Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.
öylemi diyorsun phala :26: iyi birşey dimi bunlar benm moralim bozulduda :26:
tamam canım teşekkürler memnunmusun ben nette araştırdım kimi memnun kimi değil ben de bilemedim
Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.
yani cuma opu mu var?kızlar yarınki iğne gebelik aşısıymış ya oh beeeeeeeeeeeee bakın :
rahimiçi zarı tedavi döneminde ince kalan (6 mm nin altı) hastalarda bu molekülleri içeren sıvılarla rahim boşluğunun yıkanması (NEUPOGEN) gebelik oranını artırmaktadır. (GEBELİK AŞISI)
biosteron reçetesiz maalesef 213 tl eczanede ama internette araştır belki uyguna bulabilirsin
Ağlasam mı gülsem mi doktorun kek teklifine şaşırdım yani. Canım özel yaptırma durumun var mı? Bak ben mesela üniversiteden ilaç için rapor çıkarttım ama tedaviyi özelde yaptırıyorum valla gittim bu gün bankadan kredi çektim her ay 200 ödeyeceğim. dedim ki 100 eşimin maaşımdan ayırsam 100 lirayı da oradan buradan kısıp biriktirirsem tamam işte taksitleri öderim dedim. Üniversitelerden pek memnun kalınmıyor istersen sen bunu bir düşün
Canım bizde sizin gibiyiz. Eşimİn bireysel emekliliğini bozduk. İnsan yeri geliyor bir ayakkabının basına bilmem kac kere gidiyor ama vazgeçiyor. Ama is bebek olunca akan sular durdu. Benimde tavsiyem üniversitelerde oyalanmayın. Durumunuz varsa sartlari zorlayın derim
ay kimse konuşmuyor
ay kimse konuşmuyor
Reglle beraber tedaviye mi başlayacaksin canim?ayyyy konuşmak istiyoerum herkese yorum yazmak istiyorum ama reglime 10 gün var daha inanılmaz karnım ve kasıklarım ağrıyorum kıvrıldım yatıyorum sadece yazdıklarınızı okuyorum...
Ben konuşayim tatlim. Soğan kürne devam ama adet oluyorum sanki. Devam ediliyor mu adetliyken sen biliyor musun?
Reglle beraber tedaviye mi başlayacaksin canim?
Ama şimdi de sen sustun.
ayyyy konuşmak istiyoerum herkese yorum yazmak istiyorum ama reglime 10 gün var daha inanılmaz karnım ve kasıklarım ağrıyorum kıvrıldım yatıyorum sadece yazdıklarınızı okuyorum...
adet olunca tedaviye başlayacak mısın hemen?
adet olunca tedaviye başlayacak mısın hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?