Biesteronu doktor reçetesiyle mi alıyosunuz. Dün tam yazamadım gittiğim fakülte hastahanesi eşim aşılam tedavilerinden beri hep ciddiyetsizler lakaytlar derdi de bir umut giderdim.eşim haklı yerden göğe kadar..dün hastalar bekleme odasında beklesinler bunlarda keyif yapsın kek çay faslı dinlenme odasında.neyse sonuç 1.20 den küçük çıktı aldım göstermeye gittim profesöre aldı kağıdı baktı aaa olmamış kek alsana demez mi.bastım geldim benim dünyam yıkılmış o ne diyo.hasta dosyamı daha önce almak istedim vermediler.dışarıya raporda vermiyolar neymiş onlarda yapıyolarmış ya.ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var 4 negatif aşılama 1 negatif tüp hepsi aynı yerde.
bilmiyorum ki canım adetin 2. günü ilaçları getir gel dediler sanırım bir sıkıntı çıkmazsa başlayacağım.
Evet canim dinleneyim dedim ama icin icin baslamak istiyorum. Doktorumla konuşmadim.biraz bu kuru yapayim diyorum belki bir işe yarar.adetle alakası yok sen et devam canım? sen ne zaman başlayacaktın tedaviye:26: gene unuttum bir süre dinlenecektim galiba dimi
Ayyy tatlim stres yapma. Ilk denemen mi bu?evet bekliyorum ama daha 10 gün var ağrıdan duramıyorum sanırım bu ay stresten erken olacak.
işte kimse konuşmayınca bende gazete okuyayım dedim
bu arada seninde cumartesi opun varmış yanlış okumadıysam rabbim yardımcın olsun inşallah senin tüm isteyenlerin bebekleriniz size sıkı sıkı tutunur.
Evet canim dinleneyim dedim ama icin icin baslamak istiyorum. Doktorumla konuşmadim.biraz bu kuru yapayim diyorum belki bir işe yarar.
Ayyy tatlim stres yapma. Ilk denemen mi bu?
Iyi yapmissin canim. Ben secimlerden bu yana ne haber izliyorum ne de gazete okuyorum. Araplarım bozuluyor. Hergun bir kadin olduruldu haberi var. Birtane olsa iyi birkac tane
bencede biraz dinlen öyle başla
Evet canim dinleneyim dedim ama icin icin baslamak istiyorum. Doktorumla konuşmadim.biraz bu kuru yapayim diyorum belki bir işe yarar.
Ayyy tatlim stres yapma. Ilk denemen mi bu?
Iyi yapmissin canim. Ben secimlerden bu yana ne haber izliyorum ne de gazete okuyorum. Asaplarım bozuluyor. Hergun bir kadin olduruldu haberi var. Birtane olsa iyi birkac tane
sen bana güven, doktordan ben çok çok memnun kaldım.
evet canım ilk denem inşallahta son olur yumurta rezervi düşük olduğu için aşılama bile yapmayacaklarmış
Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım
Hayırlı olsun canim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ben tedaviye başlarken hep çok heycanlı oluyorum. Opu da anestezi almayi cok seviyorum:) benim stresim transferden sonraki 10 gün. Diger surecler bana koymuyor.:))
Öyle yapıcam canim. Sabır işi bu iş. Bu arada bol bol dua ediyorum hemde. Kendim ve evlat sahibi olmak isteyen herkes için.
Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım
sağol canım zaten seni takip ediyorum doktor hem senin hemde bizim için hayırlıdır inş
Allah dualarını inşallah kabul edecek canım
aminnnn hepimiz için hayırlı olur inşallah bu ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyenlerin kucağı boş kalmasın...
Hayırlı olsun canim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ben tedaviye başlarken hep çok heycanlı oluyorum. Opu da anestezi almayi cok seviyorum:) benim stresim transferden sonraki 10 gün. Diger surecler bana koymuyor.:))
Ne güzel demekki rabbim ol demiş olmuş. Hepimizin bir zamani var elbet. Inşallah guzel bebeklerimiz olacak bizim de.
İnşallah arkadaşım. Okadar cok istiyorum ki buradaki tedavi gören arkadaslarimin hepsinin bebisleri olsun. Hiçkimse evlat kokusundan mahrum kalmasin.ezan okunuyor bak burada şimdi. Okadar icten istedim ki. Rabbim gorur ve duallarimizi kabuleder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?