Ben 1 tane vurulmuştum
Canım neden 2 tane çatlatma iğnesi vurdun ki?
benim 2.denemem.iğneler beni mahvetti ya yumurta toplamada nedne stres oldunki ? bide kaç embriyo koydular sana
Canımmm heyecanlı bekleyiş başladı demekkk
Hadi inaşallahh bebişlerin seni hiç bırakmaz
Bahçeli evler medicana da canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum bana 2 tane verdiler
selam kızlaaaaar. özlediniz mi beni? valla ben hepinizi çoook özledim.
Benim ilk deneme cnm aynen igneler insanı maf ediyo
yumurta toplamada stres oldum ilk defa oluyo nasıl bisi
bilmediğim için ama transferde çok heycanlandim
rabbim boşa çıkarmasın inş
nasıl yani sana ovitrelleyi bide transferden sonramı kullan diye verdiler.hergün yeni bişey duyuyorumBanasa ikitane verdiler transvet öncesi vurdum
2.igneyide tranferin 1.haftasında vurcam eger bebis varsa
rahimi hazirliyomus tutnmasinda yardimci oluyomus die okudum
kizlar
evet orda haklısın ama allahtan uyutuyorlar hissetmiyorsunallahm emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah aminnn
nasıl yani sana ovitrelleyi bide transferden sonramı kullan diye verdiler.hergün yeni bişey duyuyorum
haaaa ben opu cumartesi sandım şok oldum çatlatma iğnesi vurulmadım deyincebenm cumartesi günü yumurtam toplanacak o yüzden 36 saat öncesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurduk 2 tane.
evet orda haklısın ama allahtan uyutuyorlar hissetmiyorsunallahm emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah aminnn
nasıl yani sana ovitrelleyi bide transferden sonramı kullan diye verdiler.hergün yeni bişey duyuyorum
Ben uyutulmak istemedim canım cokta zor olmuyo
bana 2.asilamamdada 2tane vermişti simdide öyle cnm
canım phala bizden bı sonraben dun aksam vuruldum 21:30 da. Ay ne sevindim iğneler bitti diye. Ama bana bı tane vurdurdular. Dun e2 1834 progesteron da 0,9 cikti bugun yine kan verdim bakalım ne olacak. Ya kusuruma bakma nolur sendeki sıkıntı neydi? Senin dr ciddi saglamcı çıktı da merak ettim valla
bende 21:30 da vurdum hehe saat 08:00 de sabah opu inşallah :))) canım benm 2.kez bu doktordaki tüp bebeğim.sorunumuz endometriozis yani çikolata kisti.diğeri tutmayınca bunları denedi ama ben onun bu yaptıklarına güvenmiyorum.çünkü rabbim ol derse onları yapmasada olacak...
Ayyyyy birliktelik:) bendede aynı dert var. Yumurtaliklarda icinde cikmis solda iki sagda bir tane. Ama benim Dr takmadı kafaya. Olur olurrrrr bal gibi olur dedi yani
Ayıp ettin olmamısendemi endometriozis var kız
Ayıp ettin olmamıya benim internet sorunlu telefonda gec cevap veriyorum ikide bir düşüyor kusuruma bakma
yumurta toplamada uyutulmadınmı ? şok şokben ölürüm kız korkudan
çok güzel hastaneymiş cihazları falan iyi demişlerdi bende ümraniye medicana ya yakınım. acaba ordada tüp bebek varmı bilmiyorum..
Allah tekrar yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?