Amin canım keçi gibi inatçı bi kızım olsun olsun yeterki..
önce ben yazıcam
evet öğrendi oğlu olacakmış
transferin güzel günleri getirsin...Eveet bugün günlerden TRANSFER(13:30 DA) ve ben çok karmaşık duygular icindeyim
.hem heyecan hem korku vs.düşünceler hepsi bi arada yani. Aslnda ben emriyolarin 5.güne gitmesini çok istiyodum olmadi ve ona moralim bozuldu(( gerci hersey nasip kismet işi birde doktoruma da güveniyorum. KIZLAR DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN.BENDE HEPINIZE HEP DUACIYIM. Kocaman öpüldünüz.
ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....ohhhh eşim mr sonucunu da gösterdi şimdi doktora çook şükür önemli bişe çıkmamıs eklemde bi çıkıklık varmış agrıyı o yapıyomus ilaç vermiş ona da ve eklemlerini zorlayıcı hareketler zorlayıcı sporlar yapma demiş ohhhhh yaaa:118::118::118::118::118: çoook şükür bitti bu iş Allahın izniyle yaa bittiii yendiiiikkkkkk
22 mayıs güzel gün olsun senin içinSlm kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım dün transferim oldu inş tutar
çektiğimiz sıkıntılar son bulur kimsenin Kucağı boş
kalmaz
cnm bayıldım bu sözee çok güzel yazılmışAŞK NASIL BİRŞEYDİR BİLİRMİSİN
Ask;Efendimizin öldügünü hissedip,
basini duvarlara vurarak kendini öldüren devesiydi....
ASK; O öldü diye hic ezan okumayan Bilali'ydi...
ASK; O ölünce ona kim öldü derse onun basini keserim diyen Hz. Ömer'iydi..
ASK; O ölürse ben bir daha yeryüzüne inmem diyen Cebrail'iydi...
cenabı Allaha layık bir kul,Peygamber efendimize layık bir ümmet olma ümidiyle.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
bu sefer pozitif sonuç alırsın umarımmrb arkadaşlarım 5.gün blast dondurulmuş transferimin bugün 4.günü,ilk tedavim negatifti ve yüzümde sivilce çıkmıştı bugün sabah bir kalktım yine yüzümde bir sivilce,tecrübeli arkadaşlartım fikirlerini söyleyebilirler mi?
bebeğin seninle birlikte olsun..kızlar bugun transferimi oldum 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş en kaliteli olanı yerleştirdiler bana suamnevde dinleniyorum ne ler yapmam greek ara sıra kalkıp dolaşıyorum bilgisi olan paylaşabilirmi ve çok sık tuvalete gidip geliyorum acaba düşermi korkusu sarıyor beni
geçmiş olsun ....kızlar merhaba
ameliyat oldum çok şükür 2 gün oldu ağrılarım var raporluyum. sağ tüp alındı....hepiniz kocaman öpüyorum...
Kizlar iyi aksamlar.biz izmire geldik.bugun kan verdim muayene oldum.ignelerede basladik.pazartesi tekrar randevu verdiler kontrol icin.su an hersey yolunda gidiyor ins.sonuna kadar boyle olur.
canım drla randevun mu 17de yoksa 17de kkda mı olursun ona göre :) güzel haberlerle gel :) 4 4 4 4 hadi totem yapalım :)
hemen yan çizdi yaaaaaaaaaaaa :)
sen neden bu kadar depresifsin neden bu kadar enerjin düşük
çabucak yan çizmem gerekti kızlar gerçek sanabilirdi
Canım tedavin hayırlı olsun, yumurtaların bol, kaliteli olsun inşallah ve bebeğine ennyakın zamanda kavuş canım
transferin güzel günleri getirsin...
ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....
22 mayıs güzel gün olsun senin için
cnm bayıldım bu sözee çok güzel yazılmış
bu sefer pozitif sonuç alırsın umarım
bebeğin seninle birlikte olsun..
geçmiş olsun ....
evet güzel günlerin başlangıcı
artık hep güzel geçsin anların sonuna kadar
teşekkür ederim bebikim benim.amin inş.sonuna kadar güzel geçer
sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kim tutar seni hetyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeehahaytttttttttt.kimse tutmasın beni layyynnn gaza geldimm
kim tutar seni hetyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee
yürü koçummmmmmmmmmmmmmmmmmm
gaz vermekte güzelde verirken kendimde aldım galiba gazı
evet aa bi anda değiştin şekerivittttt aynen öyle olmuş bacımmmmmm...
taam taam benim gazım kaçtıııı
ilaç kullanıyorumda duygu değişimleri çok olucak sanırsam
evet aa bi anda değiştin şeker
aman iğnelerden sonra bu değişim kalıcı olmasın
hele ben ne olucam acaba zamanı gelince
valal al benden de o kadar bi manyak da ben olucamvalla ben manyak oldumda seni bilemem,bide uykusuzluk var.canım çıktı bugün..
topuklarım bile ağrıyor düşün yani
ben yatsam yarın seni daha güzel karşılayacağım sözzz
öpüldün kuzucummmm
cevap yazmadın :) 17de kk da mı olacaksın :) yoksammmmm başka satte mi:) lütfen ekran başında bekletme :)
ivittttt aynen öyle olmuş bacımmmmmm...
taam taam benim gazım kaçtıııı
ilaç kullanıyorumda duygu değişimleri çok olucak sanırsam
canım maşallah bebişimiz büyümüş :)cinsiyetini öğrendin mi? sağlıkla rabbim kucağında sevdirsin tatlımmmmmmmmmmm :)
önce ben yazıcam
evet öğrendi oğlu olacakmış
Oy oy kuzum iğnesinide paylasırmışgel kız bornovadayım sanada benim iğnelerden vururum ben.paylaşırız ne olcak
valla çerez iyi fikirmiş,alrım minderimi inerim aşağı üşütmeyelim bide ayaklarımı uzattımmı ohh gel keyfim gelll
benim dışımda herkes tedaviye başlayacağıma inanıyor
tabii canın iğne çeker topik gonal f,menapur kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?