Kizlar bugun okulda mudur beyimiz anne olan ogretmenlere tek tek kac cocugunuz var diye sora sora cicek verdi...sira bana geldiginde ise gelecegin anne adayina diyerek cicegimi bana uzatti....kendisine tesekkurettim...bu yil anneler gunu yine geldi catti...cok ama cok buruk icim...ogretmenler odasindan hemen ciktim ....kimse huzunlendigimi ve gozlerimin doldugunu gorsun istemedim....rabbim insallah hayirlisiyla hepimizi seneye anneler gunune kadar anne yapar......
cnm benim ben pztesi histeroskopi olucam..baska topikte yazdıgını okudumm...histeroskopi sonrası adetin gecikti mi...nasıl agrı sızı oluyo mu cok...biraz anlatır mısın?Kizlar bugun okulda mudur beyimiz anne olan ogretmenlere tek tek kac cocugunuz var diye sora sora cicek verdi...sira bana geldiginde ise gelecegin anne adayina diyerek cicegimi bana uzatti....kendisine tesekkurettim...bu yil anneler gunu yine geldi catti...cok ama cok buruk icim...ogretmenler odasindan hemen ciktim ....kimse huzunlendigimi ve gozlerimin doldugunu gorsun istemedim....rabbim insallah hayirlisiyla hepimizi seneye anneler gunune kadar anne yapar......
kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...
kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...
kızlar merhaba
Selam kizlar. Onumuzdeki hafta dondurulmus transferim olucak insallah. Bisey soeucam transfer gunu crinoe jel kullanilyor mu.
Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.
hayırlı olsun datlum
Bebisim hosgeldinKizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.
kızlar merhaba
Bebisim hosgeldinOhh bebisine biraz daha yaklastin
Canim geçmiş olsun
Sagol bidenem yaaa...ozlettirme kendini.optum.
bir egunal kolay yetişmiyor özleyin beni
töbeeee ukala şeeyyyyy soğudum kendimden
bu tedavin sonra teyze olmalıyım ona göre özen göster litfen tedaviye
Valla nasil ozen gosterilir bilmiyorum ya.gayet relax ve umursamaz bir tavrim var simdilik.
Formülünü bilsek ahhh keşke..
şöyle düşününce böyle yaşayınca tüp kesin tutar deseler bizede onu yapsak
Derman aradim derdime,derdim bana derman imis...
Veemiyorsa vardir bir bildigi diyip boynumu bukecem ne yapiyim.
Hayirlisi olsun demekten baska care yokkiiiiiii..
nasip işi bu herşeyi tam yaparsın olmaz olmaz..
böyle bir arkadaş vardı 5.denemesinde bebeğine kavuştu eşinde de kendinde de sorun yoktu araştırıldı her şekilde ama birşey bulunamadı..5.denemede tuttu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?