2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım duana canı gönülden aminnnnnnnnnnn diyen binlerce insan var burada...

ay canım kıyamamm yaaa..
bu tür olaylar hepimizin basına geliyor maalesef..ve bende cok uzuluyorum.hemen gozlerım doluyor.
evet yıne bır anneler günü ve yıneeeeeeeee yalnız geçecek bir gün

selam kızlaaaaar. özlediniz mi beni? valla ben hepinizi çoook özledim.

hosgeldınız bıtanemmmmmmmmmmmm nasılsınız

senın opu salı demı cnm 36 saat önceden vuruluyor dıe bılıyorum ben

doktor ya pazartesi yada salı işlem yaparız dedi. salı olacaksa p.tesi vurulurum, pazartesi olursa da pazar vurulurum çatlatma iğnesini değil mi?

iyiyiz çok şükür. çok uslu bi bebeğim var. hiç üzmüyor beni. sabah bulantıları dışında hiçbi belirtim yok. pazartesi kontrole gidicez. umarım her şey yolundadır. sizde durum ne?var mı kızlarda bi gelişme? inşallah herkes kavuşur bebeğine.

hayır canımmm cumartesi olmayacak benim, cumartesi kontrolüm var doktor pazartesi veya salı dedi işleme

haaaa ben opu cumartesi sandım şok oldum çatlatma iğnesi vurulmadım deyince benm cumartesi günü yumurtam toplanacak o yüzden 36 saat öncesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurduk 2 tane.

doktor ya pazartesi yada salı işlem yaparız dedi. salı olacaksa p.tesi vurulurum, pazartesi olursa da pazar vurulurum çatlatma iğnesini değil mi?

kuzucumm ben nedense 36 saat sonra biliyorum ama emın de değilim he unuttum :18:

canım başta listeye bak ıstersen baya hamısımız varr
bende cok sık takıp edemıyorummm eskısı gıbı..cok sevındım herseyın yolunda gıtmesıne..aferımm bebişineeeeeeee uslu uslu buyuşun ıcerde demı annesı..

haaaa ben opu cumartesi sandım şok oldum çatlatma iğnesi vurulmadım deyince benm cumartesi günü yumurtam toplanacak o yüzden 36 saat öncesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurduk 2 tane.

neden 2 tane vuruldun çatlatma iğnesi

kızlar bugun transferimi oldum 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş en kaliteli olanı yerleştirdiler bana suamnevde dinleniyorum ne ler yapmam greek ara sıra kalkıp dolaşıyorum bilgisi olan paylaşabilirmi ve çok sık tuvalete gidip geliyorum acaba düşermi korkusu sarıyor beni

hayırlı olsun transferin canım inşallah tutunur bebeğin sana. ben transferden sonra evde dinlendim. işe gitmedim yani. tuvalete gitmek, hapşurmak, öksürmek hiç etkilemiyor sonucu. zaten merkezde dinlenmişsindir. o gideceği yere gitmiştir bundan sonrası takdiri ilahi demişti bana hemşire. sadece aç kalmamaya ve ilaçlarımı düzenli almaya dikkat ettim. nasipse zaten olur. nasip değilse kendini yatağa bağlayıp parmağını bile kıpırdatmasan olmuyor. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canımcım yaa hadı bakalımm hayırlısı olsun..
tatlımm yavaş yavaş kalk dolaş tabı hep yatma..
bide tuvalete gitmekten embriyo düşmez merak etme içini ferah tut..
bol sebze ve meyve falan ye..
bide kabız olmamaya calıs kabak çekirdeği ve ananas ye

Canım hangi gün opu olacaksa o günden 2 gün önceki akşam yapılır.

Canım neden 2 tane çatlatma iğnesi vurdun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…