hayırlı olsun tedavin cnm inşlh bebeklerin seninle olur...
opunda bol kaliteli yumoşların olsun
geçmiş olsun hayırlısıyla iki bebişinde seninle olsunlar hep...
maşalahhhhhhhhhhhhhhh gözünaydın darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeee
ah cnm ya üzülme her yer hamile kaynıyor zaten şimdi sanki bahar ayı doğurma ayı gibi kafanı çevir muahkak hamişe çarpıyor darısı bizlerede olsun cnm.....
hayırlı olsun tedavinnn başlanmış iğnelere hamile haberinide alalım inşlhhh
cnm yeşil034 hamile hemde ikiz
gözünaydın keseyi görmüşsün her konrtolün iyi geçsin
maşallah ahdi bakalım tedavin hayırlı olsun ooo yumoşların 4 taneyse onlar olur inşlh 10 tane iğneler yumoşlarına şifa olsun bol kaliteli yapsın onları
Hoşbulduk canım..
demek sende hulusi bebeği doğurcaksın
oldu bu iş ben inanıyorum..
pozitif enerjiyle döndüm tabiki o kadar pozitifim ki eşime evi alt üst ettiği için bişi demedim
sağol canım...
sanırım hamileyim de ne demek soru sordum üşendin zaar anlatmaya
nasıl oldu tedavimi oldun ne ara oldun topu topu 15 gün gittim geldim nereye sığdı o tedavi..
test günü kadarlık gittim ben
canıımmmm kuzular yürümeye çalışıyorlar demek hulusi amcaları gördümü bu hallerini hiç gittiniz mi?
Canlar yazdiklariniz ilgimi cekti. Bende ilk transferime sıkışık girdim. Nerdeyse doktorun onunde altima yapacaktim. Cok canim yandi sıkışıklıktan dolayi. Ama sizin yazdiklarinizda anlamadığım transfer sonrasi sıkışık kalmabizuli istemeleri. Benim doktorum hemen transfer sonrasi idrari bosakttirdi.o seyin adi neydi unuttum ama onu koydular altima. Ayrica ikinci transferimde okadar sıkışık gitmedim baktilar olmanis bi yarim bardak diye su icirdiler oldu bitti. Bir onceki gibi acida cekmedim.
Kimsenin günahını almak istemem, ama biz kötü döneme denk geldik orası kesin. Ne bileyim, eşime söylemiyorum kendi kendime düşünüyorumda, keşke ikincisine hiç başlamasaydım diyorum. Keşkelerin önüne geçilmiyor maalesef..
Ben acbademi istiyorum ama eşim özellere karşı alerjisi var. Şuan gerçi baya yola geldibana yaptıralım diyor.
Ücreti özellere göre baya uygun, eğerki değişmezse tabi. Birde hoca daha yeniyken, hevesliyken olabilirmi acaba.. telefonda bana haziran 18 randevu verdiler hatta, ne yapsam bilemedim..
ayyyyy hep benim yüzümden sinirlendin nerden açtım bu konuyu.... herkes kendi payınca haklı....
ben de öyle zannediyordum, öyle demişlerdi bana çünkü ücretli olursa 4500 diye... 1750 ise çok çok uygun ve doktor değişti o yüzden bence bi denenebilir... eşin haklı bencede....
Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.
hıııııııııııı canım opuyu çok takma çoooooook rahat uyuyon hooooooop uyanıyon :) yumilerden haber bekliyon :) keşke transferde de uyutsalar hatta :)
sagol canım.hislerimiz karşılıklı..
bende sana narkoz hikayemi anlattım ama silindi ya.
Günaydın şekerler
Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Günaydın canım
Rabbim senin de dualarını kabul etsin.
hepinize gunaydinlar hayirli cumalar
Günaydın şekerler
Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Günaydın canım
Rabbim senin de dualarını kabul etsin.
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar
Günaydın kuzum sanada hayırlı cumalargünaydın tatlım hayırlı cumalar
neler yapiyorsun.ben adet olmayi bekliuorum.nasip olursa asilamaya baslayacak doktorum
Hepinize gunaydin hayirli cumalar opusu olanlara kolayliklar ve 1 kalite embriyolar,transferi olanlara simsiki tutunan bebisler dilerim herkesin gonlune gire versin rabbim hepimizin hayirlisi ile saglikli bebisleri olsun insallah tez vakitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?