2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn

Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar.
Rabbim guzel gonlumüzden gecen bütün duaları kabul etsin insallah:))

Allah yolunu açık etsin canım, işin hep rast gitsin.

Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn

Amiiiiiiiiiin
İnşallah canıııım inşallah

ne güzel olmuş işteee.... sonu bebişli olur inşallahhhhh

amin canımmmmmmm Rabbim sizler gibi gebe olanlarında yavrucaklarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Baharda güneşli havada tedaviye başlayalım dedik havaya bakın

Baharda güneşli havada tedaviye başlayalım dedik havaya bakın

açar açar... güneşli havalarda gebelik haberleriniz alırsınız inşallahhhh

tatlım yaaaa ben bu havalarda pek bi buhran içine giriyorum.... biz toplantılar yapıyoduk, makara kukara toplantıları... komik hikayeler falan.... acaba yine böyle bi şey mi yapsak ki yaaaa.... havalar daralttı içimizi... biraz kendimize geliriz...

Amin canım, nasılsın maşallah 17. haftalık olmuşsun nasıl gidiyo gebelik, cinsiyet belli oldumu

Evet haklısın hayatım yapalım, keşke bu gün yapsaydık. Yada şöyle yapalım hafta başı liste açarız haftaya cuma yaparız

Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz

Slm kızlar nasılsınız
kalmaz

Daha dün tedavilerimizi konuşuyorduk şimdi yavaş yavaş transferler başlıyor.
Hayırlı olsun canım inşallah sonu hayırlı, sağlıklı bebişli olur canım.
Bu arada kaç yumurta toplandı ve kaç yumurta transfer edildi canım?

aaa ne güzell haber bu..
hayırlısı olsun tatlım

Sağol cnm inş hepimizin son olsun yumurta toplama
Sırasında iyi geçti ama bende septum var perde ama normal
gebe kalmaya engen denmedi bugüne kadar biraz onu
kurcaladilar o biraz sıkıntı yarattı 1tane transfer oldu cnm
yaşım 28 kactane toplandı sormadım

maşallah canım ya ne güzel haber bu..
rabbım en kısa zamanda bebek haberı ıle de sizi böyle sevındırsın ınsallah

Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah canım.

amiiin canmm

ayyy bu süper bi haberrrrrrr darısı bebiş haberine canımcımmmmm

saol canm benm ya inşallah hepimiz hamiiişiiz deriiz

ayy ne güzel düpriz tedavi olmus sana inallah bebişin de süpriz ben burdayım annecim der sana canm

amiiiin canmmm hayırlı cumalaar

Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar.
Rabbim guzel gonlumüzden gecen bütün duaları kabul etsin insallah:))

günaaaayydııın hayırlı cumalar canm

Slm kızlar nasılsınız
kalmaz

hayırlı olsun canm transferin inşallah sımsıkı tutunsun bebiş(ler)in

Doktorum p.tesi veya salı dedi canım
Hadi hayırlısı heyecanla sonucunu bekliyorum kuzum

bebisim gozunaydin çok sevindim şükür hersey temiz çıkmış

Kafunder merhaba canim nasilsin Hatirlamazsin muhtemelen fatih hocanin hastasiyim bende pazartesi ikinci tedavimden negatifimi aldim kalakaldim oylece sen neler yapiyorsun devam edersen fatih hocaylami devam edeceksin kafam karisik

canım seni hatırlıyorum tabi :) canım hayırlısı :) sen bilirsin sizin sıkıntı neydi bilmiyorum belki başka dr daha iyi olur ama hersey nasip işi :) ben fatih beyde devam edeceğim adetim yarın bekliyorum kontrole gideceğim hersey yolunda ise inşallah gelecek adette başlayacağım :) ben o adamı seviyorum beni rahatlatıyor mutlu ediyor :)

canım inşallah hersey güzel olur ve bebişlerin göbüşünü doldurur :)

ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)

Canım benim 3 yumurta gelişmiş cumartesi tekrar kontrolüm var canım. Bu arada ne olumsuzluklar yazmış anlamadım
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)

amin aminnnnnnn :)

Slm kızlar nasılsınız
kalmaz

canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…