2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ay hiç gülesim yoktu ya Az öncede beni arıyo selma hanım sonuçlar gayet temiz çıkmş gözünaydın dedi bende hocam ben hatice hatice dedim .evet bende seni aramıştım gelmeyi unutma dedi güldü kapattı.alem bunlar

bebeğimmmm allah razı olsun senden kuzum benim

Sen varya bizim neşe kaynağımızsın .Sabah sabah güldürdün valla.ne senayyolar yazıyorsun sen böle.Hayal dünyan ne kadar geniş böle.senin çocukluğunu bilmek isterdim.İnşallah sana senin gibi cıvıl cıvıl bir boncuk nasip eder.

dondurulmuş aldığından fazla ilaç kullanımı, opu işlemleri olmadığından daha rahat geçiyordur tatlım... ve henüz 3. gün, yani lütfen kendini şartlandırma... stresin çok büyük etkisi olduğu aklına gelsin ve başka şeylerle meşgul etmeye çalış tatlım kendini... ayrıca da kesin olmadı diye düşünen hiç belirti yok diyip de test günü pozitifi alan bi çok arkadaşımız oldu... Rabbim nasip etmiştir inşallah bu defa şekerim... sen yeterki sakin ol.... konuş onlarla, ora olduklarını düşün meye çalış sürekli....

kesinlikle dövmelisinnnnn 213 mü demiştin... Ben 120 için de pazarlık etsem mi diye düşünüyorum.... Ama netten de baktım fazlası var eksiği yok yani....

evet bende baktım hakkaten kazıklanmışım hehe

canım benim blast transferi olman önemli daha yüksek şans veriliyor biliyorsun daha 3.gündesin bu kadar olumsuz olma... demesi kolay diye düşünme bende kaç kez aynı süreçten geçtim kolay değil biliyorum ama eve kapanma kendini dinleme fazla..kaç kez yazdım buradan belirti olmayabilir hiç belirtisiz gebelik haberini alanları biliyorum ve hiç te az değiller.Bu iş aslında nasip işi..Rabbim ol demiştir inşallah

sabah sabah beni de kopardılar, bi de işteyim, adam akıllı da gülemiyorum gülümsemekle yetiniyorummmm

ben de kullanıyorum dhea faydası olacaktır diye düşünüyorum....

aşılama ile tüpü herkes için değilde aşkımkocam için söylemiştir onu... yani eğer değerlerinde çok fazla dikkat çeken bi şey yoksa, öyle yorumlanmıştır diye düşündüm. rahim iyi, folikül sayısı güzel, büyüklükleri iyi ve de spermlerde sorun yoksa aşılama ile çok farkı yok demiştir diye düşündüm... yani inşallah; sonu bebişle gelsinnnn

tespitin doğru canım aynen sorunumuz yok.

köy havası bi başkadır canm ya bi koylü olarak bilirim kıymetini

Günaydın canlar.
Gununuz aydın olsunn..

günaaydıın

Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...

günaydın iş kadını

günaydınlarrrr canlarrr

günaaydıınnn

aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh

günaaydın canm amiin

Günaydın kızlar bende yeni katıldım

hoşgeldin canm günaaydıın

günaydınlar güzel anne adayları.nasılsınız.

günaaydın iyii sen nasılsın bakalım

Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:

oh yine kontrol var desene hadi bakalım güzel güzel büyümüş olsunlar inşallah

akşam 8 gibi evde olurum ama evde bizim int. yok. eşim boludan dönecek 10 gibi gelse tableti ondan hemen alır yazarım ama sende akşam olmuyorsun

oh yine kontrol var desene hadi bakalım güzel güzel büyümüş olsunlar inşallah

İnşallah canım benim o yaramaz küçüklerde büyümüş olsunlar da benim kafamın tasını attırmasınlar

sakin olmaya çalışıyorum ama gözyaşlarım durmuyor nedense..rabbim yardım et ne olur..

Senin durumun için doğrudur tabi, ben genel düşündüğüm için öyle yazmıştım.

Teşekkür ederim canım benim. Sana da içtiğin ilaçlar bol bol yarasın inşallah

Merhaba herkese.. Hayırlı günler olsun inşallahhh

Erkek faktörlü arkadaşlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz neler önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
benim eşim den kaynaklı eşim azosperm hastası ama şükür sperm çıkışı oldu biz dr. tedavisi görüyoruz eşim hep iğne hem bitkiseller kullanıyor hamdolsun ki faydasını gördük alalha şükür
her bitkiseller herkese uymadığından sana fikir veremicem ama bu sperm kalitesini arttırmak için arginmex falaln onlar ii diyorlar :26:
cnm senin bi tane meleğin varmış darısı ikincisine olsun inşlh bizlerde evlat sahbi olallım

akşam 8 gibi evde olurum ama evde bizim int. yok. eşim boludan dönecek 10 gibi gelse tableti ondan hemen alır yazarım ama sende akşam olmuyorsun

evet kocam varken girmiyorum ben geceleri doğrudur.... ama kocam bu hafta 4-12 çalışıyo... ben işten çıkınca kayınvalideme gidiyorum yemek yiyoruz birlitkte sonra biraz oturup kalkıyorum 9-9:30 gibi evde olurum.... bu akşam seni merak ediyorum kesin girerim kiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…