Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...
aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh
aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh
günaydınlar güzel anne adayları.nasılsınız.
cnm çok teşekkürler bizde sorun eşimde varıkosel vardı sayı çok düştü hatta yoktu şimdi 3 milyon ne hepsi hareketli yani geçen ay öyle çıktı sonuç bu ay sahada artmıştır diye düşünüyoruz bakalım elimizdekileri tekrar kaybetmeden şansımızı deneyelim dedik inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın sonuç demiyorum bak 😊ikizin olur inşallah 😊😊
Günaydın, naber
Merhaba
Bende 2014ün sonu yada 2015 başı gibi tedavi planlıyorum tabi bu süreçte yapacak çok işimiz varerkek faktörlü olduğu için problemimiz bu süreyi bitkisel takviyelerle değerlendirmek istiyorum.
Canım aynı dertten muzdaripiz Allah yardımcımız olsun. Benim Dr bir gun daha beklemek istedi. Yumurtalar 17 mm olduğu icin. Ganol f ve cetrodite kullanıyorum. Baska bir ilac yok. Senin kistler kac cm? İleri derece dedin de
Canım gebelik aşısını banada yaptılar ilk koldan yapıyorlar eşinden kan alıp sonra opu sonrası kişinin kendinden kan alıp rahimden aşıyı yapıyorlar basit bir işlem...Rabbim hayırlı sonuçlandırsın rahim aşısı etkili oluyor...
Allah de ötesini bırak...
alaallallall mg olarak farklımı acaba ben 80 tl ye aldım eczaneden iki ay önce kullanmadımda duruyor öyle
keçilere tüp bebek!
Ankara üniversitesi ve tübitak, ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.
Devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
Keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
Keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
Psikolojk destek verilcekmi?
ama eşimi çağırmadılarki dilber :26: küçük uçlu bir iğne bu nasıl yapılacakki:26:
yok tatlım bana göre normal şeyler aceleye getirmiyor doktor işte, küçük yumurtalara şans veriyor. Sakın korkma hiç bir şey yok
kuzum daha bende bilmiyorum kafam karıştı benmde ...bakalım 11 de randevum var netleşecek herşeyyani cuma opu mu var?
habere ohaaaaaaaaaaaaa oldummmyazık bize yıllardır tüp bebek için iyileştirme için savaşıyoruzzzz ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh bir keçi kadar olamadıkkk ..........................gelelim sorularına devlet rapor hakkı veriyordur
tüp bebek merkezleri açılırrr
maliyet çok ağır olmaz olsada devlet hepsini karşılar ve sahiplerine ödenek veriri
kesinlikle pskolojik destek verirli ................oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy bir keçi kadar olamadık
ne iğnesi verdiler sana aklını karıştıran bişi varsa söleee mutlaka banada uygulanmışlardır
günaydın canım...
Yorgunum bugün dinlenmeye çekildim..
Sen çatlatma iğneni vurdun dimi..
Hoşgeldin
Tedavi öncesinde hazırlık yapmak önemli bence etkili olduğunu düşünüyorum..
Doktor tavsiyesi üzerinemi bitkisel destek alacak eşin yoksa sen mi karar verdin buna..
eczaneden aldim canim hatta diger eczanelet 120 demistide 80 duyunca bende sasirmistim istersen sorarim yine ne kadar diye 213 ne yaaa60 tablet 25 mg kız nerden aldın ben kazıklandm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?