O zaman p.tesi olursa cumartesi akşamı salı olacaksada pazar akşamı vurulacağım
valla çok haklısın iğneler bana ters etki yaptı herhalde..ne alaka yani doğru:111::111::111::111::111::111:
inşallah canım sende başlayacakmısın yakında:26:
Iyi yaparsın Bebisim hem kafan dağılır al eline cerezini Ohhh keyif çıkar
ay bu ara çok gezdim Ama iyi oluyo bozuk psikolojim düzeliyor offf ya tedaviye baslayasim geldi canım iğne çekti
kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...
Aynen öyle canım hayırlısı ile...
benim dışımda herkes tedaviye başlayacağıma inanıyor
tabii canın iğne çeker topik gonal f,menapur kokuyor
canım valla benim de en erken haziran olabilecek ama kızlardan o kadar özendim ki tedavi olasım geldi :)
Amin canım benim
hepimiz aynı ayda başlayalım
canımmm canımmmm canımmm
Güzel haberlerine çok sevindim...
Allah bağışlasın oğlunu, sağlıkla mutlulukla kucaklamak büyütmek nasip etsin.
Darısı hepimizin başına. Kendine dikkat et dostum.
ne zaman o zaman :) tarih ver ben hazırım :)
Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.
canım dizinin yeni bölümü yarın saat kaçta :)tam o saatte ekran başında olayım çekirdeğimle :)kaçırmayayım :)
yumurta toplamada uyutulmadınmı ? şok şokben ölürüm kız korkudan
hiç gerçekçi bir yaklaşım değildi nasıl inanırsın buna benim gibi istikrarsız bir tüpçü varken karşında
siz beni bırakın devam edin
" Yumurta Kapıya Dayandı " saat 17:00 de ekranlarda
hiç gerçekçi bir yaklaşım değildi nasıl inanırsın buna benim gibi istikrarsız bir tüpçü varken karşında
siz beni bırakın devam edin
Beni unutma
canım drla randevun mu 17de yoksa 17de kkda mı olursun ona göre :) güzel haberlerle gel :) 4 4 4 4 hadi totem yapalım :)
hemen yan çizdi yaaaaaaaaaaaa :)
sen neden bu kadar depresifsin neden bu kadar enerjin düşük
çabucak yan çizmem gerekti kızlar gerçek sanabilirdi
Allah razı olsun bîtanemşükürler olsun gelişmelerimiz iyi ben de sizlerin güzel haberlerinizi dualarımla heyecanla bekliyorum înşallah sana ve arkadaşlarımıza da böyle sevineceğimiz günler gelir Rabbim fazla bekletmez inşallah
seni daha sık görüyorum burda artık iyi yapıyorsun canım özletme kendini bizi bizden başkası anlamaz hepimizin birbirimize olan duasına ihtiyacımız var
senin gibi inatçı bir kızın olsun inşallahhhhhhhh :)
canım maşallah bebişimiz büyümüş :)cinsiyetini öğrendin mi? sağlıkla rabbim kucağında sevdirsin tatlımmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?