2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy kuzum nerdesin sen neupogen adlı bi iğne.idrara sıkışık gel rahmin içine vercez dediler.bende korkuyorum iğneli bişey küçük böyle

kendileri kemoterapi iğnesi düşük doz uygulanacak muayene pozisyonunda yatacaksın rahmine iğneyi yapacak daktır..
transferden sonrada bu iğneden bir tane verecekler az az hergün vuracaksın..
hücre yenileyici olarak kullanıyor bizlerde rahimi transfer öncesi hazırlıyorlar..
vurulduktan sonra biraz yatacaksın...
grip olunca kemikleri sızlar ya insanın bi halsizlik hali gelir işte belden aşağında çok hafif hissedebilirsin yürümene hareket etmene engel bişey değil işine gücüne bakabilirsin..
hayırlı olsun

hoşgeldin
tedavi öncesinde hazırlık yapmak önemli bence etkili olduğunu düşünüyorum..
doktor tavsiyesi üzerinemi bitkisel destek alacak eşin yoksa sen mi karar verdin buna..

Tesekkür ederim canım

Önce kendimden bahsedeyim ilk tedavimden bir evladım var tabi o zaman embriyo sınırlaması yoktu 4 embriyo konmuş ve biri tutunmuştu şükürler olsun. İlk tedavimden 5 yıl sonra ikinci tedavi için doktora başvurduk ve mailesef ki ilk spermiyogramda eşimde 3/5 canlı sperm bulunmuştu sonra doktor görüşmelerimizde çocuğumuzda olduğu için spermde çok müdahaleye gidilmedi ben yinede az bekleyip bitkisel takviyeler kullandırdım eşime. İlk spermiyogramdan 4 ay sonra 1000 cıvarı spermle tedaviye gittik. İkinci güne kalan iki embriyo apar topar nakledildi birinin gelişimi yavaştı zaten diğeride tutmadı. Tabi merkez seçimim ve doktor seçimim yanlıştı bana göre.

Maddi olarak bizi çok yormayacak merkeze karar vermiştik ki aslında çokta iyi şeyler duyuyorduk ama ben çok net hatalar gördüm merkezde de doktor dada. İnanın tutmadığı için söylemiyorum. Düşünün yumurtalarımın sayısını dahi soruyor cevap alamıyordum.. Cevap sana gereken bir yumurta düşünme bunları. vs.vs.

Şimdi maddi manevi kendimizi yeniden toplayıp başlamak istiyoruz inşallah.Yaşım 39

canım ben de de rezerv az, umutlu olalım, olacak inşallahhhhhhh
sağol tatlım...

sana da apaydın günler olsun inşallah maşallah
asıl sana maşallahhhhh kız geçen gün diğer topikte dedim, gebe kalınca anı kurabiyesi yaptırcam topikteki herkese.... hem de sana bi siparişte benden alcan inşallahhhhhh

Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:

güzelce büyüsünler aralarında fark olmadan.... güzel güzel olgunlaşsınlar öyle ayrı takılmak yok, kardeş kardeş güzel güzel devam inşallahhhh

hiç bi hayvanın da insanında nesli tükenmesin yazıııkkkkkk

60 tablet 25 mg kız nerden aldın ben kazıklandm o zaman
ben de 25 mg 60 adet 120 tlye alıyorum... 1-1,5 ay kadar önce 100 tl idi......

Dua olarak 90.000 kelime i tevhid çektik Rabbimizden çok iste asla içine umutsuzluk kuşku vesvese girmesine izin verme olmadiysa da vardır bir hayır diye düşün...

Allah de ötesini bırak...
İnşaAllah cnm benım bende okurum ınşAllah...basta nıyet ettın mı bebek ıcın okuom dıee pekı:44::44:...bı de hasta ıken okunur mu:44::44:

Bizi de bu tedavi kapsamına alırlar mı veya merkezlerinden yararlana bilir miyiz acaba

Fsh : 29 amh : 0.13 durum berbat kanallarım ikiside tıkalı

tatlım alfabe diye bi arkadaş vardı 0,12 amh ile gebe kaldı ama ilk deneme de değil, yanılmıyorsam 4. denemesiydi.... inşallah sende o kadarına gerek kalmaz, hemencecik gelir bebişin... benim de ilk denemem malesef negatifti.... bende amh 0,79

Merhaba

Bende 2014ün sonu yada 2015 başı gibi tedavi planlıyorum tabi bu süreçte yapacak çok işimiz var erkek faktörlü olduğu için problemimiz bu süreyi bitkisel takviyelerle değerlendirmek istiyorum.

Merhaba canım
Epey vaktin var, dediğin gibi bu arayı iyi değerlendir

Oh çok şükür bir evladın var..
Merkez seçimi çok önemli içine sinmesi lazım her anlamda heleki tedavi sırasında yapılan yanlışlar varsa değiştirmek bence en güzeli..bende ilk merkezimde buna benzer sıkıntılar yaşadım ikincide değiştirdim oradada tutmadı ama olumsuz hi birşey düşünmedim..tutup tutmamasıyla ilgili değil yorumlarımız seni çok iyi anlıyorum..

Arkadaşlar benim gibi yumurta rezervi az olupta ilk denemede tutan varmı ?

var canım olmazmı eski dönemlerden arkadaşlarım oldu doğum yaptılar hatta..

egunal canim listede degisiklik yaparmisin benim ikincide negatif oldu paxartesi test gunumdu malesef yine olmadi toparlanmaya calisiyorum iste

tatlım rahmimin içine o iğne acıtmayacakmı eşimi falanda çağırmadımda :26:

canlar valla sonunda gelebildim ama malesef cok duramıcam yine...
inşallah herkescikler iyidir..

ankara keçisi buuuuu memleketimin keçisi nesli tükensinmi
Gereken destek verilsin tabii ama önce insan olan ankaralılara bişi yapsalarmış keşke zira benimde neslim tükenecek böyle giderse

aman insanın ne önemi keçilerin nesli tükenmesin yeter

tatlım rahmimin içine o iğne acıtmayacakmı eşimi falanda çağırmadımda :26:

hayır canım acıtmaz...
gerçi ben o gün ki hikayemi paylaşmıştım hazır değildim ansızın iğneyi al gel vuracam demişti pala bi şekilde yattım o masaya ve ışık tuttu o bölgeye rezil oldum diye düşünmekten işlemin nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum..acı olsa aklımda kalırdı sanırım.birine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…