dualarım seninlee......Günaydın kızlar.yumurtalarımı almaya gidiyorum.dua edin allah rızası için..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet hayalelrimizi hep inşlh evlatlarımızla sağlıkla yaşarız cnm..temizlik konusunda da kolay gelsinSlm kzlargünaydın hepinize köyden geldiğimden beri pek bişey yapmk istemiyorum orası daha iyidi temz hava ve yemyeşil bahçeler ekip biçmek çok rahatlatıyor insanı eşime dedim keşke köyde kalsaydın bankadaki işini bırakıp gelmesydin bahçeli evmz olsydı dedim oda dedi bilseydim gelmzdim ama oldu işte diye inş rabbimn izniyle hayırlısıyla evladımz olsunda hayalimz var köyden bahçeli ev alıcaz güzelce yapıp ekip biçicz rabbim o günlerî inş görmeyi nasip etsin siZler nasılsınz kimseler yok pek bende giremiyorum yaz temzliği yapcm malum ramzndan sonra donmuşları denyecz inş bu sefr gelir meleğim buarada heryerin rengi değişmiş güzel olmuş buranında rengini yenileyin açık renkli ferah olsun
Günaydın canlar.
Gununuz aydın olsunn..
Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...
günaydınlarrrr canlarrr
günaydın kızlar hepinizeaydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh
umarım denemende bebeğine kavuşursun cnm....Kızlar benim hikayemde sizden farksız değil yaklaşık 2 aydır okuyorum bugüneymiş yazmak bende ilk tüp bebek denemem için hasta olmayı bekliyorum dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım heyecandan geri çekildi galibaallah hepimizin yardımcıı olsun benim sorunum yumurta rezervim baya az yaşımda 28 böyle bişeyin başıma geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi çocukları çok seviyorum benimde sınavım bu deyip allahıma dua ediyorum
kızlarrrr sabah haberlde gördüm 3. RAPOR HAKKI ONAYLANMIŞ
yumoşlar git gide büyümüştürler ...Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:
olsun cnm sonu iyi olsun sıkıntıların olsa da gerisi güzel gelsin bu sıkıntılarda değer çekmeyebir laparoskopi bir kezde aspirasyon geçirdim endometriozis rahim içini sarmış durumda maalesefbnmde doktorum 1 gün daha uzattı iğneyi.11 de gitcem şimdi bakalım ne durumda.rabbim yüzümüze baksın ne dim başka :26:
dEMEK AŞILAMA İLE BAŞLICAKSIN
dualarım seninlee......
evet hayalelrimizi hep inşlh evlatlarımızla sağlıkla yaşarız cnm..temizlik konusunda da kolay gelsin
günaydın kızlar hepinize
umarım denemende bebeğine kavuşursun cnm....
oleyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnnnnnnnn
yumoşlar git gide büyümüştürler ...
olsun cnm sonu iyi olsun sıkıntıların olsa da gerisi güzel gelsin bu sıkıntılarda değer çekmeye
Rabbime binlerce kere şükürler olsun bir evladım var Rabbim önce olmayanlara versin inşallah.
İkinci bebeği inanın kendim için değil en çokk yavrum için istiyorum o kadar çok istiyorki ,arkadaşlarının kardeşlerini görünce yüzü düşüyorİnşallah RABBİM nasib eder.
Merkez kesinlikle çok önemli bana spermin kalitesizliğinden dolayı embriyoların kalitesiz olduğu söylendi bende dedim ki ama dondurulmuş spermlerimiz vardı madem kalitelileri bulunamadı neden dondurulmuşlardanda aranmadı dedim..Bana dediler ki sizin işleminizi en son yaptık zaten mesai saaatimiz bile geçmişti dondurulmuşlara bakacak vakit yoktu.
Bu kul hakkı başka bişey değil bu kadar basit mi maddi manevi ortaya koyduklarımO merkeze o embryologlara hakkım helal değil. Çok zor şartlarda toparlamıştık tedavi ücretini .Şimdi 2 yıl geçti üzerinden ancak toparlanıyoruz .
e NEDE OLSA aNKARALISIN
hiçbir sorun yoktur hepsi kaliteli şeklide büyüyorlardırinşallah ya ne oldular bende merak ediyorum
işe yararmı bilemiyorum.biliyorsun bir tüp denemem var ama doktor değiştirdim.durumum aşılama uygunken direk tüp denemem diyor.2 defa aşılama deneyecekmiş.söylediğine göre benim içi tüp yada aşılama çok farklı değilmiş .olcak olan aşılama ile de olur diyor.bende daha öncce denemediğim için kabul ettim.aşılama nasıl işlem bilgin varmı?
ol canım hatta hepimiz olalım
hepimiz keçiyiz
egunallar tükenmesin evet benden de egugül, egucan olsun lütfeeennnn
Amin
Ama yaşadıkların cidden sinir bozucu ne demek mesai bitimine dek gelmişte bakmamışlar
Maddi anlamda zaten yıptarıcı bir süreç bi de para veriyorsun en iyisini vermek zorundalar
hem keçi gibiyim hemde ankaralıyım ben garantiledim keçi tüp şartlarını
hiçbir sorun yoktur hepsi kaliteli şeklide büyüyorlardır
haha alemsin kız benmkini göğşen hoca yapacak kız 2 hemşireyle hemde
çağırdığın iyi olmuş ama korkma sakın alt tarfı küçük bir iğne günde kaç defa iğne oluyoruz biz
Aşılama ile tüpü bir tutmak çok saçma, ikisi nasıl farksız olabilir, tıp hakkında bilgisi olmayan biri bile biraz mantıkla düşünse arasında dağlar kadar fark olduğunu anlar. Neyse sen aşılamaya bir kez daha şans ver bakalım inşallah tüpe gerek kalmaz.
annem keçi gibi inatçısın der hep sanırım ben bu tedavi kapsamına girebilirim
yok şekerim o kapsama almazlar bizi oysaki bizimde neslimiz tükeniyor benden de bi minnak olmasınmı yeryüzünde doğuramazsam bitti gitti işte gülden nesli
kesinlikle dövmelisinnnnninanamıyorum eczaneciyi dövmek istiyorum
aşılama ile tüpü herkes için değilde aşkımkocam için söylemiştir onu... yani eğer değerlerinde çok fazla dikkat çeken bi şey yoksa, öyle yorumlanmıştır diye düşündüm. rahim iyi, folikül sayısı güzel, büyüklükleri iyi ve de spermlerde sorun yoksa aşılama ile çok farkı yok demiştir diye düşündüm... yani inşallah; sonu bebişle gelsinnnnAşılama ile tüpü bir tutmak çok saçma, ikisi nasıl farksız olabilir, tıp hakkında bilgisi olmayan biri bile biraz mantıkla düşünse arasında dağlar kadar fark olduğunu anlar. Neyse sen aşılamaya bir kez daha şans ver bakalım inşallah tüpe gerek kalmaz.
İnşallah canım benim inşallah
hem keçi gibiyim hemde ankaralıyım ben garantiledim keçi tüp şartlarını
Keçilere tüp bebek!
Ankara Üniversitesi ve TÜBİTAK, Ankara keçilerinin yaygınlaştırılması için yeni bir proje başlattı. Tüp bebek yöntemi uygulanacak keçilerden yüzlerce yavru alınacak.
devlet rapor hakkı veriyormu acaba?
keçiler için tüp bebek merkezleri açılır mı?
keçilerdee tüp bebek maliyeti ne kadar?
psikolojk destek verilcekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?