2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla çok haklısın iğneler bana ters etki yaptı herhalde..ne alaka yani doğru:111::111::111::111::111::111:
inşallah canım sende başlayacakmısın yakında:26:

benim dışımda herkes tedaviye başlayacağıma inanıyor

Iyi yaparsın Bebisim hem kafan dağılır al eline cerezini Ohhh keyif çıkar

ay bu ara çok gezdim Ama iyi oluyo bozuk psikolojim düzeliyor offf ya tedaviye baslayasim geldi canım iğne çekti

tabii canın iğne çeker topik gonal f,menapur kokuyor

canımmm canımmmm canımmm
Güzel haberlerine çok sevindim...
Allah bağışlasın oğlunu, sağlıkla mutlulukla kucaklamak büyütmek nasip etsin.
Darısı hepimizin başına. Kendine dikkat et dostum.

Allah razı olsun bîtanem şükürler olsun gelişmelerimiz iyi ben de sizlerin güzel haberlerinizi dualarımla heyecanla bekliyorum înşallah sana ve arkadaşlarımıza da böyle sevineceğimiz günler gelir Rabbim fazla bekletmez inşallah
seni daha sık görüyorum burda artık iyi yapıyorsun canım özletme kendini bizi bizden başkası anlamaz hepimizin birbirimize olan duasına ihtiyacımız var

Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.

Canım tedavin hayırlı olsun, yumurtaların bol, kaliteli olsun inşallah ve bebeğine ennyakın zamanda kavuş canım

yumurta toplamada uyutulmadınmı ? şok şok ben ölürüm kız korkudan

Ewet cnm çoğu kişi istemedi anastezi
korkulcak bisi yok cnm anastezi alıp krndime gelene kadar
walla kendimde çıkmayı tercih ettim yrn aramazlarsa dondurulmusum
olmucak tekrar o stresi yasicam inş gerek kalmaz tabi

" Yumurta Kapıya Dayandı " saat 17:00 de ekranlarda

canım drla randevun mu 17de yoksa 17de kkda mı olursun ona göre :) güzel haberlerle gel :) 4 4 4 4 hadi totem yapalım :)
hiç gerçekçi bir yaklaşım değildi nasıl inanırsın buna benim gibi istikrarsız bir tüpçü varken karşında
siz beni bırakın devam edin

hemen yan çizdi yaaaaaaaaaaaa :)

canım maşallah bebişimiz büyümüş :) cinsiyetini öğrendin mi? sağlıkla rabbim kucağında sevdirsin tatlımmmmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…