ayy kuzum nerdesin senneupogen adlı bi iğne.idrara sıkışık gel rahmin içine vercez dediler.bende korkuyorum iğneli bişey küçük böyle
kuzum daha bende bilmiyorum kafam karıştı benmde ...bakalım 11 de randevum var netleşecek herşey
hoşgeldin
tedavi öncesinde hazırlık yapmak önemli bence etkili olduğunu düşünüyorum..
doktor tavsiyesi üzerinemi bitkisel destek alacak eşin yoksa sen mi karar verdin buna..
canım ben de de rezerv az, umutlu olalım, olacak inşallahhhhhhhKızlar benim hikayemde sizden farksız değil yaklaşık 2 aydır okuyorum bugüneymiş yazmak bende ilk tüp bebek denemem için hasta olmayı bekliyorum dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım heyecandan geri çekildi galibaallah hepimizin yardımcıı olsun benim sorunum yumurta rezervim baya az yaşımda 28 böyle bişeyin başıma geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi çocukları çok seviyorum benimde sınavım bu deyip allahıma dua ediyorum
asıl sana maşallahhhhhsağol tatlım...
sana da apaydın günler olsun inşallah maşallah
Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:
Keçilere tüp bebek!
Ankara Üniversitesi ve TÜBİTAK, Ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.
devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
psikolojk destek verilcekmi?
ben de 25 mg 60 adet 120 tlye alıyorum... 1-1,5 ay kadar önce 100 tl idi......60 tablet 25 mg kız nerden aldın ben kazıklandm o zaman
eczaneden aldim canim hatta diger eczanelet 120 demistide 80 duyunca bende sasirmistim istersen sorarim yine ne kadar diye 213 ne yaaa
İnşaAllah cnm benım bende okurum ınşAllah...basta nıyet ettın mı bebek ıcın okuom dıee pekı:44::44:...bı de hasta ıken okunur mu:44::44:Dua olarak 90.000 kelime i tevhid çektik Rabbimizden çok iste asla içine umutsuzluk kuşku vesvese girmesine izin verme olmadiysa da vardır bir hayır diye düşün...
Allah de ötesini bırak...
Keçilere tüp bebek!
Ankara Üniversitesi ve TÜBİTAK, Ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.
devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
psikolojk destek verilcekmi?
Fsh : 29 amh : 0.13 durum berbat kanallarım ikiside tıkalı
Merhaba
Bende 2014ün sonu yada 2015 başı gibi tedavi planlıyorum tabi bu süreçte yapacak çok işimiz varerkek faktörlü olduğu için problemimiz bu süreyi bitkisel takviyelerle değerlendirmek istiyorum.
Tesekkür ederim canım
Önce kendimden bahsedeyim ilk tedavimden bir evladım var tabi o zaman embriyo sınırlaması yoktu 4 embriyo konmuş ve biri tutunmuştu şükürler olsun. İlk tedavimden 5 yıl sonra ikinci tedavi için doktora başvurduk ve mailesef ki ilk spermiyogramda eşimde 3/5 canlı sperm bulunmuştu sonra doktor görüşmelerimizde çocuğumuzda olduğu için spermde çok müdahaleye gidilmedi ben yinede az bekleyip bitkisel takviyeler kullandırdım eşime. İlk spermiyogramdan 4 ay sonra 1000 cıvarı spermle tedaviye gittik. İkinci güne kalan iki embriyo apar topar nakledildi birinin gelişimi yavaştı zaten diğeride tutmadı. Tabi merkez seçimim ve doktor seçimim yanlıştı bana göre.
Maddi olarak bizi çok yormayacak merkeze karar vermiştik ki aslında çokta iyi şeyler duyuyorduk ama ben çok net hatalar gördüm merkezde de doktor dada. İnanın tutmadığı için söylemiyorum. Düşünün yumurtalarımın sayısını dahi soruyor cevap alamıyordum.. Cevap sana gereken bir yumurta düşünme bunları. vs.vs.
Şimdi maddi manevi kendimizi yeniden toplayıp başlamak istiyoruz inşallah.Yaşım 39
Arkadaşlar benim gibi yumurta rezervi az olupta ilk denemede tutan varmı ?
egunal canim listede degisiklik yaparmisin benim ikincide negatif oldu paxartesi test gunumdu malesef yine olmadi toparlanmaya calisiyorum istekendileri kemoterapi iğnesi düşük doz uygulanacak muayene pozisyonunda yatacaksın rahmine iğneyi yapacak daktır..
transferden sonrada bu iğneden bir tane verecekler az az hergün vuracaksın..
hücre yenileyici olarak kullanıyor bizlerde rahimi transfer öncesi hazırlıyorlar..
vurulduktan sonra biraz yatacaksın...
grip olunca kemikleri sızlar ya insanın bi halsizlik hali gelir işte belden aşağında çok hafif hissedebilirsin yürümene hareket etmene engel bişey değil işine gücüne bakabilirsin..
hayırlı olsun
egunal canim listede degisiklik yaparmisin benim ikincide negatif oldu paxartesi test gunumdu malesef yine olmadi toparlanmaya calisiyorum iste
kendileri kemoterapi iğnesi düşük doz uygulanacak muayene pozisyonunda yatacaksın rahmine iğneyi yapacak daktır..
Transferden sonrada bu iğneden bir tane verecekler az az hergün vuracaksın..
Hücre yenileyici olarak kullanıyor bizlerde rahimi transfer öncesi hazırlıyorlar..
Vurulduktan sonra biraz yatacaksın...
Grip olunca kemikleri sızlar ya insanın bi halsizlik hali gelir işte belden aşağında çok hafif hissedebilirsin yürümene hareket etmene engel bişey değil işine gücüne bakabilirsin..
Hayırlı olsun
ankara keçisi buuuuu memleketimin keçisi nesli tükensinmi
Gereken destek verilsin tabii ama önce insan olan ankaralılara bişi yapsalarmış keşke zira benimde neslim tükenecek böyle giderse
tatlım rahmimin içine o iğne acıtmayacakmı eşimi falanda çağırmadımda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?