evladına giden yolun açık olsun canım..
Ah canım geçmiş olsun inşallah seni hiç bırakmazlarKizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?
Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve hepsi dollenip sana bebek olarak dönsün.....
sende sadece rahimle ilgiliydi dimi problem( endimetrsuz mu ne bilmiyom nasıl yazıldigini)
Rezerv azligiyla ilgili bi sıkıntı varmiydi.varsa ne gibi ilaçlar kullandin
Ewet cnm çoğu kişi istemedi anastezi
korkulcak bisi yok cnm anastezi alıp krndime gelene kadar
walla kendimde çıkmayı tercih ettim yrn aramazlarsa dondurulmusum
olmucak tekrar o stresi yasicam inş gerek kalmaz tabi
Ah canım geçmiş olsun inşallah seni hiç bırakmazlar
Kac embriyon vardiki
cnm benim ben pztesi histeroskopi olucam..baska topikte yazdıgını okudumm...histeroskopi sonrası adetin gecikti mi...nasıl agrı sızı oluyo mu cok...biraz anlatır mısın?
cnm benımmmm ahhhh ahhh...bende coook yasadım benzer durumları..senı öyle ii anlıyorum kı...ama her gözlerım doldugunda her kalbım sıkıstıgında Allahım bılıyorum sen bana da nasip edeceksin dıyorum...ve yenıden ayaga kalkıyorum...üzülsek de aglasak da kaderımızde olanı yasıyoruz maalesef..tek yapmamız gerekn mucadeley devam etmek...Allahtan hep umutla nı gun nasip edeceğini beklemek...Dilerim Rabbim sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza anneliği yaşatır...sevgıyle kal canım benımmm
Canim sende Hulusi beydesin galiba. Maasallah yumi sayin iyi insaallah seni hayirlisiyla anne yaparlar. Bende dün orda tarnsferimi oldum sonuç bekliyorum.
Canim benim aminnn ins...cnm benımmmm ahhhh ahhh...bende coook yasadım benzer durumları..senı öyle ii anlıyorum kı...ama her gözlerım doldugunda her kalbım sıkıstıgında Allahım bılıyorum sen bana da nasip edeceksin dıyorum...ve yenıden ayaga kalkıyorum...üzülsek de aglasak da kaderımızde olanı yasıyoruz maalesef..tek yapmamız gerekn mucadeley devam etmek...Allahtan hep umutla nı gun nasip edeceğini beklemek...Dilerim Rabbim sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza anneliği yaşatır...sevgıyle kal canım benımmm
Canim allah razi olsun.endometriozis cikolata kisti var.yumurta rezervimde az 0, 80 ..bide esimde morfoloji bozuklugu var.ilk tupte 5 yumurta vardi.bu sefer 10 olmus nasil oldu bilmiyorum.biosteron kullandim ama o kalite icin.ne kür ne bisey yapmadim..
Insaallah canim benim.senin kontrol oldumu ?insaallah senin yumilerde seni anne yapar.
opu tarihin belirlendimi şekerimAmiiin canım benim.
Evetcanım pazartesi opum var. 4 tane yumurtam olmuşopu tarihin belirlendimi şekerim
4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.
ayyyy maşallah yaaaaaaaEvetcanım pazartesi opum var. 4 tane yumurtam olmuş
Kac embriyon vardiki
maşaallah maşaallah,çook sevindimm inşaallah dördüde kalitelidir ve hepsi döllenir, ikisi sana ikisi dondurucuya.. Vee inşaallah sağlıklı ikizlerin olurrr Dualarımız seninle canım. Ama bence muhakkak hacet namazıda kıl ve inşaallah bize güzell haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?