bende tek hemşire vardı ama olmaz ki hasta ayırıyolar şikayet edicem
Göğşen bey benim ordaki ilk tedavimde opu mu ve transferimi yapmıştı çok naif ve huzur veren bir yapısı var..
Transfere sıkışık girmişim bi de ohss riskim var diye hazırlık sırasında serum verdiler iyice şiştim patlayacam ama çok fena oldum transfer için geldi hoca gözlüklü biliyorsun ve transfer için oturdu gözlükleri ile benim o bölgem aynı hizada malum ince iş yapıyor transfer oluyorum ama transfer kimin umrunda ben çatlıyorum dedim ki şimdi işersem kesin hocanın gözlüklerine doğdu işerim tazyikli gelir kesin dedim gülümsedimGülümsediğimi görünce oooooo gülden hanımın keyfide yerinde çok güzel dedi Oysaki ben ne senaryolar geçiriyorum içimden bi bilse
bebeğim sabah sabah yerlerdeyimBir keçi kadar olamadık
Günaydın canlarim sabah 9.30 daki zumbami kaçırdım eşim gittikten sonra biraz uzanayim dedim saat 10kaçtı spor
Phala kuzum doktordan gelince habersiz bırakma bizi inşallah yumilerden güzel haber bekliyoruz
Haticim korkma ignen olcak bitecek
Hepinize gunaydinnnnnnnn canlarim
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bir arkadasta yumurta rezerv azlığı varmış bende de var amh 0.6 gumuzde artık bir çok kadında var malesefBen dhea kullanıyorum inşallah faydası olur
bende tek hemşire vardı ama olmaz ki hasta ayırıyolar şikayet edicem
göğşen bey benim ordaki ilk tedavimde opu mu ve transferimi yapmıştı çok naif ve huzur veren bir yapısı var..
transfere sıkışık girmişim bi de ohss riskim var diye hazırlık sırasında serum verdiler iyice şiştim patlayacam ama çok fena oldum transfer için geldi hoca gözlüklü biliyorsun ve transfer için oturdu gözlükleri ile benim o bölgem aynı hizada malum ince iş yapıyor transfer oluyorum ama transfer kimin umrunda ben çatlıyorum dedim ki şimdi işersem kesin hocanın gözlüklerine doğdu işerim tazyikli gelir kesin dedim gülümsedimgülümsediğimi görünce oooooo gülden hanımın keyfide yerinde çok güzel dedi oysaki ben ne senaryolar geçiriyorum içimden bi bilse
dondurulmuş aldığından fazla ilaç kullanımı, opu işlemleri olmadığından daha rahat geçiyordur tatlım... ve henüz 3. gün, yani lütfen kendini şartlandırma... stresin çok büyük etkisi olduğu aklına gelsin ve başka şeylerle meşgul etmeye çalış tatlım kendini... ayrıca da kesin olmadı diye düşünen hiç belirti yok diyip de test günü pozitifi alan bi çok arkadaşımız oldu... Rabbim nasip etmiştir inşallah bu defa şekerim... sen yeterki sakin ol.... konuş onlarla, ora olduklarını düşün meye çalış sürekli....mrb arkadaşım fikirlerine ve yardımına ihtiyacım var biliyorsun ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ay donmuşlarla denedik pazartesi günü 1 tane blast 5.gün embriyosu transfer edildi,ama ben belirti aramaktan çıldıracam yine hiç birşey hissetmiyorum bir an diyorum benimle sonra diyorum yine olmadı bugün pazartesiyi saymazsak 3.günüm yardım edin ne olur..
kesinlikle dövmelisinnnnn213 mü demiştin... Ben 120 için de pazarlık etsem mi diye düşünüyorum.... Ama netten de baktım fazlası var eksiği yok yani....
mrb arkadaşım fikirlerine ve yardımına ihtiyacım var biliyorsun ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ay donmuşlarla denedik pazartesi günü 1 tane blast 5.gün embriyosu transfer edildi,ama ben belirti aramaktan çıldıracam yine hiç birşey hissetmiyorum bir an diyorum benimle sonra diyorum yine olmadı bugün pazartesiyi saymazsak 3.günüm yardım edin ne olur..
