2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar.yumurtalarımı almaya gidiyorum.dua edin allah rızası için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dualarım seninlee......
evet hayalelrimizi hep inşlh evlatlarımızla sağlıkla yaşarız cnm..temizlik konusunda da kolay gelsin
Günaydın canlar.
Gununuz aydın olsunn..

Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...

günaydınlarrrr canlarrr

aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh
günaydın kızlar hepinize
umarım denemende bebeğine kavuşursun cnm....
kızlarrrr sabah haberlde gördüm 3. RAPOR HAKKI ONAYLANMIŞ
oleyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnnnnnnnn
Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:
yumoşlar git gide büyümüştürler ...
olsun cnm sonu iyi olsun sıkıntıların olsa da gerisi güzel gelsin bu sıkıntılarda değer çekmeye

dEMEK AŞILAMA İLE BAŞLICAKSIN

işe yararmı bilemiyorum.biliyorsun bir tüp denemem var ama doktor değiştirdim.durumum aşılama uygunken direk tüp denemem diyor.2 defa aşılama deneyecekmiş.söylediğine göre benim içi tüp yada aşılama çok farklı değilmiş .olcak olan aşılama ile de olur diyor.bende daha öncce denemediğim için kabul ettim.aşılama nasıl işlem bilgin varmı?

inşallah ya ne oldular bende merak ediyorum

Amin
Ama yaşadıkların cidden sinir bozucu ne demek mesai bitimine dek gelmişte bakmamışlar
Maddi anlamda zaten yıptarıcı bir süreç bi de para veriyorsun en iyisini vermek zorundalar

e NEDE OLSA aNKARALISIN

hem keçi gibiyim hemde ankaralıyım ben garantiledim keçi tüp şartlarını

Aşılama ile tüpü bir tutmak çok saçma, ikisi nasıl farksız olabilir, tıp hakkında bilgisi olmayan biri bile biraz mantıkla düşünse arasında dağlar kadar fark olduğunu anlar. Neyse sen aşılamaya bir kez daha şans ver bakalım inşallah tüpe gerek kalmaz.

aferim sana bende 3. tüp bebek tedavisi için çalıştım kabul ettiler nihayet

haha alemsin kız benmkini göğşen hoca yapacak kız 2 hemşireyle hemde

bende tek hemşire vardı ama olmaz ki hasta ayırıyolar şikayet edicem
göğşen bey benim ordaki ilk tedavimde opu mu ve transferimi yapmıştı çok naif ve huzur veren bir yapısı var..
transfere sıkışık girmişim bi de ohss riskim var diye hazırlık sırasında serum verdiler iyice şiştim patlayacam ama çok fena oldum transfer için geldi hoca gözlüklü biliyorsun ve transfer için oturdu gözlükleri ile benim o bölgem aynı hizada malum ince iş yapıyor transfer oluyorum ama transfer kimin umrunda ben çatlıyorum dedim ki şimdi işersem kesin hocanın gözlüklerine doğdu işerim tazyikli gelir kesin dedim gülümsedim gülümsediğimi görünce oooooo gülden hanımın keyfide yerinde çok güzel dedi oysaki ben ne senaryolar geçiriyorum içimden bi bilse

valla aşılama yada tüp yada başka bişi Rabbim verecek sonuçta.Eskiden de herşey kadwerden derdim ama Şu sıralar daha fazla kadere bağlıyorum.Rabbim nasip etcek olduktan sonra.benim ilk evladım kendiliğinden geldi.Evliliğimin 3 ayı hamileydim.Ama sonra olmadı.Bu geçen 8-9 yılda bakılmadık şey kalmadı.ama yok yok yok.tüp denedim.birde aşılama deneyelim dedik.Olcak olduktan sonra ......

hem keçi gibiyim hemde ankaralıyım ben garantiledim keçi tüp şartlarını[/QUOTE]

mrb arkadaşım fikirlerine ve yardımına ihtiyacım var biliyorsun ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ay donmuşlarla denedik pazartesi günü 1 tane blast 5.gün embriyosu transfer edildi,ama ben belirti aramaktan çıldıracam yine hiç birşey hissetmiyorum bir an diyorum benimle sonra diyorum yine olmadı bugün pazartesiyi saymazsak 3.günüm yardım edin ne olur..

Henüz kahvaltı yapmadım bişiler yemeli hassas ve narin bedenime besin takviyesi yapmalıyım Döncem ben size:124::124::124:

OLSUN TABİKİ HEMDE BİR KAÇ TANE OLSUN SENDEN

inanamıyorum eczaneciyi dövmek istiyorum
kesinlikle dövmelisinnnnn 213 mü demiştin... ben 120 için de pazarlık etsem mi diye düşünüyorum.... ama netten de baktım fazlası var eksiği yok yani....

aşılama ile tüpü herkes için değilde aşkımkocam için söylemiştir onu... yani eğer değerlerinde çok fazla dikkat çeken bi şey yoksa, öyle yorumlanmıştır diye düşündüm. rahim iyi, folikül sayısı güzel, büyüklükleri iyi ve de spermlerde sorun yoksa aşılama ile çok farkı yok demiştir diye düşündüm... yani inşallah; sonu bebişle gelsinnnn
İnşallah canım benim inşallah

büyümüşlerdir büyümüşlerdirr..... kaçta gitcen, kaç gibi yazarsın bize.....

Son düzenleme:
hem keçi gibiyim hemde ankaralıyım ben garantiledim keçi tüp şartlarını

mrb arkadaşım fikirlerine ve yardımına ihtiyacım var biliyorsun ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ay donmuşlarla denedik pazartesi günü 1 tane blast 5.gün embriyosu transfer edildi,ama ben belirti aramaktan çıldıracam yine hiç birşey hissetmiyorum bir an diyorum benimle sonra diyorum yine olmadı bugün pazartesiyi saymazsak 3.günüm yardım edin ne olur..[/QUOTE]

KEÇİ TÜP ŞARTLARIIIII

Bebeğim sabah sabah yerlerdeyim bir keçi kadar olamadık

Günaydın canlarim sabah 9.30 daki zumbami kaçırdım eşim gittikten sonra biraz uzanayim dedim saat 10 kaçtı spor
Phala kuzum doktordan gelince habersiz bırakma bizi inşallah yumilerden güzel haber bekliyoruz
Haticim korkma ignen olcak bitecek

Hepinize gunaydinnnnnnnn canlarim

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bir arkadasta yumurta rezerv azlığı varmış bende de var amh 0.6 gumuzde artık bir çok kadında var malesef ben dhea kullanıyorum inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…