2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ayyy rezil bi durumda olcam bende o yüzden ölsem daha iyi haha Sağol hayatım bilgi verdiğin için hayırlısı bakalım

egunal e anlatıyorum ya tatlım farklı bir iğne vuracaklarmış 11 de gel dediler korkuyom rahim içine ya ufffffff

az vereceklermiş korkma yada doktoruna sor istersen canın çok yanacakmıymış

keçi olasım geldi.

günaydın canım, ne alemdesin son durumun nedir?

günaydın şekerim.haftaya adetle gidip kontrolde eğer kistim gittiyse aşılama için tedaviye başlayacağız.Arkadaşım bekle bekle çok sıkıldım.bazen umut bazen umutsuzluk kaplıyor.

aynen katılıyorum.

Ankara keçisi buuuuu memleketimin keçisi nesli tükensinmi
Gereken destek verilsin tabii ama önce insan olan Ankaralılara bişi yapsalarmış keşke zira benimde neslim tükenecek böyle giderse

canım seni koruma altına alalım.tükenirsen biz ne yaparız.KK olarak eylem yapalım.egunallar tükenmesin

egunal e anlatıyorum ya tatlım farklı bir iğne vuracaklarmış 11 de gel dediler korkuyom rahim içine ya ufffffff

Size yapılan rahim aşısı farklı sanırım bana opu dan 2 gün sonra rahimden yapıldı ama kateterle ben almadım iğne falan ... takma kafana canım Rabbim veriyor bir kolaylığını sen mevlanana Sığın yeter...

Allah de ötesini bırak...

dEMEK AŞILAMA İLE BAŞLICAKSIN

Bizi de bu tedavi kapsamına alırlar mı veya merkezlerinden yararlana bilir miyiz acaba

annem keçi gibi inatçısın der hep sanırım ben bu tedavi kapsamına girebilirim

aman insanın ne önemi keçilerin nesli tükenmesin yeter

yok şekerim o kapsama almazlar bizi oysaki bizimde neslimiz tükeniyor benden de bi minnak olmasınmı yeryüzünde doğuramazsam bitti gitti işte gülden nesli

ayyy rezil bi durumda olcam bende o yüzden ölsem daha iyi haha Sağol hayatım bilgi verdiğin için hayırlısı bakalım

bişi olmaz canım göğşen bey olmazda hulusi hoca yaparsa iğneyi benden alışık ilk travmayı ben yaşattım ona seninkini görmez bile

Rabbime binlerce kere şükürler olsun bir evladım var Rabbim önce olmayanlara versin inşallah.
İkinci bebeği inanın kendim için değil en çokk yavrum için istiyorum o kadar çok istiyorki ,arkadaşlarının kardeşlerini görünce yüzü düşüyor İnşallah RABBİM nasib eder.

Merkez kesinlikle çok önemli bana spermin kalitesizliğinden dolayı embriyoların kalitesiz olduğu söylendi bende dedim ki ama dondurulmuş spermlerimiz vardı madem kalitelileri bulunamadı neden dondurulmuşlardanda aranmadı dedim..Bana dediler ki sizin işleminizi en son yaptık zaten mesai saaatimiz bile geçmişti dondurulmuşlara bakacak vakit yoktu.

Bu kul hakkı başka bişey değil bu kadar basit mi maddi manevi ortaya koyduklarım O merkeze o embryologlara hakkım helal değil. Çok zor şartlarda toparlamıştık tedavi ücretini .Şimdi 2 yıl geçti üzerinden ancak toparlanıyoruz .

allah razı olsun canım farklı bişeymiş sanırım rabbim kolaylık verir elbet..

e NEDE OLSA aNKARALISIN

bişi olmaz canım göğşen bey olmazda hulusi hoca yaparsa iğneyi benden alışık ilk travmayı ben yaşattım ona seninkini görmez bile

haha alemsin kız benmkini göğşen hoca yapacak kız 2 hemşireyle hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…