2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyy hakkaten canım 2015 olacak dimiiiii:18::18::18::18::18:
offf ooffffff geçen yıllarım anaaammmmmmmmmm
sen kaç yıllık evlisin
yıllar geçiyor bari en kısa zamanda gelseler bide yaşlar geçmeden

valla dün bizim evlilik yıldönümümzdü.2005 te evlendik sen hesapla garii
aa evlilik yıldönümüz kutlu olsun seneye evladınla kutlayın..
hesapladım cnm inşlhh meleğin seninle olur bu tedavide...

::
Canım emin olamadıysa söylememesi normal doktorunun hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil inan Dr bana sordu söylemeden önce ne istiyorsun diye hocam hiç ama hiç önemli değil dedim yüzüme ve karnıma bakan herkes kız olacak dedi hiç erkek diyen olmadı Ama onca yıldan. Sonra hiç önemi yok bizler için Rabbim hayırlısını versin sağlık versin yeter decavit mi vedi dr

Son düzenleme:
ben artık hesaplayamıyorum da
inşallah canım seninde benimde bebiklerimiz gelir inş.
ah cnm inşlhhh inşlh ya ne bilim bazen umutsuzluk sarıyor etrafımı sonra tekrar düzeliyorum bu günüme şükrediyorum
bizde evlat sahibi oluruz inşlhh çokk uzun zaman beklemeden

amayaa kaçarrr... herkeslere iyi geceleeerrrrrrr
iyi gecelerrr

Aynen sağlıklı olsunda benim icinde farketmiyor ne olursa olsun hayırlısıyla olsunda inşallah banada hep erkek olcak diyolar bakalım yok milenyum multi vitamin adı canım kokuyo bide

Aynen sağlıklı olsunda benim icinde farketmiyor ne olursa olsun hayırlısıyla olsunda inşallah banada hep erkek olcak diyolar bakalım yok milenyum multi vitamin adı canım kokuyo bide

Bana da bügün decavit yazdır Dr yarın kullanmaya başlıcam ikili test îçin kan alındı bügün sen yaptırdın mı cnm

ah cnm inşlhhh inşlh ya ne bilim bazen umutsuzluk sarıyor etrafımı sonra tekrar düzeliyorum bu günüme şükrediyorum
bizde evlat sahibi oluruz inşlhh çokk uzun zaman beklemeden

iyi gecelerrr

en azından bir umut var bu tedavilerle,ben hiç umutsuz olmadım.sende olma canım.
evet canım şükretmek lazım vermiyorsa vardır bir bildiği

Kuzucummm evlik yıldönümünüz kutlu olsun çok olmamış daha evleneli canım daha yolun çok başı bebisinizde gelsin şimdi onla keyfini çıkarın bundan sonraki yılların

canımın içi çook teşekkür ederim.rabbim daha uzun yıllar nasip etsin inş.hepimize
bundan sonra gelir inş..

en azından bir umut var bu tedavilerle,ben hiç umutsuz olmadım.sende olma canım.
evet canım şükretmek lazım vermiyorsa vardır bir bildiği
aynen öyle cnm ben yıllardır bu günlerin hayaliyle yaşadım bunu veren rabbim elbet o günleride gösteririr
yoksa da vardır bildiği dediğin gibi
cnm ben çıkıyorum namazımı kılıp yatayım hepimize de bol bol dua edeyim

Bana da bügün decavit yazdır Dr yarın kullanmaya başlıcam ikili test îçin kan alındı bügün sen yaptırdın mı cnm

Yaptırdım canım 12. Haftada temiz çıktı şükür bi sorun yokmuş. bende hastayım salgın var burda maf oldum boğazımdan nefes alamıyorum doktorada gitmedim bugün yarın geçer diye kaç gündür uykusuzum bu gece yatabilirim ins

canım benim yazdıklarını okudum çabana da hayran kaldım allahım tez zamanda en hayırlısından br evlat hatta iki tane sana nasip eder inşallah kendine hiç numunelik deme. demekki allah seni bu derde uygun görmüş ki sana vermiş çünkü bu herkesin kaldırabileceği bir durum değil. allah kuluna göre derdini verirmiş unutma bol bol dua et kendine

Canım ben de bugün kan verdim sonuç 3 gün sonra çıkıncak ama Ultrason normal dedi Dr hamd olsun geçmiş olsun bol bol dınlen ben fena üşütmüştüm geçen hafta dinlenerek atlattım

Canım ben de bugün kan verdim sonuç 3 gün sonra çıkıncak ama Ultrason normal dedi Dr hamd olsun geçmiş olsun bol bol dınlen ben fena üşütmüştüm geçen hafta dinlenerek atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…