2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.

çokk güzelll bi haber canımmm...
maşallahh
az kaldı opuya heyecan kapıdaa.. bu akşamda çatlatma igneni vuracaksınn...
çok sevindim cnmmm dördee

Hayırli olsun canım. Rabbim bebeğine tutunma gücu versin.nerde oldun tedavini canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim biosteronu tüp bebekten iki ay önce icmeye basladim.gunde üç tane iciyorsun.ucunu birden iceceksin.opuya kadar ictim opudan iki gün önce bitti ilacim bu kadar sadece..ignelerle beraber ic dedi doktorum.yumurta sayimi narkozdan cikar cikmaz sordum ama dedgn gbi önemli olan gelisim göstermek. Oda yarin belli olur yada pazartesi :)

Canim yumilerin durumu belli olunca yazar misin gercekten merak ediyorum insallah hepsi olgun cikar ve dollenir sana bebis olarak geri doner ....

Canım merhaba, benim eşimde de azosperm sorunu var. Mikro tese de sperm bulunur mu bulunmaz mı hic bilmiyoruz ama basta benim tedavime başlanacak ve ignelerime adetin 2. Gunu başlayacağım

Canim biosteronun 10 mg ligi ve 25 mg ligi varmis simdi internetten arastirdim da senin kutunun ustunde yaziyodur sen 10 mgligi mi gunde 3 kere kullandin yoksa 25 mgligi mi gunde 3 kez kullandin canim

Canım merhaba, benim eşimde de azosperm sorunu var. Mikro tese de sperm bulunur mu bulunmaz mı hic bilmiyoruz ama basta benim tedavime başlanacak ve ignelerime adetin 2. Gunu başlayacağım

canım hani bize adetin ikinci günü ilaçlara baslatirlar. sonra yumurta toplamada mi bizim eslerden o zaman mi alacaklar spermi. ya bulunmazsa yumurtaliklarda sperm ? sen nerde tedavi oluyorsun canım

geçmiş olsun canım...
bundan sonrası aşk zamanı
Canimsin
Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)
Canım yumilerin bebis olarak dönsün yarın güzel haberlerini bekliyoruz
4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.

maşallah kuzum yimilerinin hepsi bebis olarak dönsün mutlu sona az kaldı

Canım önce de alıp doldurabiliyorlar, sonra da yani opu gününde de fresh sperm ( taze sperm) de kullanabiliyorlar. Elbette taze sperm tercih edileni fakat diğeri de olabilir. İnş bol bulurlar da tedaviniz güzel geçer.

YARIN ANNELER GÜNÜ:26::26: NE KADAR GÜZEL BİR GÜN ANNELER İÇİN EVLATLARI GELECEK HATIRLANACAKLAR KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER ALACAKLAR MUTLU OLACAKLAR .... OYSA BEN 10 YILDIR HER ANNELER GÜNÜE:26: BU SENSİZ GEÇEN SON ANNELER GÜNÜM OLSUN MELEĞİM DİYE BAŞLIYORUM AMA 10 YILDIR NE GELEN VAR NE GİDEN UMUDUM YOK ÇAREM YOK KADERİM BU DİYORUM :26: KENDİMİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM:44: AMA İÇİMDE BİR YERDE BİR YANGIN VAR HİÇ SÖNMÜYOR BİR HASRET VAR HİÇ BİTMİYOR HER BEBEK BANA ANNE OLAMADIĞIMI:26: BELKİDE OLAMAYACAĞIMI HATIRLATIYOR HASRETİMİ KAYBETTİĞİM ZAMANI ÖZLEMİMİ HATIRLIYORUMYALNIZ OLDUĞUMUYALNIZ YAŞLANIP BELKİDE YALNIZ ÖLECEĞİMİ HATIRLIYORUM ASLA CENNET KOKULARINI İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ HEP BAŞKA ÇOCUKLARDA KENDİ EVLADIMI ARAYACAĞIMI HATIRLIYORUM BEN HİÇ BİR ZAMAN BİR CAN TAŞIYAMAYACAĞIMI ONUNLA DOĞUP ONUNLA BÜYÜYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİN ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİĞİ GÜNLERDEYİMM .. ALLAHIIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMM

