2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh

Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:

aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh

Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:

Keçilere tüp bebek!
Ankara Üniversitesi ve TÜBİTAK, Ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.

devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
psikolojk destek verilcekmi?

Son düzenleme:
Merhaba

Bende 2014ün sonu yada 2015 başı gibi tedavi planlıyorum tabi bu süreçte yapacak çok işimiz var erkek faktörlü olduğu için problemimiz bu süreyi bitkisel takviyelerle değerlendirmek istiyorum.

ayyy süper allh razı olsn ikiz istiyoz zaten erkek sorunlu olanlar daha çabuk gebe kalıyor sende bi avazda gebe kalıp doğur inşallah

Günaydın, naber

Günaydın canım...
Yorgunum bugün dinlenmeye çekildim..
Sen çatlatma iğneni vurdun dimi..

Merhaba

Bende 2014ün sonu yada 2015 başı gibi tedavi planlıyorum tabi bu süreçte yapacak çok işimiz var erkek faktörlü olduğu için problemimiz bu süreyi bitkisel takviyelerle değerlendirmek istiyorum.

hoşgeldin
tedavi öncesinde hazırlık yapmak önemli bence etkili olduğunu düşünüyorum..
doktor tavsiyesi üzerinemi bitkisel destek alacak eşin yoksa sen mi karar verdin buna..

Canım aynı dertten muzdaripiz Allah yardımcımız olsun. Benim Dr bir gun daha beklemek istedi. Yumurtalar 17 mm olduğu icin. Ganol f ve cetrodite kullanıyorum. Baska bir ilac yok. Senin kistler kac cm? İleri derece dedin de

bir laparoskopi bir kezde aspirasyon geçirdim endometriozis rahim içini sarmış durumda maalesef bnmde doktorum 1 gün daha uzattı iğneyi.11 de gitcem şimdi bakalım ne durumda.rabbim yüzümüze baksın ne dim başka :26:

ama eşimi çağırmadılarki dilber :26: küçük uçlu bir iğne bu nasıl yapılacakki:26:

Gunaydınnn canlarımmmm...nabersınızzzz....özledım sizleriiiii....guzel haberlerle dolu bi gün olsun İnşaallahhhh

habere ohaaaaaaaaaaaaa oldummm yazık bize yıllardır tüp bebek için iyileştirme için savaşıyoruzzzz ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh bir keçi kadar olamadıkkk ..........................gelelim sorularına devlet rapor hakkı veriyordur
tüp bebek merkezleri açılırrr
maliyet çok ağır olmaz olsada devlet hepsini karşılar ve sahiplerine ödenek veriri
kesinlikle pskolojik destek verirli ................oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy bir keçi kadar olamadık

Ankara keçisi buuuuu memleketimin keçisi nesli tükensinmi
Gereken destek verilsin tabii ama önce insan olan Ankaralılara bişi yapsalarmış keşke zira benimde neslim tükenecek böyle giderse

ne iğnesi verdiler sana aklını karıştıran bişi varsa söleee mutlaka banada uygulanmışlardır

ayy kuzum nerdesin sen neupogen adlı bi iğne.idrara sıkışık gel rahmin içine vercez dediler.bende korkuyorum iğneli bişey küçük böyle

yok vurulmadım bu günde kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…