kuzucum aynen cok yağmur var..
ama pazartesiden itibaren açacıkmış hava..
maşallah maşallahsenin bi oğlan var inşallah buda kız olur Rabbim sağlıklı, hayırlı doğum nasip eylesin cinsiyeti öğrenince bizede söyle
Canım bu 3 yumurta sizlerin duaları sayesinde oldu. Allah sizden 7000 kat kat razı olsun.dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)
amin aminnnnnnn :)
canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)
Şimdi bir tanede küçük var onu da bu 2 günde büyütürsem yemede yanında yat olur
Canım bu 3 yumurta sizlerin duaları sayesinde oldu. Allah sizden 7000 kat kat razı olsun.
gülden ses yok ama görüntü var o da yeter canım :) varlığın yeter :) bugün umut dolu gördüm seni :) umudun hiç eksilmesin :)
mrb arkadaşlarım 5.gün blast dondurulmuş transferimin bugün 4.günü,ilk tedavim negatifti ve yüzümde sivilce çıkmıştı bugün sabah bir kalktım yine yüzümde bir sivilce,tecrübeli arkadaşlartım fikirlerini söyleyebilirler mi?
Ya hayat çok enteresan tedavi sürecinde zaman geçmek bilmiyor sonrasında hızla geçiyor şimdi negatif aldığım günleri düşünüyorum bir sonraki tedaviye başlamak için o iki ay hiç geçmeyecek gibi geliyordu zaman duruyordu sanki
Öyle miiiii. Yaşasın
gülden ses yok ama görüntü var o da yeter canım :) varlığın yeter :) bugün umut dolu gördüm seni :) umudun hiç eksilmesin :)
Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn
canım hayırlısı ile o da büyür inşallah :)heyecanla seni bekliyorum valla sanki dizide bir sonraki bölümü beklersin ya :)
canım hepimiz birbirlerimizin duasındayız ne güzel daha iyisi olabilir mi? :)
Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
Slm cnm benimde transferim dün oldu.rabbim çabalarımızı mukafatlandırsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her türlü varım
adet olmam yakındır gerginim umut dolu değilim şu an
yumurtlama günlerimde şehir dışındaydım bebek olma ihtimalide yok paşa paşa kırmızıları bekleyecez artık
:111::111::111::111::111::111::111:
Dur kız dizimin ismi "Yumurta Kapıya Dayandı" olsun.
Allah yardımcın olsun canım.. dua ediyorum tüm dileyenlere.. nerde oluyorsun tedavini hangi hastane
canım seninle adet periyodumuz aynı herhalde :) önceden kimse ile aynı olmazdı :) kafasına göre takılırdı :) buna şükür tatlım adet oluyoruzzzzzzzzzz :) benim hamile olma ihtimalim var amaaaaaaaaan işte umuut :)
süper canımmmmmmmmmmmm :)
birlikte hamile kalalım
inşallah geldikten sonra çatlatmışımdır yumiyi de gebeyimdir..
umut fakirin ekmeği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?