2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım merhaba :)
teşekkür ederim, sonradan gördüm ben de, geriden yetişmeye çalışıyorum.

RİCA EDERIM CANIM Olur oyle şeyler..

Anam noluyor dedim elamın bebişi olmuşta benim mi haberim yok dedim

yok kızz nerde o günler...
rabbım nasıp etsın ınsallah..
bu ay adet duzensızlığı yasıyorum ona canım sıkılıyor..normalde böyle olmazdı hiç..

bu ay adet duzensızlığı yasıyorum ona canım sıkılıyor..normalde böyle olmazdı hiç..

Okudum icnm drar testi yapmışsın negatif çıkmış inşallahhhhh hamilesindir biliyorsun idrar testinde negatif çıkıpta pozitif haber alan çok
hayatt mucilerle dolu güzellikk

Bende birden öyle zannettim biliyor musun

Canım yarin opu olan benim iyide transfer tarihini nasil biliyorsunuz ben bundan habersizim valla. Dr arayıp gel diyecek sanıyordum

evet evet ada sendin canım yumurta toplandıktan 3 gün sonra transfer olacak bizim 3.gün embriyosu olacak o yüzden salı.eğer seninkide 3.gün embiryosuysa salı transfer 5.gün embriyosuysa perşembe transfer olcan

E vermissin bile bak 4 yumurta olmuş biri kucuk demişsin ama merak etme o da yetişir benimki de öyleydi dengelenmisler İnşallah bundan sonrasi da istediğimiz gibi olur

Amin amiiiin inşallah canım inşallah. Ben şimdi salavat çekip bol bol sayfamıza üfleyip göndereceğim canım

canım benimde yüzümde sivilcelenme olmuştu hatta vucudumda bile öyle şeyleri kafana takma herşeyi pozitif olarak düşün. en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah.

Okudum icnm drar testi yapmışsın negatif çıkmış inşallahhhhh hamilesindir biliyorsun idrar testinde negatif çıkıpta pozitif haber alan çok
hayatt mucilerle dolu güzellikk

canım dün de test yaptım çıkmadı ya...
bence bebek falan yokta...
dur bakalım biraz daha gelmesin doktora gidicemm
saol ilgineee

Kizlar bugun okulda mudur beyimiz anne olan ogretmenlere tek tek kac cocugunuz var diye sora sora cicek verdi...sira bana geldiginde ise gelecegin anne adayina diyerek cicegimi bana uzatti....kendisine tesekkurettim...bu yil anneler gunu yine geldi catti...cok ama cok buruk icim...ogretmenler odasindan hemen ciktim ....kimse huzunlendigimi ve gozlerimin doldugunu gorsun istemedim....rabbim insallah hayirlisiyla hepimizi seneye anneler gunune kadar anne yapar......

Amin canım. bende 2 komşumla kapıda oturuyordum ikisinin de küçük kızları var onlarda oyun oynarken annelerine çiçek kopartıp getirdiler bende o zaman çok hüzünlenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…