birlikte hamile kalalım
inşallah geldikten sonra çatlatmışımdır yumiyi de gebeyimdir..
umut fakirin ekmeği işte
İnşallah bizde bu tedavilerimizin sonucunu hayırlısı ile görürüz canımarkadaşlar merhaba;
bir zamanlar bende bu forumda umudum çok azalmış bir şekilde yazıyordum. 2 hamişliğim de olumsuzluk oldu. tüpüm alındı aşılamam tutmadı. psikolojik olarak çökmüştüm.
Allah!a şükür şimdi 2 tane evlat nasip etti Büyük Allah'ım.
şimdi düşününce anlıyorum yaşadığım onca şey aslında bir sınav mış.. Allah sabrımızı sınıyormuş..
Demek istediğim arkadaşlar, neler çektiğinizi neler düşündüğünüzü çok iyi biliyorum.. zaten yaşamayan anlamaz...
ancak umudunuzu kaybetmeyin isyan etmeyin dualarınızı edin pozitif düşünmeye çalışın gücünüzü kaybetmeyin...
burda yeter arkadaşım başta olmak üzere bütün arkdaşlarımı selamlıyorum. Allah yardımcınız olun. En hayırlı zamanda Allah hayırlıevlat eder inşallah hepinize ....
canım seni hatırlıyorum tabi :) canım hayırlısı :) sen bilirsin sizin sıkıntı neydi bilmiyorum belki başka dr daha iyi olur ama hersey nasip işi :) ben fatih beyde devam edeceğim adetim yarın bekliyorum kontrole gideceğim hersey yolunda ise inşallah gelecek adette başlayacağım :) ben o adamı seviyorum beni rahatlatıyor mutlu ediyor :)
canım inşallah hersey güzel olur ve bebişlerin göbüşünü doldurur :)
ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)
amin aminnnnnnn :)
canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)
"Yumurta Kapıya Dayandı" dizisi yarın 9. bölümüyle ekranlarda.
Oyuncular
Phala
Phalanın eşi
Phalanın 3 yumurtası
Phalanın eşinin spermleri
Konu
1,5 yıldır çocukları olmayan çiftlerin tüp bebek serüveni
her türlü varım
adet olmam yakındır gerginim umut dolu değilim şu an
yumurtlama günlerimde şehir dışındaydım bebek olma ihtimalide yok paşa paşa kırmızıları bekleyecez artık
:111::111::111::111::111::111::111:
AYNENN canım kötü zamana geldik vallahi..
neyse napalımm olan oldu artık geçmişi konuşmakla elimize bişsey geçmiyor maalesef..
bence sen 18 haziran da git bi görüş canım...
kuzucumm senle ılgısı yok be..
olanlar,yaşananlar insanı üzüyor yıpratıyor sadece..
biz herhangi bir hasta değiliz ki neden bunun farkında değiller..başka birimlerde birçok doktor prof..doç. varken bizim bölümde 1 doktor var..bu nasıl iş..
ama ne kadr konuşsak ta bimere yazsak ta bişey değişmez..baksana çözüm üretmek yerine hocadan savunma almışlar sadece..
Görüşme nitekimde bakalım farklı bir şeyler yapacakmı, yapmayacak mı, hem fiyatınıda öğrenmiş olurum. 1,750 TL ama değişedebilir denildi, eğerki fiyat özele yakınsa,özelde yaptırırım..
Aynen cnımm gıtmelısın muhakkak.
konuş bakalım ne dıceklerrr ne fiyat vercekler
"Yumurta Kapıya Dayandı" dizisi yarın 9. bölümüyle ekranlarda.
Oyuncular
Phala
Phalanın eşi
Phalanın 3 yumurtası
Phalanın eşinin spermleri
Konu
1,5 yıldır çocukları olmayan çiftlerin tüp bebek serüveni
Senin açtığın hamile topiğini bulamadım ben
canım olur inşallah neden olmasın :)
tatlım gel gelecek ay tüpü yapalımmmmmmm :)
birlikte hamiş gezelimmmmmmm olacak allahın izni ile :)
ayyyyyyyyyyyyy yeniden umutlandımmmmmmmmmmm :)
ne oluyor bize
:86: :86: :86:
benımde kırmızılar gelmıyorr kafayı yedim hee
gergin,mutsuz,huzursuzum
Allahım korusun size bağışlasın yavrunuzu... nerde tedavi oldunuz hangi hastane?
Tamam canım, bakalım ne diyecekler....sende al randevuyu, hoca yeniyken, adam bıkmadan tedaviye başlayalım, şimdi heveslidir belkide
ve mutlu son en az 3 kişilik bir aile
hamile kalınca göbüşünün götürdüğü yere gidersin iç güdüsel olarak bulursun
link atarım yavrucuummm..
ben tüpe karşıyım normal olursa tamam
ne olmuyor ki:78::78::82::82::82::76::76::76:
:86::86::86::95::95::95::99::99::99::99:
derdimiz kırmızılar değil gelsin buyursunlar onlar olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz 9 ay kadar gelmesinler yeter..
Slm cnm benimde transferim dün oldu.rabbim çabalarımızı mukafatlandırsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim transferin hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasin test tarihi ne zaman:26:
Kuzum sanada hayırlı cumalar
Hııım öyle mi diyorsun. Yok ondan değil bi merhaba diyip çıkacaktım:26:ve mutlu son en az 3 kişilik bir aile
İnşallah canım
hamile kalınca göbüşünün götürdüğü yere gidersin iç güdüsel olarak bulursun
link atarım yavrucuummm..
Rabbim size bağışlasın evladınızı.. inşallah kucağınızada alırsınız.. nerde oldunuz tedavinizi hangi hastanede ?
Aaaa negüzel inş herkezin tutar bebisleri bişiler yapiyomusun
yemek içmek gibi bana 1hafta tuzlu yrmek yasak
Nezaman belli olucak senin benim 22 mayis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?