2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tatlım sen le ben kalmışız :)

canım çok teşekkür ederim detaylı anlatmışsın çok rahatladım diyebilirim inşallah sonucumda pozitif olur bana doktorum 5.gün embriyosu koycam dedi bizim sayımızda azlık var spermde o yüzden 5. gün olacak büyük ihtimalle o tuvalet konusu korkutucu sürgü ne bu arada cahilliğime ver bilmiyorum nasıl bişey

rica ederim..
sperm sayısında azlık var diye 5.gün embriyosu konmuyor tatlım bunu tamamen döllenmeden sonraki süreç belirliyor embriyo gelişimi takip ediliyor az sayıda embriyo yola devam ederse 3.gün transferi yaparlar çok sayıda yola devam ederse 5.güne kadar bekletirler labaratuvarda...5.gün embriyosunun tutunma şansı daha fazladır.Dışarıda daha fazla duran ve yaşayan embriyo anne rahminde de tutunma şansı fazladır diye düşünülüyor.Kesin tutar demek değil ama...Sürgü dediğim şey büyükçe bir tas gibi düşün altına kokuyorlar ve salıyorsun ördekte deniyor

E=cemrem29;35240118]transferin güzel günleri getirsin...

ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....

22 mayıs güzel gün olsun senin için

cnm bayıldım bu sözee çok güzel yazılmış

bu sefer pozitif sonuç alırsın umarım

bebeğin seninle birlikte olsun..

geçmiş olsun ....

evet güzel günlerin başlangıcı
artık hep güzel geçsin anların sonuna kadar[/QUOTE]

Sagol cnm inş 7tane dollenmis 1tane transfer oldu ama kalan
6taneden ses yok dondurulsaydi iyidi bide 4.gün oldu transfer
kafam çok karışık

hmm anladım tutmaya çalışcam artık..bilmiyorum doktora bn bişey söylemeden o ben çoğunlukla 5.gun embriyosu koyuyorum dedi bende zaten senin dediğini duymuştum bnde 5.gun embrosu ıstıyorum dedim ben blast dedi galiba balastı görmek istiyorum dedi 😊

arkadaşlar ilk 5 günü bol sıkıntı ve tv izlemekle geçirdim..
inşallah iyisiniz tedavisi başlayanlar varsa güzell bi tedavi süreci diliyorum..
olumsuz sonuç alan arkadaşlar varsa çok geçmiş olsunn bu son negatif olsunn diyelim..
olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız varmış phala'dan haberleri aldım onlarıda ayrıca tebrik ediyorum Allah kucağınıza aldırsın..
çok öpüyorummm

Hayırlı olsun canımm, Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn

Herkese merhabalar, 10 gün falan oldu giremiyordum internetim yoktu, şimdi geçmiş sayfalara bakayım biraz inşaallah güzel haberler vardır sizlerden.. Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla ve güzellikle sonuçlandırsın.. aminn aminn aminn

Canlar opudan çıktım. Ağrım biraz fazla. Hic korkmayın uykunun tadını çıkarın. Benim ağrı sebebim kistler olabilir. Tavsiyem rahat bişeyler giyin yanınıza ped alın ve kolay bir ayakkabı seçin. Allah yardımcımız olsun

Canim senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah olumlu olur.allah kucaklarimizi boş birakmasin

Ben burdayım kuzularım biraz dan hazırlanıp yola çıkıyoruz, büyük ihtimalle bu gün kaç yumurta ile yol alacağımız ve operasyon günümüz belli olcak. Gene gelip sizlere haber vereceğim

Gecmis olsun güzelim.inşallah bol ve kaliteli yumurtaların olmuştur.dinlen bugün kendini yorma

Canım geçmiş olsun, oldu bitti işte sonraki gelişmelerden bizi haberdar et canım

Bişey soracam canim ya ben şimdi 5 gündür şu aslanpencesi çayını iciyorumda kaç gün daha icim bilemedim.bide yine 5 gündür soğan kuru yapıyorum

Bişey soracam canim ya ben şimdi 5 gündür şu aslanpencesi çayını iciyorumda kaç gün daha icim bilemedim.bide yine 5 gündür soğan kuru yapıyorum

Yapımı,kullanım şekli ve süresi aşağıdaki gibi canım..

4 – 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.

geçmiş olsun canım...
bundan sonrası aşk zamanı

Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)

Ben hazır posetcay biçiminde aldım.sabah akşam bir bardak içiyorum.günde bir bardagami dusureyim acep?

Canim senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah olumlu olur.allah kucaklarimizi boş birakmasin

sağoll canımm benim bende çok meraak içindeyim.. hiç belirtide yok bakalım artıkk hayırlısı demekten başka çarem yok..

Ben burdayım kuzularım biraz dan hazırlanıp yola çıkıyoruz, büyük ihtimalle bu gün kaç yumurta ile yol alacağımız ve operasyon günümüz belli olcak. Gene gelip sizlere haber vereceğim

ayy canımm hadi bakalım gitte güzel haberlerle geri dön.. doktorun e2 testi yaparsa sonucu öğrenmeye çalış canım bakalım folikül var..
çok çok öpüyorummmm

Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)

Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve hepsi dollenip sana bebek olarak dönsün.....

sende sadece rahimle ilgiliydi dimi problem( endimetrsuz mu ne bilmiyom nasıl yazıldigini)
Rezerv azligiyla ilgili bi sıkıntı varmiydi.varsa ne gibi ilaçlar kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…