2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim bildiğim 2 aşılamadan sonra tüp denemesi yapılır sen neden 4 kere aşılama yapmışsın fazla geldi bana.bence farklı bi merkezde şansını dene bu merkezde baya şansını denemşşsin zaten ..herkesin hakkında hayırlısı olur inşallahhh...

adetle alakası yok sen et devam canım? sen ne zaman başlayacaktın tedaviye:26: gene unuttum bir süre dinlenecektim galiba dimi
Evet canim dinleneyim dedim ama icin icin baslamak istiyorum. Doktorumla konuşmadim.biraz bu kuru yapayim diyorum belki bir işe yarar.
evet bekliyorum ama daha 10 gün var ağrıdan duramıyorum sanırım bu ay stresten erken olacak.
Ayyy tatlim stres yapma. Ilk denemen mi bu?
işte kimse konuşmayınca bende gazete okuyayım dedim

Iyi yapmissin canim. Ben secimlerden bu yana ne haber izliyorum ne de gazete okuyorum. Asaplarım bozuluyor. Hergun bir kadin olduruldu haberi var. Birtane olsa iyi birkac tane

Son düzenleme:

bencede biraz dinlen öyle başla

evet canım ilk denem inşallahta son olur yumurta rezervi düşük olduğu için aşılama bile yapmayacaklarmış

Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım

evet canım ilk denem inşallahta son olur yumurta rezervi düşük olduğu için aşılama bile yapmayacaklarmış

Hayırlı olsun canim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ben tedaviye başlarken hep çok heycanlı oluyorum. Opu da anestezi almayi cok seviyorum:) benim stresim transferden sonraki 10 gün. Diger surecler bana koymuyor.:))

Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım

ooooo ne diyorsun ben bu yaşımda bana menopaza girmene az kaldı dediler nerelerden atsam kendimi yok atmak matmak benimde olcak bizimde olcak inşallah o 50 sinde menopaza girmediyse ben daha 26 sında gençcecik bir bayanım :) fena motive oldum.....

Hayırlı olsun canim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ben tedaviye başlarken hep çok heycanlı oluyorum. Opu da anestezi almayi cok seviyorum:) benim stresim transferden sonraki 10 gün. Diger surecler bana koymuyor.:))

aminnnn hepimiz için hayırlı olur inşallah bu ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyenlerin kucağı boş kalmasın...

Ne güzel demekki rabbim ol demiş olmuş. Hepimizin bir zamani var elbet. Inşallah guzel bebeklerimiz olacak bizim de.

Allah dualarını inşallah kabul edecek canım

İnşallah arkadaşım. Okadar cok istiyorum ki buradaki tedavi gören arkadaslarimin hepsinin bebisleri olsun. Hiçkimse evlat kokusundan mahrum kalmasin.ezan okunuyor bak burada şimdi. Okadar icten istedim ki. Rabbim gorur ve duallarimizi kabuleder insallah.

benim de opu da anestezi çok hoşuma gidyor belki saçma ama öyle insan bi hoş oluyo valla

Allah razı olsun duan için, amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…