2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?

Canim allah razi olsun.endometriozis cikolata kisti var.yumurta rezervimde az 0, 80 ..bide esimde morfoloji bozuklugu var.ilk tupte 5 yumurta vardi.bu sefer 10 olmus nasil oldu bilmiyorum.biosteron kullandim ama o kalite icin.ne kür ne bisey yapmadim..

Ewet cnm çoğu kişi istemedi anastezi
korkulcak bisi yok cnm anastezi alıp krndime gelene kadar
walla kendimde çıkmayı tercih ettim yrn aramazlarsa dondurulmusum
olmucak tekrar o stresi yasicam inş gerek kalmaz tabi

Kac embriyon vardiki

cnm benim ben pztesi histeroskopi olucam..baska topikte yazdıgını okudumm...histeroskopi sonrası adetin gecikti mi...nasıl agrı sızı oluyo mu cok...biraz anlatır mısın?

Canim hic korkma gayet rahat ol az bir kanama oldu sonrasinda ...agri sizi adet agrisini bile gecmeyecek turde oldu...cok az yani...adet falanda gecikmedi....gayet rahat ol allah yardimcin olsun ben cok sukur cok kolay. Atlattim sende atlatirsin...

Amin canim benim hayirlisiyla saglikla kavusuruz ins...hepimiz..

Canim benim aminnn ins...

Canim biosteronu tedaviye baslamadan ne kadar zaman once kullandi.?ve tedavi sirasinda da kullandin mi?yani igne vurulurken.?banada dr kullan dedi...gelecek adetle birlikte kullanayim diyorum....10 tane yumurtadan kaci olgun cikti?gercekten ise yaradi mi ?merak ediyorum.benim ilk tupte 13yumi vardi ama tabi bu 2.5 yil onceydi...5i olgun cikmisti...amh me baktirdim 2 ay once dusuk cikti sonuc...ins ise yarar su biosteron...

4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.

Son düzenleme:
4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.

maşaallah maşaallah, çook sevindimm inşaallah dördüde kalitelidir ve hepsi döllenir, ikisi sana ikisi dondurucuya.. Vee inşaallah sağlıklı ikizlerin olurrr Dualarımız seninle canım. Ama bence muhakkak hacet namazıda kıl ve inşaallah bize güzell haberlerle gel

Gözün aydın cnm inş dolu ve kaliteli olurlar benim 8tanemis
7tane dollenmis 1 transfer gerisi iptal oldu.... senin dondururlar
inş

Kızlar 17 mayısta tüp bebek tedavisi ne başlıyorum. Eşimin sperm sayısı az olduğundan mikro tese ile yani biyopsi gibi alacaklar. Benim anlamadigim konu şu önce sperm i alıp dondurup sonrami ilaçlara başlatır Yoksa bana ilaçları başlayıp yumurta toplama günümü spermleri çekerler off kafam allak bullak bilen varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…