2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
AŞK NASIL BİRŞEYDİR BİLİRMİSİN

Ask;Efendimizin öldügünü hissedip,

basini duvarlara vurarak kendini öldüren devesiydi....

ASK; O öldü diye hic ezan okumayan Bilali'ydi...

ASK; O ölünce ona kim öldü derse onun basini keserim diyen Hz. Ömer'iydi..

ASK; O ölürse ben bir daha yeryüzüne inmem diyen Cebrail'iydi...
cenabı Allaha layık bir kul,Peygamber efendimize layık bir ümmet olma ümidiyle.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

Ins canlarim dualarım sizinle hepimizin bebişleri tutunsun

İNŞALLAH TUTAR CANIM YA BENİMDE BU AY BAŞLIYCAK AMA BİR TÜRLÜ HASTA OLAMADIM BÜGUN 31. GÜNÜM TECRÜBELERİNİ BENİMLE PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM :d

Aminnnn cnm inş

Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz

Slm cnm benimde transferim dün oldu.rabbim çabalarımızı mukafatlandırsın inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
Canim transferin hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasin test tarihi ne zaman:26:

Kuzum sanada hayırlı cumalar

Son düzenleme:
Evet teyzesi büyüdük yarın doktora gidiyoruz cinsiyetimizi öğrenmek için bakalım neymiş bizim sıpacık

kızzzzzzzzzzzzz maşallah yaaaaaa zaman ne cabuk gecmıssssss..
ayy cok heycan verıcı bı durum cınsıyetı öğrenmek ya..
rabbım sağlıklı hayırlı evlat versın bitanem

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.kaçıncı gün embriyosu oluyo.bugün kaçıncı günün?dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet teyzesi büyüdük yarın doktora gidiyoruz cinsiyetimizi öğrenmek için bakalım neymiş bizim sıpacık

maşallah maşallah senin bi oğlan var inşallah buda kız olur Rabbim sağlıklı, hayırlı doğum nasip eylesin cinsiyeti öğrenince bizede söyle

Canım hayırlı uğurlu olur inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Hadi hayırlısı heyecanla sonucunu bekliyorum kuzum

bebisim gozunaydin çok sevindim şükür hersey temiz çıkmış

evet canm coook şükür her şey temiz çıktı bitirdik yendik biz bu hastalığı

aynen simdi sıra bebişte inşallaaahh amiiin canm bennm ne güzel dua ettin öle sen ya Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Şimdi bir tanede küçük var onu da bu 2 günde büyütürsem yemede yanında yat olur

mrb arkadaşlarım 5.gün blast dondurulmuş transferimin bugün 4.günü,ilk tedavim negatifti ve yüzümde sivilce çıkmıştı bugün sabah bir kalktım yine yüzümde bir sivilce,tecrübeli arkadaşlartım fikirlerini söyleyebilirler mi?

kızzzzzzzzzzzzz maşallah yaaaaaa zaman ne cabuk gecmıssssss..
ayy cok heycan verıcı bı durum cınsıyetı öğrenmek ya..
rabbım sağlıklı hayırlı evlat versın bitanem

Ya hayat çok enteresan tedavi sürecinde zaman geçmek bilmiyor sonrasında hızla geçiyor şimdi negatif aldığım günleri düşünüyorum bir sonraki tedaviye başlamak için o iki ay hiç geçmeyecek gibi geliyordu zaman duruyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…