canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayıda nasip etsin inşaallah herkese nasip etsin allahımCanım benimmmmmmm saolasın oğlumuz geliyormuş hayırlısı Allah'tan Rabbim bizleri bir çok cefaya sınasa da sonunda muradına erenlerden Eylesin sabrımızın selametini görmeyi nasip etsin darısı hepinize inşallah canım sevinçlerimiz daim olsun
evet cnm bende çok merak ediyorum o süreçleri kısaca anlatsalar çok güzel olur aralarda yazıyorlar ama kayboluyor sayfalar arasında bilenler anlatacaktır cnm muhakkak tedavin hayırlı olsun sonuna kadarKızlar ya bu opu ve en çok merak ettiğim transfer nasıl oluyor biri detaylı bilgi verebilir mi 😊ve ben dun ilk iğnemi vurundum ilaçlarımı da içtim 😊😊
Kızlar ya bu opu ve en çok merak ettiğim transfer nasıl oluyor biri detaylı bilgi verebilir mi ��ve ben dun ilk iğnemi vurundum ilaçlarımı da içtim ����
aslında benim aklımı kurcalayan hangi uygulamanı daha doğru olduğu. benim doktorum tuvalete çıkmamda bi sakınca görmezken bi diğer doktor neden bunu uygun görmüyor(?)
Öncelikle hayırla sonuçlansın inş canım. İğneleri göbekten yaptım ben hep. Opu anestezi ile oluyo. O yüzden orayı hissetmiyorsunuz. Sadece o gün boyunca kasıklarında hafif bi ağrı oluyo o kadar. Sonra transfer idrara sıkışık gidiyorsun ki içeri rahatça görülebilsin. O işlem 5 dk ancak sürüyor. Sonrasında odana alıyorlar. Hemen sürgü veriyorlar idrarını boşaltıp, 2 saat kadar dinleniyorsun. Veee eve gidip 12 gün sonra hayırlı sonuçlar alıyorsun inş
transfer nasıl oluyor işte embriyo konulurken ulturasondan görüyor muyuz sadece aynen muayne gibi hiçbişey gormuyormuyuz
Doktor alttan embriyoyu koyarken hemşirede karnından ultrasonlar balıyor sen de embriyoları koyarken ekrana bakabilirsin. Canım
ayy çok teşekkürler cnm eşleri içeri almıyolar dımı eşim bunu merak ediyor bnde merak ediyorum
Birde siz iğneyi koldanmı göbekten mi yapıyorsunuz doktorum bana koldan vurun dedi 😊
Yok canım almıyorlar aslında eşlerin de girmesine gerek yok tatlım. Doktorun erkek mi?
canım hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun
genelde göbekte yaptırıyorlar yag tabakası oldugu için pek acıtmıyor ondan ama bazı drlar koldan da dıyebılıyor farketmıyor ıkı turlu de olur.bu tedavının en guzel yanı opu olurken guzelım nazrkoz alıyorsun ve hıcbısey hıssetmıyorsun
Kızlar ya bu opu ve en çok merak ettiğim transfer nasıl oluyor biri detaylı bilgi verebilir mi 😊ve ben dun ilk iğnemi vurundum ilaçlarımı da içtim 😊😊
günaydınlarrrrr
benim göbekten daha kolay oluyor canım :) benim kollarım zayıf ::) opu kolay canım uyuyon uyanıyon anestezi aldığın için birkaç saat önce yemeyi içmeyi bırakıyon :) ogün kaç tane topladıklarını söylüyorlar :) ertesi gün işleme girebilenleri ve onlardan döllenenleri bildiriyorlar :) sonra gün gün gelişenler hakkında bilgi :) embriyo durumun sayıya göre 2,3,4,5. günler transfer :) genelde 3 ve 5. günler taransfer :) toplandığı günü saymıyorsun ama :) sonra transfer günü sıkışık olacaksın 5 bilemedin 10 dkkada bebişler içerde görüyorsun ışık toplarını :) 12 gün sonra müjde inşallah :)Birde siz iğneyi koldanmı göbekten mi yapıyorsunuz doktorum bana koldan vurun dedi 😊
günaydın canım :) Allah neşeni eksik etmesin :)herkese iyi güzel bol neşeli haftasonlarııııııııııııııııııııı
[SUB][/SUB] günaydııııınnnnnnn
Oy oy kuzum iğnesinide paylasırmışılk dolmuşla ordayım
ay bebişim kopardın beni peki bu kokudan hiç mi Canıncekmedi :26:hiç mi gaza gelmiyorsun nasıl dayanıyorsun kafamda deli sorular var cevap bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?