2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben burdayım kuzularım biraz dan hazırlanıp yola çıkıyoruz, büyük ihtimalle bu gün kaç yumurta ile yol alacağımız ve operasyon günümüz belli olcak. Gene gelip sizlere haber vereceğim

evladına giden yolun açık olsun canım..

Mrb arkadaşlar bende haziranda 3.tup bebisimin tedavisine başlayacağım beklemek sıkıcı olsada güzel yinede bir ümidinin olması hayırlısı Allahtan :)))

canım çok geçmiş olsun... Rabbim sağlıkla yoluna devam edebilmeyi ve sonunda meleğine kavuşabilmeni nasip etsin inşallah

çok saol canım inşallah,

Gecmis olsun tatlim benim.hayirlara vesile olur insallah.bundan sonrasi sizin icin iyi olur.
inşaallah tatlım hayırlsıyla kavuşalım..

canım çok geçmiş olsun..
hidrosalpenks yüzündemi ameliyat oldun..

evet kuzum sap tüpe salpenjektopi yapıldı sol taraf iyi olduğu söylendi ama sağ taraf tamamen bitmiş su doluydu aldılar....

Rabbim şifalar versin canım. Evladın oldugunda bu ağrılar acılar unutulur gider :) herşey ona kavuşmak için. ..

inşallah canım işlh, çektiğimiz sıkıntıları Rabbim hayıra çevirsin inşlh.
valla çok yoruldum arkadaşım artık ameliyathanede ağlama tuttu, ordaki görevlilerde bakıyorlar bu kadın ne korkak diye halbuki içimi bi bilseler

evet kuzum sap tüpe salpenjektopi yapıldı sol taraf iyi olduğu söylendi ama sağ taraf tamamen bitmiş su doluydu aldılar....

alınması çok iyi olmuş canım biliyorsun embriyo tutunmasına engel bir durum bu..
inşallah bundan sonrasında herşey dilediğin gibi gelişir..

Mrb arkadaşlar bende haziranda 3.tup bebisimin tedavisine başlayacağım beklemek sıkıcı olsada güzel yinede bir ümidinin olması hayırlısı Allahtan :)))

hoşgeldin tatlım..
tüp bebek gibi bir yöntemle anne olabilme ihtimali bile güzel..
inşallah 3.denemende evladına kavuşursun..

Ben hazır posetcay biçiminde aldım.sabah akşam bir bardak içiyorum.günde bir bardagami dusureyim acep?

hormon dengeleyici olarak kullanılıyor bizde onunda yapım ve kullanım şekli bu şekilde tatlım..
poşet çay olur ama 1 bardak yeterli gibi..

Yaa kizlar 2 gündür cok agrim vardi bu gün dr aradim kabizliktan veya gazdan olabilir dedi agri sag tarafimda oldugu icin genel cerrahiyede bir gözuk dedi gittim ultrason cekildi. Apendist cikti daha kücük oldugu icin takip edelim dedi. Ameliyat derlerse n olcak simdi. Daha bebisim cok ķüçüķ

hoşgeldin tatlım..
tüp bebek gibi bir yöntemle anne olabilme ihtimali bile güzel..
inşallah 3.denemende evladına kavuşursun..

Hoşbulduk canım. .allaha şükür çaresiz değil tuptende olsa bi evladımiz olsun yeter sağlıklı sıhhatli...Allah im herkesin yüzünü güldürsun. ...:)))) aminnnnnn ♡♡♡♡

Amin canim benim ins.Seninde esinin iyilesmesine çok sevindim bundan sonra mutlulugunuz hayirlisiyla bebekle taclansin insaallah.

Son düzenleme:
Ben hazır posetcay biçiminde aldım.sabah akşam bir bardak içiyorum.günde bir bardagami dusureyim acep?
canım bende senin gibi almıştım 6 dk sıcak suda bekleterek günde 2 tane 30 gün içtim... öyle yazılmıştı bana gelen kağıtta

Amin arkadasim ins. Hayirlisiyla hepimzn göbüşleri bebisle dolsun en kisa sürede ins.

Peki sonuc nasıl oldu canım.ise yaradimi
bana saraçoğlundan 1. aşama kür diye geldi... onun 2. doğal kürü olarak geçiyodu; şuan 4. kür olan civanperçemindeyim... işe yaramasından kastın doğal yoldan gebe kalıp kalmadığımsa kalmadım henüz....

Peki sonuc nasıl oldu canım.ise yaradimi
15 gün soğan kürü yaptım, ardından 30 gün aslanpençesi, 10 gün soğan, 30 gün civanperçemi ve 21 gün brokoli kürü... ilk kürden itibaren de yaklaşık 45 gün sürdü üzüm çekirdeği yağı içtim 1 yemek kaşığı... hepsi bir kutu içinde geldi (soğan ve brokoli yoktu tabi, onların kendim temin ediyorum ) 2 sayfa da yazı vardı, sıraları nasıl yapılacağı anlatılıyordu... aksatmadan yapmaya çalışıyorum. civan perçemi ile birlikte ben kendi kararımla incir kürüne de başladım... bu arada da biosteron içiyorum 20 gündür...

Insaallah canim sagolasin.benim 3.gün embriyosuydu.sennde sonuç bekliyosun galiba?insaallah hayirlisiyla bu defa evlatlarimiza kavusuruz canim.

Insaallah canimcim.sende hayirlisiyla güzel sonuçlar alirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…