kızzzzzzzzzzzz sen yapmışsın bile transferiiiiiiiiiibende salı günü transfer olcam nasipse ..heyecanla bekliyorum sonucunu
kıııızzzz sende phala ile beraber bekliycen demek sonucunuuuu... ikinizden de bol basamaklı değerler bekliyorum en pozitifindennnnn
kızzzzzzzzzzzz sen yapmışsın bile transferiiiiiiiiiibende salı günü transfer olcam nasipse ..heyecanla bekliyorum sonucunu
Dün oldum canım çok şükür darısı başına çok heyecanlı
Hayırlısıyla sende atlatirsin inş
hadı bakalımmmmmmmm az kaldı bebeklerine kavuşmana..dualarımmmmmmmmmmm sizinle kızlarrrrrrrr
aramızda bi kaç gün olacak hadi güzel haberler yakındır inşallah
canımmm canımmmm canımmmHerkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür
Insallah cnm hayırlısı saglikli olsun ins senin kaçıncı denemen
benim ilk inş dondurulmuslarim olurda bu olmazsa
2.denememde yumurta toplama stresini yasamam
Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin buradaki herkese çifter çifter evlat nasip etsin Aminnnnnnn
Aminnn canım cinsiyet belli olmuş muydu senin bebişin?
slm canımmmmmmmmmm..
yarın belli olcakmış
Ay bu da çok güzel haber... İnşallah bu sefer birkaç embriyon birden olsun, dondurmak için bile artsın...
slm canımmmmmmmmmm..
yarın belli olcakmış
"Yumurta Kapıya Dayandı" dizisi yarın 9. bölümüyle ekranlarda.
Oyuncular
Phala
Phalanın eşi
Phalanın 3 yumurtası
Konu
1,5 yıldır çocukları olmayan çiftlerin tüp bebek serüveni
Cnmm yarın yumyumlarmı toplanacak :44:
Yok canım yumyomlarımı kontrol edecekler, p.tesi veya salı opu. Yarın dualarınıza çok ihtiyacım var inşallah 4 düde aynı boyda olurlar lütfen dua et
ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?