem mi doktorun kek teklifine şaşırdım yani. Canım özel yaptırma durumun var mı? Bak ben mesela üniversiteden ilaç için rapor çıkarttım ama tedaviyi özelde yaptırıyorum valla gittim bu gün bankadan kredi çektim her ay 200 ödeyeceğim. dedim ki 100 eşimin maaşımdan ayırsam 100 lirayı da oradan buradan kısıp biriktirirsem tamam işte taksitleri öderim dedim. Üniversitelerden pek memnun kalınmıyor istersen sen bunu bir düşün

yani cuma opu mu var?

Canım bizde sizin gibiyiz. Eşimİn bireysel emekliliğini bozduk. İnsan yeri geliyor bir ayakkabının basına bilmem kac kere gidiyor ama vazgeçiyor. Ama is bebek olunca akan sular durdu. Benimde tavsiyem üniversitelerde oyalanmayın. Durumunuz varsa sartlari zorlayın derim

Canım bu yazdığını "benimhalaumudumvar17" adlı arkadaşımızın yazısına alıntı yaparak yaz. yoksa o görmez sadece ben görürüm. Sen bana yazdın çünkü

gerçekten inanamıyorum zaten yeterince yıpranıyoruz bu dönemlerde birde doktorların umursamaz tavırları beni daha çok çıldırtıyor. Rabbim insani ahlaki ve vicdani değerleri olan doktorlarla karşılaştırsın...

Ben konuşayim tatlim. Soğan kürne devam ama adet oluyorum sanki. Devam ediliyor mu adetliyken sen biliyor musun?

adetle alakası yok sen et devam canım? sen ne zaman başlayacaktın tedaviye:26: gene unuttum bir süre dinlenecektin galiba dimi

ayyyy konuşmak istiyoerum herkese yorum yazmak istiyorum ama reglime 10 gün var daha inanılmaz karnım ve kasıklarım ağrıyorum kıvrıldım yatıyorum sadece yazdıklarınızı okuyorum...

adet olunca tedaviye başlayacak mısın hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…