evet bende baktım hakkaten kazıklanmışım hehe
Bebeğim sabah sabah yerlerdeyimbir keçi kadar olamadık
Günaydın canlarim sabah 9.30 daki zumbami kaçırdım eşim gittikten sonra biraz uzanayim dedim saat 10kaçtı spor
Phala kuzum doktordan gelince habersiz bırakma bizi inşallah yumilerden güzel haber bekliyoruz
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bir arkadasta yumurta rezerv azlığı varmış bende de var amh 0.6 gumuzde artık bir çok kadında var malesefben dhea kullanıyorum inşallah faydası olur
Slm kzlargünaydın hepinize köyden geldiğimden beri pek bişey yapmk istemiyorum orası daha iyidi temz hava ve yemyeşil bahçeler ekip biçmek çok rahatlatıyor insanı eşime dedim keşke köyde kalsaydın bankadaki işini bırakıp gelmesydin bahçeli evmz olsydı dedim oda dedi bilseydim gelmzdim ama oldu işte diye inş rabbimn izniyle hayırlısıyla evladımz olsunda hayalimz var köyden bahçeli ev alıcaz güzelce yapıp ekip biçicz rabbim o günlerî inş görmeyi nasip etsin siZler nasılsınz kimseler yok pek bende giremiyorum yaz temzliği yapcm malum ramzndan sonra donmuşları denyecz inş bu sefr gelir meleğim buarada heryerin rengi değişmiş güzel olmuş buranında rengini yenileyin açık renkli ferah olsun
Günaydın canlar.
Gununuz aydın olsunn..
Günaydın kızlar..
Dün gelemedim çok yoğundum üst üste 2 gün teslim etmem gereken siparişlerim vardı onları yaptım kargoladım...
Herkes iyidir inşallah...
günaydınlarrrr canlarrr
aydın günlerimiz olsun, her yeni gün birbirinden güzel haberler getirmeye devam etsin inşallaaahhhh
Günaydın kızlar bende yeni katıldım
günaydınlar güzel anne adayları.nasılsınız.
Amiiin canım, bu gün kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda:18::18::18::18:
kesinlikle dövmelisinnnnn213 mü demiştin... ben 120 için de pazarlık etsem mi diye düşünüyorum.... ama netten de baktım fazlası var eksiği yok yani....
aşılama ile tüpü herkes için değilde aşkımkocam için söylemiştir onu... yani eğer değerlerinde çok fazla dikkat çeken bi şey yoksa, öyle yorumlanmıştır diye düşündüm. rahim iyi, folikül sayısı güzel, büyüklükleri iyi ve de spermlerde sorun yoksa aşılama ile çok farkı yok demiştir diye düşündüm... yani inşallah; sonu bebişle gelsinnnn
büyümüşlerdir büyümüşlerdirr..... kaçta gitcen, kaç gibi yazarsın bize.....
oh yine kontrol var desene hadi bakalım güzel güzel büyümüş olsunlar inşallah
canım benim blast transferi olman önemli daha yüksek şans veriliyor biliyorsun daha 3.gündesin bu kadar olumsuz olma... demesi kolay diye düşünme bende kaç kez aynı süreçten geçtim kolay değil biliyorum ama eve kapanma kendini dinleme fazla..kaç kez yazdım buradan belirti olmayabilir hiç belirtisiz gebelik haberini alanları biliyorum ve hiç te az değiller.Bu iş aslında nasip işi..Rabbim ol demiştir inşallah
aşılama ile tüpü herkes için değilde aşkımkocam için söylemiştir onu... yani eğer değerlerinde çok fazla dikkat çeken bi şey yoksa, öyle yorumlanmıştır diye düşündüm. rahim iyi, folikül sayısı güzel, büyüklükleri iyi ve de spermlerde sorun yoksa aşılama ile çok farkı yok demiştir diye düşündüm... yani inşallah; sonu bebişle gelsinnnn
tespitin doğru canım aynen sorunumuz yok.
Bebeğim sabah sabah yerlerdeyimbir keçi kadar olamadık
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bir arkadasta yumurta rezerv azlığı varmış bende de var amh 0.6 gumuzde artık bir çok kadında var malesefben dhea kullanıyorum inşallah faydası olur
benim eşim den kaynaklı eşim azosperm hastası ama şükür sperm çıkışı oldu biz dr. tedavisi görüyoruz eşim hep iğne hem bitkiseller kullanıyor hamdolsun ki faydasını gördük alalha şükürErkek faktörlü arkadaşlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz neler önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
akşam 8 gibi evde olurum ama evde bizim int. yok. eşim boludan dönecek 10 gibi gelse tableti ondan hemen alır yazarım ama sende akşam olmuyorsun
Merhaba herkese.. Hayırlı günler olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?