2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Insaallah canim sagolasin.Rabbim hepimizin harcadigi emekleri boşa cikarmasin ins.

Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.

Sagol canim insaallah Allah' in izniyle Hulusi beyin bebeklerini dogururuz hayirlsiyla.sende basla artik tedaviyede arkali önlü doguralm inşaallah.

Sorma canim resmen kabus gibiydi isin kotusu tum moralim altust oldu uzun sure cisimi tutamadim psikolojim bozuldu

AYNENN canım kötü zamana geldik vallahi..
neyse napalımm olan oldu artık geçmişi konuşmakla elimize bişsey geçmiyor maalesef..
bence sen 18 haziran da git bi görüş canım...

kuzucumm senle ılgısı yok be..
olanlar,yaşananlar insanı üzüyor yıpratıyor sadece..
biz herhangi bir hasta değiliz ki neden bunun farkında değiller..başka birimlerde birçok doktor prof..doç. varken bizim bölümde 1 doktor var..bu nasıl iş..
ama ne kadr konuşsak ta bimere yazsak ta bişey değişmez..baksana çözüm üretmek yerine hocadan savunma almışlar sadece..

rabbım yüzünü güldürsün canım benım..
umarım sorunsuz bir şekilde transferın geçer ve bebeğine kavuşursun..

hıııııııııııı canım opuyu çok takma çoooooook rahat uyuyon hooooooop uyanıyon :) yumilerden haber bekliyon :) keşke transferde de uyutsalar hatta :)

Kafunder merhaba canim nasilsin Hatirlamazsin muhtemelen fatih hocanin hastasiyim bende pazartesi ikinci tedavimden negatifimi aldim kalakaldim oylece sen neler yapiyorsun devam edersen fatih hocaylami devam edeceksin kafam karisik

Günaydın şekerler
Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Hepinize gunaydin hayirli cumalar opusu olanlara kolayliklar ve 1 kalite embriyolar,transferi olanlara simsiki tutunan bebisler dilerim herkesin gonlune gire versin rabbim hepimizin hayirlisi ile saglikli bebisleri olsun insallah tez vakitte...

günaydın tatlım hayırlı cumalar
Günaydın kuzum sanada hayırlı cumalar
neler yapiyorsun.ben adet olmayi bekliuorum.nasip olursa asilamaya baslayacak doktorum

Bende bitanem temmuz tedaviye başlamayı düşünüyorum zaman çabuk gecsede başlasam
Asilamami doktor neden buna karar verdi :26: hayırlısı olsun tatlım melegine kavusursun inşallah bu tedavinde

Hepinize gunaydin hayirli cumalar opusu olanlara kolayliklar ve 1 kalite embriyolar,transferi olanlara simsiki tutunan bebisler dilerim herkesin gonlune gire versin rabbim hepimizin hayirlisi ile saglikli bebisleri olsun insallah tez vakitte...

Günaydın canım ne güzel dua etmissin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…