2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
maşallah maşallah senin bi oğlan var inşallah buda kız olur Rabbim sağlıklı, hayırlı doğum nasip eylesin cinsiyeti öğrenince bizede söyle

İnşallah canım ya gönlümüz kız istiyor ya bakalım hayırlısı söylemez miyim hemen paylaşacağım sizinle

Canım bu 3 yumurta sizlerin duaları sayesinde oldu. Allah sizden 7000 kat kat razı olsun.

Şimdi bir tanede küçük var onu da bu 2 günde büyütürsem yemede yanında yat olur

Canım bu 3 yumurta sizlerin duaları sayesinde oldu. Allah sizden 7000 kat kat razı olsun.

canım hayırlısı ile o da büyür inşallah :)heyecanla seni bekliyorum valla sanki dizide bir sonraki bölümü beklersin ya :)
canım hepimiz birbirlerimizin duasındayız ne güzel daha iyisi olabilir mi? :)

gülden ses yok ama görüntü var o da yeter canım :) varlığın yeter :) bugün umut dolu gördüm seni :) umudun hiç eksilmesin :)

cnm bence sıvılceye yorma yani..
hayırlı de..
rabbım buyuk.

haklısın valla canım..
tedavi çabuk geçiyor transferden sonra ıse zaman geçmiyor..
rabbım buyukk yaa ne guzell sana anne olmayı nasıp ettı ıkıncıye
bize de nasip etsin inşallah

Öyle miiiii. Yaşasın

gülden ses yok ama görüntü var o da yeter canım :) varlığın yeter :) bugün umut dolu gördüm seni :) umudun hiç eksilmesin :)

her türlü varım
adet olmam yakındır gerginim umut dolu değilim şu an
yumurtlama günlerimde şehir dışındaydım bebek olma ihtimalide yok paşa paşa kırmızıları bekleyecez artık

:111::111::111::111::111::111::111:

Allah yardımcın olsun canım.. dua ediyorum tüm dileyenlere.. nerde oluyorsun tedavini hangi hastane

Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn

Amin canım Allah razı olsun.. rabbim seninde meleğini bağışlasın... sen nerde tedavi gördün cnm hangi hastane

Dur kız dizimin ismi "Yumurta Kapıya Dayandı" olsun.

Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz

Rabbim size bağışlasın evladınızı.. inşallah kucağınızada alırsınız.. nerde oldunuz tedavinizi hangi hastanede ?

canım seninle adet periyodumuz aynı herhalde :) önceden kimse ile aynı olmazdı :) kafasına göre takılırdı :) buna şükür tatlım adet oluyoruzzzzzzzzzz :) benim hamile olma ihtimalim var amaaaaaaaaan işte umuut :)
Dur kız dizimin ismi "Yumurta Kapıya Dayandı" olsun.

süper canımmmmmmmmmmmm :)

"Yumurta Kapıya Dayandı" dizisi yarın 9. bölümüyle ekranlarda.

Oyuncular
Phala
Phalanın eşi
Phalanın 3 yumurtası
Phalanın eşinin spermleri

Konu
1,5 yıldır çocukları olmayan çiftlerin tüp bebek serüveni

Son düzenleme:

birlikte hamile kalalım
inşallah geldikten sonra çatlatmışımdır yumiyi de gebeyimdir..
umut fakirin ekmeği işte

arkadaşlar merhaba;

bir zamanlar bende bu forumda umudum çok azalmış bir şekilde yazıyordum. 2 hamişliğim de olumsuzluk oldu. tüpüm alındı aşılamam tutmadı. psikolojik olarak çökmüştüm.

Allah!a şükür şimdi 2 tane evlat nasip etti Büyük Allah'ım.

şimdi düşününce anlıyorum yaşadığım onca şey aslında bir sınav mış.. Allah sabrımızı sınıyormuş..

Demek istediğim arkadaşlar, neler çektiğinizi neler düşündüğünüzü çok iyi biliyorum.. zaten yaşamayan anlamaz...

ancak umudunuzu kaybetmeyin isyan etmeyin dualarınızı edin pozitif düşünmeye çalışın gücünüzü kaybetmeyin...
burda yeter arkadaşım başta olmak üzere bütün arkdaşlarımı selamlıyorum. Allah yardımcınız olun. En hayırlı zamanda Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder inşallah hepinize ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…