2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm benımmmm ahhhh ahhh...bende coook yasadım benzer durumları..senı öyle ii anlıyorum kı...ama her gözlerım doldugunda her kalbım sıkıstıgında Allahım bılıyorum sen bana da nasip edeceksin dıyorum...ve yenıden ayaga kalkıyorum...üzülsek de aglasak da kaderımızde olanı yasıyoruz maalesef..tek yapmamız gerekn mucadeley devam etmek...Allahtan hep umutla nı gun nasip edeceğini beklemek...Dilerim Rabbim sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza anneliği yaşatır...sevgıyle kal canım benımmm

kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...

cnm benim ben pztesi histeroskopi olucam..baska topikte yazdıgını okudumm...histeroskopi sonrası adetin gecikti mi...nasıl agrı sızı oluyo mu cok...biraz anlatır mısın?

kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...

canım çok geçmiş olsun... Rabbim sağlıkla yoluna devam edebilmeyi ve sonunda meleğine kavuşabilmeni nasip etsin inşallah

Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.

Selam kizlar. Onumuzdeki hafta dondurulmus transferim olucak insallah. Bisey soeucam transfer gunu crinoe jel kullanilyor mu.

Selam kizlar. Onumuzdeki hafta dondurulmus transferim olucak insallah. Bisey soeucam transfer gunu crinoe jel kullanilyor mu.

transfer günü kullandım ben sordum özellikle kullan dediler bende transferde belli olur kötü görünmesin dedim bişi olmaz biz temizliyoruz zaten o bölgeyi dediler..

Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.
Bebisim hosgeldinOhh bebisine biraz daha yaklastin
kızlar merhaba

Canim geçmiş olsun

Formülünü bilsek ahhh keşke..
şöyle düşününce böyle yaşayınca tüp kesin tutar deseler bizede onu yapsak

Derman aradim derdime,derdim bana derman imis...
Veemiyorsa vardir bir bildigi diyip boynumu bukecem ne yapiyim.
Hayirlisi olsun demekten baska care yokkiiiiiii..

Derman aradim derdime,derdim bana derman imis...
Veemiyorsa vardir bir bildigi diyip boynumu bukecem ne yapiyim.
Hayirlisi olsun demekten baska care yokkiiiiiii..

nasip işi bu herşeyi tam yaparsın olmaz olmaz..
böyle bir arkadaş vardı 5.denemesinde bebeğine kavuştu eşinde de kendinde de sorun yoktu araştırıldı her şekilde ama birşey bulunamadı..5.denemede tuttu..

Haklisin canim.ne yapalim bizimde olur herhalde bir gun hayirlisiyla.nasipte varsa gelir bagdattan yemenden demisler...
Ayyy kendimi coj nasihatkaar gordum yaaa..
gulden ne yaptin bana birden yaslandim kizzz
Ayy ben bole degilem anamm degilemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…