çok doğru söylüyorsun canım herkese Allah gönlüne göre ve hayırlı bir zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuştursun inşallah.arkadaşlar bende 3. denemem için adetimi bekliyorum şuan bizde herşey normal hiçbir sorun yok ama tüp denemelerimde olmadı sonradan kullandığım bitkisellerle hamile kaldım 8 haftalıkken düşük yaptım malesef 2 senedir bekliyoruz belki kendiliğinden olur diye tekrar ama olmadı.. şimdi tüpe devam bakalım hakkımızda hayırlsı olur inşallahh...demekki zamanı gelmemiş anne olabilmemiz için allahım herkese gönlüne göre hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinn
benim de opu da anestezi çok hoşuma gidyor belki saçma ama öyle insan bi hoş oluyo valla
Allah razı olsun duan için, amin canım
Canim düşüğün için üzüldüm. Allah sabrini versin. Yeni tedavin içinde allah iyi yazilar yazssin. Umudunu kaybetme. Guzel dualarin içinde amin diyorum.arkadaşlar bende 3. denemem için adetimi bekliyorum şuan bizde herşey normal hiçbir sorun yok ama tüp denemelerimde olmadı sonradan kullandığım bitkisellerle hamile kaldım 8 haftalıkken düşük yaptım malesef 2 senedir bekliyoruz belki kendiliğinden olur diye tekrar ama olmadı.. şimdi tüpe devam bakalım hakkımızda hayırlsı olur inşallahh...demekki zamanı gelmemiş anne olabilmemiz için allahım herkese gönlüne göre hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinn
Hepimizden razı olsun canim. Bilmeden okadar destek oluyoruz ki birbirimize. Kendi adima soyleyebilirim. Bu foruma yazmadan önce kendimi cok yalnız hissediyordum. Simdi oyle hissetmiyorum. Bunun icin herkese TEŞEKKÜRLER.
Hepimizden razı olsun canim. Bilmeden okadar destek oluyoruz ki birbirimize. Kendi adima soyleyebilirim. Bu foruma yazmadan önce kendimi cok yalnız hissediyordum. Simdi oyle hissetmiyorum. Bunun icin herkese TEŞEKKÜRLER.
İyi geceler canim. Yarin senin ve hepimiz için daha güzel olsun.İnan ki öyle, ben buraya gelmeden yapamıyorum. Eskiden hemen malum o siteye girip arkadaşlarımın paylaştıklarına bakar bazende muhabbet ederdim şimdi orayı açmak aklıma bile gelmiyor. Ben çıkıyorum canım malum yarın iş var, bir kaçta şuan işim var yarın görüşürüz. İyi geceleeeeer
Bugün bir arkadaşım bebek isteyen birinin bebek isteyen bir başkasına ettiği dua kabul olurmuş dedi.
Hepimizin duaları kabul olsun. Yasadiklarimizi sıkıntılarimizi biz biliyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa bilmiyordum hiççAhmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım
amin cnm inşlhhharkadaşlar bende 3. denemem için adetimi bekliyorum şuan bizde herşey normal hiçbir sorun yok ama tüp denemelerimde olmadı sonradan kullandığım bitkisellerle hamile kaldım 8 haftalıkken düşük yaptım malesef 2 senedir bekliyoruz belki kendiliğinden olur diye tekrar ama olmadı.. şimdi tüpe devam bakalım hakkımızda hayırlsı olur inşallahh...demekki zamanı gelmemiş anne olabilmemiz için allahım herkese gönlüne göre hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinn
evet dua edelim bol bol birbirimizeBugün bir arkadaşım bebek isteyen birinin bebek isteyen bir başkasına ettiği dua kabul olurmuş dedi.
Hepimizin duaları kabul olsun. Yasadiklarimizi sıkıntılarimizi biz biliyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Bende bi kendimi saniyordum anesteziden hoşlanan. Yanliz değilmişim demekki
Canim düşüğün için üzüldüm. Allah sabrini versin. Yeni tedavin içinde allah iyi yazilar yazssin. Umudunu kaybetme. Guzel dualarin içinde amin diyorum.
Yeminle bende hep derim narkoz almaya bayılıyorum diye 3 kere aldım ve gelecek ay tedavimde inşallah bi problem olmazsa yumurta toplanmasını iple çekecem)))
Amin canim inşallah. Rabbim en iyisini bilir bizim için.çok sağol arkadaşımm zaman neyi gösterir bilinmez ama inşallaahh hepimizin kurmuş olduğu hayaller bigün allahın izniyle gerçekleşirr sabırla beklemenin mükafatını en iyi şekilde gösterir bize rabbimm .....amin inşallahh :)
Günaydın kızlar.yumurtalarımı almaya gidiyorum.dua edin allah rızası için..
Kizlar merhaba,
Benim devlet hastanesindeki dr um ozele gitmisti bu ay basi..ben de histeroskopi sonrasi kontrol icin ozel hastaneye gittim,dr umu sevdigim icin..neyse bana hemen bu reglimde kisa protokol tedaviye baslayalim burda istersen dedi..ben devlet hastanesine gidiyordum,burda sartlar daha iyi olacak gibi.en azindan konfor.tabii raporlu oldugum icin uzerine ek ucret var..dr dediki histeroskopiyi kullanip hemen yapalim,embriyonun tutunmasini arttirir dedi..sanirim kabul edecegim.kararsiz kaldigim nokta laboratuar konusu..buranin cok daha iyi oldunu soyledi ama gene de...iyi tarafi ise burda kisa protokol uygulanacak,devlette uzun protokol uygulanacakti..ne yapsam bilemedim..fark 2500 tl olacak sanirim,indirimli..sizin fikriniz ne olur?
Günaydın kızlar.yumurtalarımı almaya gidiyorum.dua edin allah rızası için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?