Slm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
evet phala ben ama biri daha vardı unuttum adını 3 kişi beklicez valla
Bol bol dua edicem cnm benim
yarın çooook güzel haberler alırsın inşallahhhhh
canım merhaba :)
teşekkür ederim, sonradan gördüm ben de, geriden yetişmeye çalışıyorum.
Anam noluyor dedim elamın bebişi olmuşta benim mi haberim yok dedim
RİCA EDERIM CANIM Olur oyle şeyler..
yok kızz nerde o günler...
rabbım nasıp etsın ınsallah..
bu ay adet duzensızlığı yasıyorum ona canım sıkılıyor..normalde böyle olmazdı hiç..
Allah razı olsun canım benim, inşallah size güzel haberler veririm
Allah razı olsun canım benim, inşallah size güzel haberler veririm
RİCA EDERIM CANIM Olur oyle şeyler..
yok kızz nerde o günler...
rabbım nasıp etsın ınsallah..
bu ay adet duzensızlığı yasıyorum ona canım sıkılıyor..normalde böyle olmazdı hiç..
Canım yarin opu olan benimiyide transfer tarihini nasil biliyorsunuz ben bundan habersizim valla. Dr arayıp gel diyecek sanıyordum
E vermissin bile bak 4 yumurta olmuş biri kucuk demişsin ama merak etme o da yetişir benimki de öyleydi dengelenmisler İnşallah bundan sonrasi da istediğimiz gibi olur
Bende birden öyle zannettim biliyor musun
dün akşam çatlatma iğnelerinizi oldunuz dimiE vermissin bile bak 4 yumurta olmuş biri kucuk demişsin ama merak etme o da yetişir benimki de öyleydi dengelenmisler İnşallah bundan sonrasi da istediğimiz gibi olur
dün akşam çatlatma iğnelerinizi oldunuz dimi
mrb arkadaşlarım 5.gün blast dondurulmuş transferimin bugün 4.günü,ilk tedavim negatifti ve yüzümde sivilce çıkmıştı bugün sabah bir kalktım yine yüzümde bir sivilce,tecrübeli arkadaşlartım fikirlerini söyleyebilirler mi?
evet phala ben ama biri daha vardı unuttum adını 3 kişi beklicez valla
Okudum icnm drar testi yapmışsın negatif çıkmış inşallahhhhh hamilesindir biliyorsun idrar testinde negatif çıkıpta pozitif haber alan çok
hayatt mucilerle dolu güzellikk
Kizlar bugun okulda mudur beyimiz anne olan ogretmenlere tek tek kac cocugunuz var diye sora sora cicek verdi...sira bana geldiginde ise gelecegin anne adayina diyerek cicegimi bana uzatti....kendisine tesekkurettim...bu yil anneler gunu yine geldi catti...cok ama cok buruk icim...ogretmenler odasindan hemen ciktim ....kimse huzunlendigimi ve gozlerimin doldugunu gorsun istemedim....rabbim insallah hayirlisiyla hepimizi seneye anneler gunune kadar anne yapar......
dün akşam çatlatma iğnelerinizi oldunuz dimi
Nasıl yani hayııır ben vurulmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?