2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah razi olsun desto.inşallah bende güzel güzel haberlerinizi alırım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kzlar günaydın hepinize köyden geldiğimden beri pek bişey yapmk istemiyorum orası daha iyidi temz hava ve yemyeşil bahçeler ekip biçmek çok rahatlatıyor insanı eşime dedim keşke köyde kalsaydın bankadaki işini bırakıp gelmesydin bahçeli evmz olsydı dedim oda dedi bilseydim gelmzdim ama oldu işte diye inş rabbimn izniyle hayırlısıyla evladımz olsunda hayalimz var köyden bahçeli ev alıcaz güzelce yapıp ekip biçicz rabbim o günlerî inş görmeyi nasip etsin siZler nasılsınz kimseler yok pek bende giremiyorum yaz temzliği yapcm malum ramzndan sonra donmuşları denyecz inş bu sefr gelir meleğim buarada heryerin rengi değişmiş güzel olmuş buranında rengini yenileyin açık renkli ferah olsun

Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...

aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh

Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...
faceden takip ediyorum harikalar yaratıyorsun

yazları bende gidiyorum annamlere çok ekipbiçecek yer yok ama geçen yıl susam toladık salça tarhana reçel yapıyoruz seviyorummbende köyü

Kızlar benim hikayemde sizden farksız değil yaklaşık 2 aydır okuyorum bugüneymiş yazmak bende ilk tüp bebek denemem için hasta olmayı bekliyorum dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım heyecandan geri çekildi galiba allah hepimizin yardımcıı olsun benim sorunum yumurta rezervim baya az yaşımda 28 böyle bişeyin başıma geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi çocukları çok seviyorum benimde sınavım bu deyip allahıma dua ediyorum

kızlarrrr sabah haberlde gördüm 3. RAPOR HAKKI ONAYLANMIŞ

Bu arada bende 3 kez narkoz aldim,o aniden uyuma hissi super benimde gelecek ay tedavimde 4.kez narkoz alacagim.agzima gelen ilac kokusu ile dr uma tesekkur edip tik diye uyuyorum

Ben ilk tedavimde o kadar korkmuştum ki parmağıma takılan mandalla kalp atışımı duyan doktor ne kadar heyecan yapmışsın sen böyle dedi. Sonra tık diye uyumuşum o kadar güzel uykuydu ki, nasıl dinlenmişim anlatamam. Aslında tedavinin başladığı gün bizi uyutsalar transfere kadar uyandırmasalar, iğneleri onlar yapsalar hem heyecan yapmayız hem stres.

Günaydın kızlar.yumurtalarımı almaya gidiyorum.dua edin allah rızası için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canıııım benim hadi hayırlısı inşallah Allahım seni sevindirir.

Günaydın kızlar bende yeni katıldım

goşgeldin tatlım..
yumurta rezervi sorunu yaşayan o kadar çok kadın var ki artık
ilk denemede inşallah bebeğine kavulursun..
nerede başlıyorsun tedaviye..

Fsh ın kaç çıktı canım, birde amh testi yaptırdın mı yumurta rezervin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…