inşlh cümlemize
bu yıl bizlerin yılı olsun 2015 de kucak larımız dolsun
sen kaç yıllık evlisinayyy hakkaten canım 2015 olacak dimiiiii:18::18::18::18::18:
offf ooffffff geçen yıllarım anaaammmmmmmmmm
sen kaç yıllık evlisin
yıllar geçiyor bari en kısa zamanda gelseler bide yaşlar geçmeden
aa evlilik yıldönümüz kutlu olsun seneye evladınla kutlayın..valla dün bizim evlilik yıldönümümzdü.2005 te evlendik sen hesapla garii
aa evlilik yıldönümüz kutlu olsun seneye evladınla kutlayın..
hesapladım cnm inşlhh meleğin seninle olur bu tedavide...
Benimde iyi şükür geçen gittiğimde doktor gördu cinsiyetide demedi cnm ya emin olamadı tam 1 ay sonra gel dedi bekliyemem okadar dedim pzrtesiye randevu aldım iki hafta geçmiş oluyor söyler belki benim yeni 14 vitaminle aram kötü kokuyor midemi bulandırıyor
ah cnm inşlhhh inşlh ya ne bilim bazen umutsuzluk sarıyor etrafımı sonra tekrar düzeliyorum bu günüme şükrediyorumben artık hesaplayamıyorum da
inşallah canım seninde benimde bebiklerimiz gelir inş.
iyi gecelerrramayaa kaçarrr... herkeslere iyi geceleeerrrrrrr
valla dün bizim evlilik yıldönümümzdü.2005 te evlendik sen hesapla garii
::
Canım emin olamadıysa söylememesi normal doktorunun hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil inan Dr bana sordu söylemeden önce ne istiyorsun diye hocam hiç ama hiç önemli değil dedim yüzüme ve karnıma bakan herkes kız olacak dedi hiç erkek diyen olmadı Ama onca yıldan. Sonra hiç önemi yok bizler için Rabbim hayırlısını versin sağlık versin yeter decavit mi vedi dr
Aynen sağlıklı olsunda benim icinde farketmiyor ne olursa olsun hayırlısıyla olsunda inşallah banada hep erkek olcak diyolar bakalım yok milenyum multi vitamin adı canım kokuyo bide
ah cnm inşlhhh inşlh ya ne bilim bazen umutsuzluk sarıyor etrafımı sonra tekrar düzeliyorum bu günüme şükrediyorum
bizde evlat sahibi oluruz inşlhh çokk uzun zaman beklemeden
iyi gecelerrr
Kuzucummm evlik yıldönümünüz kutlu olsun çok olmamış daha evleneli canımdaha yolun çok başı bebisinizde gelsin şimdi onla keyfini çıkarın bundan sonraki yılların
aynen öyle cnm ben yıllardır bu günlerin hayaliyle yaşadım bunu veren rabbim elbet o günleride gösteririren azından bir umut var bu tedavilerle,ben hiç umutsuz olmadım.sende olma canım.
evet canım şükretmek lazım vermiyorsa vardır bir bildiği
aynen öyle cnm ben yıllardır bu günlerin hayaliyle yaşadım bunu veren rabbim elbet o günleride gösteririr
yoksa da vardır bildiği dediğin gibi
cnm ben çıkıyorum namazımı kılıp yatayım hepimize de bol bol dua edeyim
Bana da bügün decavit yazdır Dr yarın kullanmaya başlıcam ikili test îçin kan alındı bügün sen yaptırdın mı cnm
evet yaa çoğu ilk denemede hamile kalıyo bi kaç kişi kaldık numunelik
haziran ayında ki 5. negatiften sonra pes ediyorum artık nasılsa olmuyo uğraşma dedim kendime ama gönül söz dinlemiyor ki
sen ankara dasın sanırım duymuşsundur ismini erkek infertilitesinde uzman kaan Aydos var ya ona gidicek eşim ...bizim embriyolarımız 5.güne gelemiyo maalesef araştırdım bunun en büyük sebebi spermlermiş...bakalım dr bazı testler istedi şimdi onu yaptırıcaz yani yeni bi tüp tedavisinden önce en büyük sorunumuz olan spermleri iyileştirmeliyiz..merkezler spermi iyileştirmeden direk tüp bebek diyolar şimdi gitsek yine aynı şeyler olucak ve tabi sonuç yine hüsran...
sanırım yeni bi tedavi için 1 yıl daha geçer bende istanbulda seval Taşdemir var onu araştırdım bilmiyorum ki inş son tedavilerimiz olur bizde artık kk da ki anneler gurubuna transfer olabiliriz
off ne çook yazmışım yaainan artık bu işin prof.u oldum yakında ders vericem
Yaptırdım canım 12. Haftada temiz çıktı şükür bi sorun yokmuş. bende hastayım salgın var burda maf oldum boğazımdan nefes alamıyorum doktorada gitmedim bugün yarın geçer diye kaç gündür uykusuzum bu gece yatabilirim ins
Yaptırdım canım 12. Haftada temiz çıktı şükür bi sorun yokmuş. bende hastayım salgın var burda maf oldum boğazımdan nefes alamıyorum doktorada gitmedim bugün yarın geçer diye kaç gündür uykusuzum bu gece yatabilirim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?