Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊
Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar.
Rabbim guzel gonlumüzden gecen bütün duaları kabul etsin insallah:))
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn
ne güzel olmuş işteee.... sonu bebişli olur inşallahhhhhGünaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn
Baharda güneşli havada tedaviye başlayalım dedik havaya bakın
açar açar... güneşli havalarda gebelik haberleriniz alırsınız inşallahhhh
tatlım yaaaa ben bu havalarda pek bi buhran içine giriyorum.... biz toplantılar yapıyoduk, makara kukara toplantıları... komik hikayeler falan.... acaba yine böyle bi şey mi yapsak ki yaaaa.... havalar daralttı içimizi... biraz kendimize geliriz...
Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
Doktorum p.tesi veya salı dedi canım
Slm kızlar nasılsınız
kalmaz
Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊
Daha dün tedavilerimizi konuşuyorduk şimdi yavaş yavaş transferler başlıyor.
Hayırlı olsun canım inşallah sonu hayırlı, sağlıklı bebişli olur canım.
Bu arada kaç yumurta toplandı ve kaç yumurta transfer edildi canım?
ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah canım.
ayyy bu süper bi haberrrrrrrdarısı bebiş haberine canımcımmmmm
Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar.
Rabbim guzel gonlumüzden gecen bütün duaları kabul etsin insallah:))
Slm kızlar nasılsınız
kalmaz
Hadi hayırlısı heyecanla sonucunu bekliyorum kuzumDoktorum p.tesi veya salı dedi canım
ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
Kafunder merhaba canim nasilsin Hatirlamazsin muhtemelen fatih hocanin hastasiyim bende pazartesi ikinci tedavimden negatifimi aldim kalakaldim oylece sen neler yapiyorsun devam edersen fatih hocaylami devam edeceksin kafam karisik
Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.
ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)Canım benim 3 yumurta gelişmiş cumartesi tekrar kontrolüm var canım. Bu arada ne olumsuzluklar yazmış anlamadım
Slm kızlar nasılsınız
kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?