2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

maaşallah ne güzel. Peki hormonlarla alakalı sorunu varmıydı eşinin benim eşimin hormonları normal.Buradan değilse bile özelden mesaj atabilirmisn acaba kullandıklarınızı.Araştırmak istiyorum.

Benimki edirnede arkadaşım dosyanı nasıl kurtardın geri aldın ordan.

Canım benimki İstanbulda. Dosya falan kurtaramadım zaten. 3 yıl dolmadığı için özele gittim mecbur. Ama hepsini Allaha havale ettim. Asistanların elinde rezil oldum. Aşılamada bile 3 gün kanama oldu. Adam lanet okuyarak aşılama yaptı düşün artık. Hastane pis ve leş gibi. Örtü falan kullanmıyorlar. Yatırdıkları sedye afedersiniz pislik içinde. Malzeme bulamadı başka bir malzemeyi makasla bıçakla kesti sperm enjekte etti güya. Rahmim parçalandı resmen. Daha da gitmem.

mrb cnm.. bende 17 mayısta başlıyorum tedaviye... sen nerde tedavi görüyorsun ben istanbul hisar hastanesi

Dosyamı alabilsem dışardan rapor alacamda dosyayı vermiyolar.amh yaptırıp rezerv azlığına evraklarımı alamasamda rapor çıkartırabilirmiyim.özelde kime gidiyosun neresi iyi bu tedavilerde.

Evet canım. İçim içime sığmıyor valla çok heyecanlıyım. İnşallah döllenirler sonra da tutunurlar. Bir daha bugünleri yaşamak istemiyorum. Hepimize hergün dua ediyorum. Rabbim kimseyi sınamasın.

bende 2.kez yaşıyorum ama çok zor gerçekten inşallah son olur rabbim..

İlaçlar konusunda dikkatli olalım arkadaşlar. Kim kime ne tutturursa ona satıyor. Tanıdık eczacı bulmaya çalışın. Benim iğneler 1460 tutuyordu güya 1000 liraya aldım bildiğim yerden.

evet ve netten fiyat araştırmasıda yapalım bence..

cnm bu ilacı sen kendin mi aldın bugün vurunduğun neuropendi sanırım fiyatı ne kadar

Arkadaşlar ben Amh ı dışarda yaptırdım hem de 25 liraya. Bişey kapsamına girmiş de devlet katkı veriyormuş. Bir ay oldu olmadı. Raporum yok zaten. Ama 3-5 yere sordum. 430 ile 25 lira arasında değişiyordu düşünün:44: Memorialde tedavi görüyorum. Yumurtalıklarımın içinde çikolata kistlerim var. Sorunum rezerv değil anlıcanız ama bu da başka bir illet.

2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?

Süper maşallah. 2 saat yat bence. İnşallah tutar. Ananas ye bol bol. Stresten de uzak dur.

Inşallah canım başka ne yiyim canım

Ben biyerde okudum. Kahve kola ve kafeinden uzak durun diyor. Aşırı tuzlu yememek lazımmış ödem yapıyormuş. Bide kabız olmamaya özen göstermeliymişiz. Ve devamlı yatmak ta bazen sorun olabiliyormuş. Vücudun normal kan dolaşımını etkiliyormuş bu durum. Ah canım sen elinden geleni yap ta sonrasını Rabbime bırak artık. Tevekkül et dua et. Kafana bişey takma. Valla ben bir aydır kaynanama bile gitmiyorum Düşün artık

canım benımm transferın hayırlı olsun..rabbım sonunu güzel eylesin inşallah

hadi hayırlı olsun canm inşallah bol yumiş toplanır güzelce döllenip annelerine tutunurlar

ayyy Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah canım benim

Allah yardimcin olsun.sıkı sıkî tutunsunlar sana .ben beş gun birer dilim ananas yedim.bide birer avuç kabak cekirdeği.

Canım bu iğne ne iğnesi? Ben hiç duymadım. Bu arada Allah yardımcın olsun inş.

CANIMM ınsallah sende hamıs kalırsın..rabbım buyuk yaaa bak canını sıktığına değdi mi sankim..
hadı bakalım bebeleri almana az kaldı allahım sonunu güzel eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…