Ben burdayım kuzularım biraz dan hazırlanıp yola çıkıyoruz, büyük ihtimalle bu gün kaç yumurta ile yol alacağımız ve operasyon günümüz belli olcak. Gene gelip sizlere haber vereceğim
canım çok geçmiş olsun... Rabbim sağlıkla yoluna devam edebilmeyi ve sonunda meleğine kavuşabilmeni nasip etsin inşallah
inşaallah tatlım hayırlsıyla kavuşalım..Gecmis olsun tatlim benim.hayirlara vesile olur insallah.bundan sonrasi sizin icin iyi olur.
canım çok geçmiş olsun..
hidrosalpenks yüzündemi ameliyat oldun..
Bebisim hosgeldinOhh bebisine biraz daha yaklastin
Canim geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin canım. Evladın oldugunda bu ağrılar acılar unutulur gider :) herşey ona kavuşmak için. ..
evet kuzum sap tüpe salpenjektopi yapıldı sol taraf iyi olduğu söylendi ama sağ taraf tamamen bitmiş su doluydu aldılar....
Mrb arkadaşlar bende haziranda 3.tup bebisimin tedavisine başlayacağım beklemek sıkıcı olsada güzel yinede bir ümidinin olması hayırlısı Allahtan :)))
alınması çok iyi olmuş canım biliyorsun embriyo tutunmasına engel bir durum bu..
inşallah bundan sonrasında herşey dilediğin gibi gelişir..
Ben hazır posetcay biçiminde aldım.sabah akşam bir bardak içiyorum.günde bir bardagami dusureyim acep?
hoşgeldin tatlım..
tüp bebek gibi bir yöntemle anne olabilme ihtimali bile güzel..
inşallah 3.denemende evladına kavuşursun..
rabbım yüzünü güldürsün canım benım..
umarım sorunsuz bir şekilde transferın geçer ve bebeğine kavuşursun..
hayırlı olsun canm transferin şimdiden, bebiş(ler)in sımsıkı tutunur inşallah annelerine hiç bırakmazlar
günaayddıın canm hayırlı cumalar
amin canım hayırlı cumalar tatlım günaydıın
günaydıın canmmmm dün noldu kontrol giremedim aksam eşim mr sonucunu aldı olumsuzluklar yazmıs ama anlamıyoz simdi doktora gitti bakalm ne dicek o yuzden giremedim merak ettim seni de
amiiin canmm günaaydııın hayırlı cumalaar
canım bende senin gibi almıştım 6 dk sıcak suda bekleterek günde 2 tane 30 gün içtim... öyle yazılmıştı bana gelen kağıttaBen hazır posetcay biçiminde aldım.sabah akşam bir bardak içiyorum.günde bir bardagami dusureyim acep?
canım bende senin gibi almıştım 6 dk sıcak suda bekleterek günde 2 tane 30 gün içtim... öyle yazılmıştı bana gelen kağıtta
canım seni hatırlıyorum tabi :) canım hayırlısı :) sen bilirsin sizin sıkıntı neydi bilmiyorum belki başka dr daha iyi olur ama hersey nasip işi :) ben fatih beyde devam edeceğim adetim yarın bekliyorum kontrole gideceğim hersey yolunda ise inşallah gelecek adette başlayacağım :) ben o adamı seviyorum beni rahatlatıyor mutlu ediyor :)
canım inşallah hersey güzel olur ve bebişlerin göbüşünü doldurur :)
ohh ohhh ne güzel şimdi bebekle uğraşma vakti :) siz neleri başardınız inşallah bunda da güzel sonuçlarını kutlayacağız :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın sevginizi de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebekle taçlandırsın :)
dün gece senden haber var mı diye çok baktım çok şükür :) dedin dedin 3.yü de büyüttün hadi şimdi darısı hayırlısı ile toplanıp döllenmesinde :) Alalhım yardımcın olsun :)
amin aminnnnnnn :)
canım hayırlı olsun inşallah göbüşünü doldursun :)
bana saraçoğlundan 1. aşama kür diye geldi... onun 2. doğal kürü olarak geçiyodu; şuan 4. kür olan civanperçemindeyim... işe yaramasından kastın doğal yoldan gebe kalıp kalmadığımsa kalmadım henüz....Peki sonuc nasıl oldu canım.ise yaradimi
15 gün soğan kürü yaptım, ardından 30 gün aslanpençesi, 10 gün soğan, 30 gün civanperçemi ve 21 gün brokoli kürü... ilk kürden itibaren de yaklaşık 45 gün sürdü üzüm çekirdeği yağı içtim 1 yemek kaşığı... hepsi bir kutu içinde geldi (soğan ve brokoli yoktu tabi, onların kendim temin ediyorumPeki sonuc nasıl oldu canım.ise yaradimi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.kaçıncı gün embriyosu oluyo.bugün kaçıncı günün?dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
transferin güzel günleri getirsin...
ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....
22 mayıs güzel gün olsun senin için
cnm bayıldım bu sözee çok güzel yazılmış
bu sefer pozitif sonuç alırsın umarım
bebeğin seninle birlikte olsun..
geçmiş olsun ....
evet güzel günlerin başlangıcı
artık hep güzel geçsin anların sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?