Anadolu yakasındaki malum fakültemi acaba. Ben zor kurtardım kendimi de
benim eşim den kaynaklı eşim azosperm hastası ama şükür sperm çıkışı oldu biz dr. tedavisi görüyoruz eşim hep iğne hem bitkiseller kullanıyor hamdolsun ki faydasını gördük alalha şükür
her bitkiseller herkese uymadığından sana fikir veremicem ama bu sperm kalitesini arttırmak için arginmex falaln onlar ii diyorlar :26:
cnm senin bi tane meleğin varmış darısı ikincisine olsun inşlh bizlerde evlat sahbi olallım
Benimki edirnede arkadaşım dosyanı nasıl kurtardın geri aldın ordan.
Canlar hepinize bol bebişli günler. Bugün doktorla konuştum artık içime sinmedi dedim. Beni çok rahatlattı sağolsun. Cumartesi opu var ve çok heyecanlıyım. 10 tane falan yumurta alırız dedi. Rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah. Hiç birimiz kendimizi yalnız hissetmeyelim. Sayımız inanın çok fazla. Bugün muayene için gittiğimde tıklım tıklımdı. Görseniz hep gençler. Ayrıca tüp bebek için Türkiyede olduğuma da ayrı bir sevindim. Salonda İngiliz, Zenci, Arap ne ararsan vardı. Niye bunlar bizim ülkeye geliyor demek ki var bi sebebi dedim. Herkes moralini yüksek tutsun. Bugün aldığım tavsiye de bu yönde. Mutluluk hormonu bence etkiliyor.
Dosyamı alabilsem dışardan rapor alacamda dosyayı vermiyolar.amh yaptırıp rezerv azlığına evraklarımı alamasamda rapor çıkartırabilirmiyim.özelde kime gidiyosun neresi iyi bu tedavilerde.Ağlasam mı gülsem mi doktorun kek teklifine şaşırdım yani. Canım özel yaptırma durumun var mı? Bak ben mesela üniversiteden ilaç için rapor çıkarttım ama tedaviyi özelde yaptırıyorum valla gittim bu gün bankadan kredi çektim her ay 200 ödeyeceğim. dedim ki 100 eşimin maaşımdan ayırsam 100 lirayı da oradan buradan kısıp biriktirirsem tamam işte taksitleri öderim dedim. Üniversitelerden pek memnun kalınmıyor istersen sen bunu bir düşün
Evet canım. İçim içime sığmıyor valla çok heyecanlıyım. İnşallah döllenirler sonra da tutunurlar. Bir daha bugünleri yaşamak istemiyorum. Hepimize hergün dua ediyorum. Rabbim kimseyi sınamasın.
İlaçlar konusunda dikkatli olalım arkadaşlar. Kim kime ne tutturursa ona satıyor. Tanıdık eczacı bulmaya çalışın. Benim iğneler 1460 tutuyordu güya 1000 liraya aldım bildiğim yerden.
ay bende 30 yaşındayım olmadı olmadı olsunda ikisi bir büyüsün istiyorum ya allahım sen yardım etdoktorum ddiki kadının birinin 3 yumurtası olmuş ikisi döllenmiş biri transfer edilmiş 7 aylık hamileymiş.nasip bu işler ya
2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım başka ne yiyim canımSüper maşallah. 2 saat yat bence. İnşallah tutar. Ananas ye bol bol. Stresten de uzak dur.
Inşallah canım başka ne yiyim canım
2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?
kızlaaaaaarrrrrrrrrrr çok şükür geldim egunal kuzum dediğin gibi aşılama gibi oldu şükürler olsun çok hafif yandı canım.hatta göğşen hoca bu iğneyi vurduğum 12 kişiden 9 u gebe kaldı dedi bende inşallah 10 . kişi ben olurum dedimbu akşam çatlatma iğnemi vuruyorum cumartesi sabah opu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy salıda transfer oleyyyyyyyyyyyyyyyyy bu arada raporlu olmama rağmen iğnelerimn toplamı 1,000 lira tuttu raporsuz 1,500 tutmuştu çok fark yok yani
Allah yardimcin olsun.sıkı sıkî tutunsunlar sana .ben beş gun birer dilim ananas yedim.bide birer avuç kabak cekirdeği.
kızlaaaaaarrrrrrrrrrr çok şükür geldim egunal kuzum dediğin gibi aşılama gibi oldu şükürler olsun çok hafif yandı canım.hatta göğşen hoca bu iğneyi vurduğum 12 kişiden 9 u gebe kaldı dedi bende inşallah 10 . kişi ben olurum dedimbu akşam çatlatma iğnemi vuruyorum cumartesi sabah opu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy salıda transfer oleyyyyyyyyyyyyyyyyy bu arada raporlu olmama rağmen iğnelerimn toplamı 1,000 lira tuttu raporsuz 1,500 tutmuştu çok fark yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?