ınsallah hayırlısı olur canımmmmmmm benım
Ins canlarim dualarım sizinle hepimizin bebişleri tutunsunamiiin canmm
saol canm benm ya inşallah hepimiz hamiiişiiz deriiz
ayy ne güzel düpriz tedavi olmus sana inallah bebişin de süpriz ben burdayım annecim der sana canm
amiiiin canmmm hayırlı cumalaar
günaaaayydııın hayırlı cumalar canm
hayırlı olsun canm transferin inşallah sımsıkı tutunsun bebiş(ler)in
maşallah canım ya ne güzel haber bu..
rabbım en kısa zamanda bebek haberı ıle de sizi böyle sevındırsın ınsallah
canım seni hatırlıyorum tabi :) canım hayırlısı :) sen bilirsin sizin sıkıntı neydi bilmiyorum belki başka dr daha iyi olur ama hersey nasip işi :) ben fatih beyde devam edeceğim adetim yarın bekliyorum kontrole gideceğim hersey yolunda ise inşallah gelecek adette başlayacağım :) ben o adamı seviyorum beni rahatlatıyor mutlu ediyor :)
canım inşallah hersey güzel olur ve bebişlerin göbüşünü doldurur :)
ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)
amin aminnnnnnn
canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)
Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
Canim transferin hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasin test tarihi ne zaman:26:Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
AŞK NASIL BİRŞEYDİR BİLİRMİSİN
Ask;Efendimizin öldügünü hissedip,
basini duvarlara vurarak kendini öldüren devesiydi....
ASK; O öldü diye hic ezan okumayan Bilali'ydi...
ASK; O ölünce ona kim öldü derse onun basini keserim diyen Hz. Ömer'iydi..
ASK; O ölürse ben bir daha yeryüzüne inmem diyen Cebrail'iydi...
cenabı Allaha layık bir kul,Peygamber efendimize layık bir ümmet olma ümidiyle.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
Amin canım, nasılsın maşallah 17. haftalık olmuşsun nasıl gidiyo gebelik, cinsiyet belli oldumu
Canim transferin hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasin test tarihi ne zaman:26:
Kuzum sanada hayırlı cumalar
Evet teyzesi büyüdük yarın doktora gidiyoruz cinsiyetimizi öğrenmek için bakalım neymiş bizim sıpacık
3 yumi gayet güzel canımm
inşallah bu sefer hersey güzel olucak
Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.
Evet teyzesi büyüdük yarın doktora gidiyoruz cinsiyetimizi öğrenmek için bakalım neymiş bizim sıpacık
İnşallah canım benim inşallah
havaya bak yaa
Sağol cnm inş hepimizin son olsun yumurta toplama
Sırasında iyi geçti ama bende septum var perde ama normal
gebe kalmaya engen denmedi bugüne kadar biraz onu
kurcaladilar o biraz sıkıntı yarattı 1tane transfer oldu cnm
yaşım 28 kactane toplandı sormadım
Hadi hayırlısı heyecanla sonucunu bekliyorum kuzum
bebisim gozunaydin çok sevindim şükür hersey temiz çıkmış
ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)
Şimdi bir tanede küçük var onu da bu 2 günde büyütürsem yemede yanında yat olurcanım seni hatırlıyorum tabi :) canım hayırlısı :) sen bilirsin sizin sıkıntı neydi bilmiyorum belki başka dr daha iyi olur ama hersey nasip işi :) ben fatih beyde devam edeceğim adetim yarın bekliyorum kontrole gideceğim hersey yolunda ise inşallah gelecek adette başlayacağım :) ben o adamı seviyorum beni rahatlatıyor mutlu ediyor :)
canım inşallah hersey güzel olur ve bebişlerin göbüşünü doldurur :)
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)
amin aminnnnnnn :)
canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)
kızzzzzzzzzzzzz maşallah yaaaaaa zaman ne cabuk gecmıssssss..
ayy cok heycan verıcı bı durum cınsıyetı öğrenmek ya..
rabbım sağlıklı hayırlı evlat versın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?