Günaydın kuzum sanada hayırlı cumalar
Bende bitanem temmuz tedaviye başlamayı düşünüyorum zaman çabuk gecsede başlasam
Asilamamidoktor neden buna karar verdi :26: hayırlısı olsun tatlım melegine kavusursun inşallah bu tedavinde
Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.
hepinize gunaydinlar hayirli cumalar
Günaydın şekerler
Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Günaydın canım
Rabbim senin de dualarını kabul etsin.
Hepinize gunaydin hayirli cumalar opusu olanlara kolayliklar ve 1 kalite embriyolar,transferi olanlara simsiki tutunan bebisler dilerim herkesin gonlune gire versin rabbim hepimizin hayirlisi ile saglikli bebisleri olsun insallah tez vakitte...
Hepinize gunaydin hayirli cumalar opusu olanlara kolayliklar ve 1 kalite embriyolar,transferi olanlara simsiki tutunan bebisler dilerim herkesin gonlune gire versin rabbim hepimizin hayirlisi ile saglikli bebisleri olsun insallah tez vakitte...
Inşallah bitanem bu tedavide gelir meleğin ege hanim çok şeker ben de Erol beyin hastasiydim opuya ve Kont ege hanim girmişti Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımhayirlisi olsin insallah temmuza hic tupe gerek kslmadsn kendiliginden gelirmelegin.esimdede bendede hic bir sirun yok.ayrica benim bir ogkum da var kendiliginden olan.tup veya asilama benim durumum icin farj etmezmis.tup denemistik kentte olmadi.doktorum ege tavmergen .iki defa asilama denemeden yapmam diyor tupu.ne bileyim doktora guveniyorum.icimden de sanki bu asilama ile olacaknus gibi de geliyir artik bu doktordan mi yoksa icime dogmakmi.yoksa fakir avuntusu mu bilemedim.ilkinde bu kadar umutu degildim ustelik kent te israel beyle denemistik.isinde basarili bir doktor o da.offff amma yazmisim
hayırlı olsun canm transferin şimdiden, bebiş(ler)in sımsıkı tutunur inşallah annelerine hiç bırakmazlar
günaayddıın canm hayırlı cumalar
amin canım hayırlı cumalar tatlım günaydıın
günaydıın canmmmm dün noldu kontrol giremedim aksam eşim mr sonucunu aldı olumsuzluklar yazmıs ama anlamıyoz simdi doktora gitti bakalm ne dicek o yuzden giremedim merak ettim seni de
amiiin canmm günaaydııın hayırlı cumalaar
hayırlı olsun canm transferin şimdiden, bebiş(ler)in sımsıkı tutunur inşallah annelerine hiç bırakmazlar
günaydıın canmmmm dün noldu kontrol giremedim aksam eşim mr sonucunu aldı olumsuzluklar yazmıs ama anlamıyoz simdi doktora gitti bakalm ne dicek o yuzden giremedim merak ettim seni de
Inşallah bitanem bu tedavide gelir meleğin ege hanim çok şeker ben de Erol beyin hastasiydim opuya ve Kont ege hanim girmişti Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Doktorum p.tesi veya salı dedi canımAmin canım inşallah
3 yumi güzelmiş çok sevindim inşallah bu sefer hersey güzel olacak opu belli mi :26:
günaydın tatlım inşallah salıya kadar 4. de yetişir diğerlerine....
cnm spermlerimizin kalitesini öğrenicez hafatya ona göre karar vericez:26:
Canım benim 3 yumurta gelişmiş cumartesi tekrar kontrolüm var canım. Bu arada ne olumsuzluklar yazmış anlamadımhayırlı olsun canm transferin şimdiden, bebiş(ler)in sımsıkı tutunur inşallah annelerine hiç bırakmazlar
Canım benim 3 yumurta gelişmiş cumartesi tekrar kontrolüm var canım. Bu arada ne olumsuzluklar yazmış anlamadım
kist fln bişeler yazıyodu canm korktuk baya da sıvı birikmesi varmış eklemde o sekil bozuklugu yapıp agrı yapıyomuş ilaç vermiş sıvıyı azaltmak için ohhhhhh bişi yoook yaniiiii
bu arada yumişlerin hayırlı olsun canmm onlar annelerine bebiş olarak döncek been coook inanıyoruuummm
ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
Hani filmde gözüken o leke sıvı birikmesimiymiş? Şimdi bir sorun yok yani değil mi?
Canım canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Artık sadece eşin değil sende sanki yeni doğmuş gibi düşünün kendinizi ve artık hastalık ustalık getirmeyin aklınıza. Siz bunu hiç yaşamadınız yaşamayacaksınız da.
evet canm kalçanın ön tarafındaki kemikte kalsiyum birikmesi varmış leke buymuş, kalçanın arka kemiği agrıyodu eşimin orda da kemikte sıvı birikmesi varmış o şekilde bozukluk yapıp zorluyomuş hareket edip zorladıgında eklemlerini ve agrı yapıyomus simdi ilaç vermiş sıvıyı azaltması için o da agrılarını rahatlatcak inşallah
ayneeen canmmmm ohhhh biitttiiiii yeniden doğduk resmen rahatladı kafamııızzz
ayyy bu süper bi haberrrrrrrohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?