Canım bize ilaçları verecekler biz iğnelerimizi olacağız yumurta toplama gunu basta eslerimiz ameliyata girecek eğer onlarda bulunursa sperm bizi alacaklar eğer bulamazlarsa bizim tedavi bosa gitmiş olacak. ( rüyamda bulunamiyordu ve ben cok ağlamıştım gercekte olursa ne yaparım hic bilmiyorum).Ben cok sordum basta esim olsa da eğer bulunursa dondursak diye ama sperm kalitesi taze iken daha iyi oluyormuş cok zorda kalırsak tabi yapabiliriz dediler ama bizim doktorumuz tazeden yana. Ben Acibadem de tedaviye başlayacağım

Yumurta kalitesi anlamında sormuştum güzelim..benim yumurtalar kalitesiz olunca embriyolarda pek kaliteli olmuyormus drum iyle diyi

Canim hic korkma gayet rahat ol az bir kanama oldu sonrasinda ...agri sizi adet agrisini bile gecmeyecek turde oldu...cok az yani...adet falanda gecikmedi....gayet rahat ol allah yardimcin olsun ben cok sukur cok kolay. Atlattim sende atlatirsin...

Canim.histereskopi hiç korkulacak bişey değil,yine anesteziyle oluyor benim hiç kanamam veya ağrım olmadı..drum antibiyotik verdi bide düş alırken ayakta al diye ikaz etmisti

yaaa ne diyosun gerçekten mi ama ya bulunmazsa bosanip okadar para. en baştan olup olmadığına bakılmaz mi . bizim sayımız 1 buçuk milyon ama hareketli hiç yok. ya tese de bulamazlarsa offf çok üzüldüm suan. ben istanbul Hisar hastanesi ne gitcem. sen hangi Acıbadem desin canım

Canım önce de alıp doldurabiliyorlar, sonra da yani opu gününde de fresh sperm ( taze sperm) de kullanabiliyorlar. Elbette taze sperm tercih edileni fakat diğeri de olabilir. İnş bol bulurlar da tedaviniz güzel geçer.

offf ya bulunmazsa bizim okadar tedavi bosa gitcekmis çok üzüldüm canım

Benim tedavi planim böyle çizildi belki senin doktorun daha farklı düşünür her türlü tedavi ile umarım sperm bulunurda bebislerimizi kucağımıza alabiliriz. Ben eskisehir de başlıyorum tedavime

o 5 günü devirmişsin maşaşlah az kalmış güzel habere

Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)
ikinizede geçmiş olsun kızlar yumoşalrınıın hepsi döllensin...
ah cnm geçmiş olsun inşlh bebeğine bişey olmaz senine olur hep....
ooo maşallahhhhh hadi hepsi dolu dolu çıkar pazartesi günüüüüüüüü

Yeterrrrrr ulennnnn
Allah sağlık versın,sana eşine.bunlar hepimizin yaşadığı duygular tabi 10 yıl dile kolay zor ama ne yapacaksin bizim de kaderimiz bu ne hikayeler var ama birebir yaşadığım.arkadaşım 5 aşılama 1 tüp bebek yaptı tutmadı 6 yılın sonunda kendiliğinden hamile kaldı.bi aile akrabamiz 25 yıl sona tüp bebekle ikiz doğurdu.kimse vazgeçmiyor.ve kesinlikle yalnız değilsin senin gibi burda bak kaç kişi var birde çok şükür yanında esin var.Allah hepimizin yardımcısı olsun içini ferah tut iyiyi düşün iyiyi cagir.umutsuzluğa çaresizliğe kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…