2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
[QUOTE

günaydın birtanem

oh yine kontrol var desene hadi bakalım güzel güzel büyümüş olsunlar inşallah[/QUOTE]

büyümüştür annesi.büyümezmi .

akşam 8 gibi evde olurum ama evde bizim int. yok. eşim boludan dönecek 10 gibi gelse tableti ondan hemen alır yazarım ama sende akşam olmuyorsun

heyecenla bekliyoruz.

İnşallah canım benim o yaramaz küçüklerde büyümüş olsunlar da benim kafamın tasını attırmasınlar

sen onları sev büyürler

Senin durumun için doğrudur tabi, ben genel düşündüğüm için öyle yazmıştım.

öyle birtanem .bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Gunaydınnn canlarımmmm...nabersınızzzz....özledım sizleriiiii....guzel haberlerle dolu bi gün olsun İnşaallahhhh

günaaydıın canm iyiyiz sen nasılsın bakalm

canlar valla sonunda gelebildim ama malesef cok duramıcam yine...
inşallah herkescikler iyidir..

hoşgeldin canm günaaydıın

Allah senin iyiliğini versin kız opu da neler neler düşünmüş ayıp ayıp hiç doktorun tam gözlüklerine kaçırmak hayal edilir mi

günaaydııb-n canmm napıyon bakiim

İnşallah canım benim o yaramaz küçüklerde büyümüş olsunlar da benim kafamın tasını attırmasınlar

büyümüştür tabi canm küçük fln senin kızcagını anlayıp öne gecmiştir onlar

Merhaba herkese.. Hayırlı günler olsun inşallahhh

günaydıın hayırlı sabahlar canm

ayyy süper allh razı olsn ikiz istiyoz zaten erkek sorunlu olanlar daha çabuk gebe kalıyor sende bi avazda gebe kalıp doğur inşallah

ayy inşallah evet bunu çok duydum inşallah benimde ikizim olur düşünsene biraz büyüdüklerinde iki taraftan sarılan canlar yerim ben onları inşallah cnm yarın büyük gün bakalım

Tamam canım ben sana alıntı yaparak haber veririm.

[QUOTE

günaydın birtanem

oh yine kontrol var desene hadi bakalım güzel güzel büyümüş olsunlar inşallah

büyümüştür annesi.büyümezmi .

heyecenla bekliyoruz.

sen onları sev büyürler

öyle birtanem .bakalım hepimiz için hayırlısı olsun[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım inşallah büyümüştür inşallahhhhh

kızlaaaaaarrrrrrrrrrr çok şükür geldim egunal kuzum dediğin gibi aşılama gibi oldu şükürler olsun çok hafif yandı canım.hatta göğşen hoca bu iğneyi vurduğum 12 kişiden 9 u gebe kaldı dedi bende inşallah 10 . kişi ben olurum dedim bu akşam çatlatma iğnemi vuruyorum cumartesi sabah opu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy salıda transfer oleyyyyyyyyyyyyyyyyy bu arada raporlu olmama rağmen iğnelerimn toplamı 1,000 lira tuttu raporsuz 1,500 tutmuştu çok fark yok yani

geçmiş olsun korktuğun gibi çıkmadı demekki
cumartesi opunda kolaylıkalr bol yumoşlu gün olsun ayy transferinde gelmiş ne güzel sayılı günlerin kaldı
o 10.cu sen ol emi inşlhhhhhhhh

Bu kadarida vicdansizlik ama ne icin oldugunu bildikleri halde ne durumda oldugumuz umurlarinda degil sinirimden ne yazdigim belli olmamis

ya varya gerçekten insanlar aldatmaca peşinde az önce ilaçları topluca yazdırdım ve ödemeye gittik 262 lira daha ödemem gerekiyormuş kartı verdm adam 265 lira çekti dedimki 262 liraydı 265 değil.kasadan 3 lira çıkardı verdi.insanları aptal yerine koyuyorlar.

Canım inşallah güzel haberlerini alıcam burdan dört gözle seni takip ediyorum inşallah herşey çok güzel olacak dualarım seninle

ayy inşallah evet bunu çok duydum inşallah benimde ikizim olur düşünsene biraz büyüdüklerinde iki taraftan sarılan canlar yerim ben onları inşallah cnm yarın büyük gün bakalım

ay bende 30 yaşındayım olmadı olmadı olsunda ikisi bir büyüsün istiyorum ya allahım sen yardım et doktorum ddiki kadının birinin 3 yumurtası olmuş ikisi döllenmiş biri transfer edilmiş 7 aylık hamileymiş.nasip bu işler ya

geçmiş olsun korktuğun gibi çıkmadı demekki
cumartesi opunda kolaylıkalr bol yumoşlu gün olsun ayy transferinde gelmiş ne güzel sayılı günlerin kaldı
o 10.cu sen ol emi inşlhhhhhhhh

rabbim hepimizin yüzüne baksı nemeklerimizi boşa çıkarmasın kısmetimizi bize versin daha ne dim cemrem allah senden de razı olsun

rabbim hepimizin yüzüne baksı nemeklerimizi boşa çıkarmasın kısmetimizi bize versin daha ne dim cemrem allah senden de razı olsun
inşlh cnm benim emekler boşa gitmez
salıdan sonra güzel bekleyiş seninle
ah bend ebaşalsam bi an önce hayırlısıyla bakalım sizler gidinde bizlerde arkanızdan gelelim koşarak

Canlar hepinize bol bebişli günler. Bugün doktorla konuştum artık içime sinmedi dedim. Beni çok rahatlattı sağolsun. Cumartesi opu var ve çok heyecanlıyım. 10 tane falan yumurta alırız dedi. Rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah. Hiç birimiz kendimizi yalnız hissetmeyelim. Sayımız inanın çok fazla. Bugün muayene için gittiğimde tıklım tıklımdı. Görseniz hep gençler. Ayrıca tüp bebek için Türkiyede olduğuma da ayrı bir sevindim. Salonda İngiliz, Zenci, Arap ne ararsan vardı. Niye bunlar bizim ülkeye geliyor demek ki var bi sebebi dedim. Herkes moralini yüksek tutsun. Bugün aldığım tavsiye de bu yönde. Mutluluk hormonu bence etkiliyor.

inşlh cnm benim emekler boşa gitmez
salıdan sonra güzel bekleyiş seninle
ah bend ebaşalsam bi an önce hayırlısıyla bakalım sizler gidinde bizlerde arkanızdan gelelim koşarak

sen ne zaman başlayacaksın peki ??

canım senindemi opu cumartesi sen ben phala...hep beraber güzel haberler veririz inşallah

İlaçlar konusunda dikkatli olalım arkadaşlar. Kim kime ne tutturursa ona satıyor. Tanıdık eczacı bulmaya çalışın. Benim iğneler 1460 tutuyordu güya 1000 liraya aldım bildiğim yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…