Haklisin canim.ne yapalim bizimde olur herhalde bir gun hayirlisiyla.nasipte varsa gelir bagdattan yemenden demisler...
Ayyy kendimi coj nasihatkaar gordum yaaa..
gulden ne yaptin bana birden yaslandim kizzz
Ayy ben bole degilem anamm degilemmmmm
enerjini emdim dimi
görmüş geçirmiş ununu elemiş eleğini duvara asmış gillerden olduk birden
hııımmm çok severim patlıcanlı yemekleri olsada yesek şöyle yağlı yağlı
anam ne biliyim birden bişey oldu bende anlamadım ulvi bir ışık gördüm sanırsam
allah oyaşlara gelmeyi nasip etsin diyerek(ışığı devam ettiriyorum)
manyadım valla manyattın haaaaa
Ay sagol kuzum ya ben niye boyleyim.hic yaklasmisim gibi gelmiyor.acaba normalmi boyle rahat olusum.sence yoksa ilerdemi heyecanlanirim.simdi bir an once opu olsun istiyorum bir an onceeeeeee
Bunlar tedavinin yan etkileri
Bende tedavinin bir parçasıyım yan etkim büyük olur söliimmmm
Kullandığın ilaçların prospektüsüne bak görürsün yan etkileri arasında doz aşımında egunal halüsilasyonları,egunal ışığı gibi detaylar gözüne çarpacaktır
Suan farkındadeğilsin kuzum transfer sonrası başlıyor asıl heyecan ama böyle olman daha iyi ben bile heyecan yapıyorum kız sizler için inşallah hepinizden güzel haberler bekliyorum
senin yan etkin olsa olsa neşe olurbunlar tedavinin yan etkileri
Bende tedavinin bir parçasıyım yan etkim büyük olur söliimmmm
Kullandığın ilaçların prospektüsüne bak görürsün yan etkileri arasında doz aşımında egunal halüsilasyonları,egunal ışığı gibi detaylar gözüne çarpacaktır
hadi bakalım ilerleyen zamanlarda heyecanlanırsam beni teselli edersin aşkım.bu arada aynı havayı soluyoruz unutmaaaa!!!
Ay evet şekerim ama malesef havanin kotu zamanina denk geldinsen heyecan yapınca 7/24 yanindayin ama böyle rahat olmaya devam
hakkaten bir geldin pir geldin çarptın beni
neyse ben yıkılmadım ayaktayım yumurtalıklarımla başbaşayım ganal f lere,manapurlara yenilmedim buradaaayımmmmbana şu domatesleri attığının farkındayim:18::18:
senin yan etkin olsa olsa neşe olurpozitif enerji olur :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Iki gündür böyle şansına ama haftaya duzelcekmis zaten transferden sonra sürekli yatma tamam mı çok yorulmadan gezvalla ya balıkesirde buz gibi kış gibiydi geceleri hala kombiyi yakıyorduk.izmire geldik burada soğuk..bende dün yazlıklarımı çıkardım izmir sıcak olur diye.
ama olsun soğuk olsun dışarısı sıcak olurda insanlar dışarda gezerlerse benim kanım kaynar duramam.evde çatlarım valla.
hele gidince ne yapcaz bakalım.hep evdemi duracaz ya o sıcaklarda.
hey gidi gonal f ve menapurlu günlerim
maziye gittim az mı 250 doz gonal f vurup yüksek dozdan ohss geçirip hastanelik olmadım az mı menapurun doz ayarlamasını yaparken hayatımdan bezmedim geçmiş bizden bacım...kader diyeyim köşeme çekileyim takdiri Rabbime bırakayımdomates dedin de aklıma geçen yazdan kalan menemenlerim geldi hala duruyorlar kim yiyecek o kadar menemeni
hiiiii bi sürü sarı kafayı ziyan etmişsin
sağol canım o senin bakış açının,bakan gözlerinin,güzel yüreğinin güzelliğinden
sevgi pıtırcığıyım ki ben
hey gidi gonal f ve menapurlu günlerim
maziye gittim az mı 250 doz gonal f vurup yüksek dozdan ohss geçirip hastanelik olmadım az mı menapurun doz ayarlamasını yaparken hayatımdan bezmedim geçmiş bizden bacım...kader diyeyim köşeme çekileyim takdiri Rabbime bırakayımdomates dedin de aklıma geçen yazdan kalan menemenlerim geldi hala duruyorlar kim yiyecek o kadar menemeni
hiiiii bi sürü sarı kafayı ziyan etmişsin
sağol canım o senin bakış açının,bakan gözlerinin,güzel yüreğinin güzelliğinden
sevgi pıtırcığıyım ki ben
Iki gündür böyle şansına ama haftaya duzelcekmis zaten transferden sonra sürekli yatma tamam mı çok yorulmadan gez
Bebisim yine formundasin bayılıyorum sanabende özledim gonal f gunlerimi ah ah
oyyy ben geçen sene yapamadım diye bir kış boyunca söylendim..
bana gönder ben yerim canımm
sen yakında gonalf li menapurlu günlere başalrsan şaşma sakın,kimseden geçmez köşeye çekilmek yok bacım
insanların çocuğu olunca o işi yapmaktan vazgeçiyorlarmı sanki,gördün mü sen?
buda öyle bişey işteee
ne yazdımmmmm haaaaaa
Gezmekten bana bayılacak zamanı buldun demek
sağol canım bende seni pek bi seviyorum vallahi bak yeminle
ben aslında sadece puregonlu günlerimi özledim en kolay vurulan iğne
1 yılı aşkındır kendimi delmiyorum kevgire döndüğüm günlerin özlemini çekiyorum
çocuk olunca yapmaktan vazgeçmek örneğini her ne kadar konu ile ilişkilendiremesemde içinde çocuk kelimesi var diye Allahım banada ver Amin diyeyim boşa gitmesin
Iyi yaparsın Bebisim hem kafan dağılır al eline cerezini Ohhh keyif çıkaray ben yatmak istemiyorum zaten en azından bizim evin çardağına inerim canım ya millet dışardayken batar bana o ev valla
düzelsin bakalım
Gezmekten bana bayılak zamanı buldun demek
sağol canım bende seni pek bi seviyorum vallahi bak yeminle
ben aslında sadece puregonlu günlerimi özledim en kolay vurulan iğne
1 yılı aşkındır kendimi delmiyorum kevgire döndüğüm günlerin özlemini çekiyorum
çocuk olunca yapmaktan vazgeçmek örneğini her ne kadar konu ile ilişkilendiremesemde içinde çocuk kelimesi var diye Allahım banada ver Amin diyeyim boşa gitmesin
Sorma canim resmen kabus gibiydi isin kotusu tum moralim altust oldu uzun sure cisimi tutamadim psikolojim bozuldu
Iyi yaparsın Bebisim hem kafan dağılır al eline cerezini Ohhh keyif çıkar
ay bu ara çok gezdim Ama iyi oluyo bozuk psikolojim düzeliyor offf ya tedaviye baslayasim geldi canım iğne çekti
Canım hangi gün opu olacaksa o günden 2 gün önceki akşam yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?