11 mi? Allah allah
eczaneden aldim canim hatta diger eczanelet 120 demistide 80 duyunca bende sasirmistim istersen sorarim yine ne kadar diye 213 ne yaaa
inanamıyorum eczaneciyi dövmek istiyorumben de 25 mg 60 adet 120 tlye alıyorum... 1-1,5 ay kadar önce 100 tl idi......
hoş geldinnnncanlar valla sonunda gelebildim ama malesef cok duramıcam yine...
Inşallah herkescikler iyidir..
hayır canım acıtmaz...
Gerçi ben o gün ki hikayemi paylaşmıştım hazır değildim ansızın iğneyi al gel vuracam demiştipala bi şekilde yattım o masaya ve ışık tuttu o bölgeye rezil oldum diye düşünmekten işlemin nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum..acı olsa aklımda kalırdı sanırım.birine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum canım..
egunal e anlatıyorum ya tatlım farklı bir iğne vuracaklarmış 11 de gel dediler korkuyom rahim içine ya ufffffff
Keçilere tüp bebek!
Ankara Üniversitesi ve TÜBİTAK, Ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.
devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
psikolojk destek verilcekmi?
günaydın canım, ne alemdesin son durumun nedir?
habere ohaaaaaaaaaaaaa oldummmyazık bize yıllardır tüp bebek için iyileştirme için savaşıyoruzzzz ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh bir keçi kadar olamadıkkk ..........................gelelim sorularına devlet rapor hakkı veriyordur
tüp bebek merkezleri açılırrr
maliyet çok ağır olmaz olsada devlet hepsini karşılar ve sahiplerine ödenek veriri
kesinlikle pskolojik destek verirli ................oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy bir keçi kadar olamadık
Ankara keçisi buuuuu memleketimin keçisi nesli tükensinmi
Gereken destek verilsin tabii ama önce insan olan Ankaralılara bişi yapsalarmış keşke zira benimde neslim tükenecek böyle giderse
yok vurulmadım bu günde kontrolüm var
az vereceklermiş korkma yada doktoruna sor istersen canın çok yanacakmıymış
egunal e anlatıyorum ya tatlım farklı bir iğne vuracaklarmış 11 de gel dediler korkuyom rahim içine ya ufffffff
keçi olasım geldi.
günaydın şekerim.haftaya adetle gidip kontrolde eğer kistim gittiyse aşılama için tedaviye başlayacağız.Arkadaşım bekle bekle çok sıkıldım.bazen umut bazen umutsuzluk kaplıyor.
aynen katılıyorum.
canım seni koruma altına alalım.tükenirsen biz ne yaparız.KK olarak eylem yapalım.egunallar tükenmesin
Bizi de bu tedavi kapsamına alırlar mı veya merkezlerinden yararlana bilir miyiz acaba
aman insanın ne önemi keçilerin nesli tükenmesin yeter
ayyy rezil bi durumda olcam bende o yüzden ölsem daha iyi hahaSağol hayatım bilgi verdiğin için hayırlısı bakalım
hoşbulduk tatlımmmhoş geldinnnn
Oh çok şükür bir evladın var..
Merkez seçimi çok önemli içine sinmesi lazım her anlamda heleki tedavi sırasında yapılan yanlışlar varsa değiştirmek bence en güzeli..bende ilk merkezimde buna benzer sıkıntılar yaşadım ikincide değiştirdim oradada tutmadı ama olumsuz hi birşey düşünmedim..tutup tutmamasıyla ilgili değil yorumlarımız seni çok iyi anlıyorum..
Sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum.insallah güzel haberle donersin...bol şans
eşimi çağırdım valla kız aniden ne bilim allahım ya
keçi olasım geldi.
canım seni koruma altına alalım.tükenirsen biz ne yaparız.KK olarak eylem yapalım.egunallar tükenmesin
size yapılan rahim aşısı farklı sanırım bana opu dan 2 gün sonra rahimden yapıldı ama kateterle ben almadım iğne falan ... Takma kafana canım rabbim veriyor bir kolaylığını sen mevlanana sığın yeter...
Allah de ötesini bırak...
annem keçi gibi inatçısın der hep sanırım ben bu tedavi kapsamına girebilirim
yok şekerim o kapsama almazlar bizi oysaki bizimde neslimiz tükeniyor benden de bi minnak olmasınmı yeryüzünde doğuramazsam bitti gitti işte gülden nesli
bişi olmaz canım göğşen bey olmazda hulusi hoca yaparsa iğneyi benden alışık ilk travmayı ben yaşattım ona seninkini görmez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?