2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bire size rüya yorumlayim))
Ruyada ağlamak demek sevineceksin demek güzelim.inşallah tedavin boşa gitmeyecek içinizi ferah tutun yahu...

Maşallah kızçelerime phala ve hatibulut
Opulardan güzel hasılat kaldırmışsınız
Hepsi döllensin hepsi birinci kalite embriyo olsunlar inşallah

Benim tedavi planim böyle çizildi belki senin doktorun daha farklı düşünür her türlü tedavi ile umarım sperm bulunurda bebislerimizi kucağımıza alabiliriz. Ben eskisehir de başlıyorum tedavime

anladım canım Allahim bize nasip etsin anne olmayı. birdahaki anneler gününe anne olarak girmeyi nasip etsin aminn. Allah tekrar yardımcin olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de 10 yıldır bekliyorum canım napalım kaderimiz böyleymiş alnımızın yazısı böyleymiş sabredip dua edip beklicez.yüce mevlam elbet bizim de yüzümüzü güldürecek buna inanıyorum sen de inan içini karartma .....

Herkese iyi dilekleri icin cok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim sonuna kadar bizleri bırakmaz. Bende 19 yumurta çıktı şükür. Kalite nasil bilmiyorum. Kistler çıkardıkları toksik madde ile zehirlemediyse iyidir. Haticim senide tebrik ederim. Phala bakıyorum da ufaklık büyümüş inşallah hepsi dollenir Rabbim sadece bana degil hepimize yardimci olsun canlar

hay maşallahh benimde ilk tedavimde 19 çıkmıştı
12 embriyom olmuştu bakalım sende kaçı direnecek

Kızlar bugün itibariyle sadece Tüp bebek özel bölümün editörü değilim.Kadın sağlığı anne çocuk tüm bölümlerin editörüyüm o nedenle diğer bölümlerlede ilgileneceğim bundan sonra..Bunu neden söylüyorum bir süre o bölümleri incelemek istiyorum sizi ihmal etmeyeceğim ama daha az gelebilirim aranıza

hay maşallahh benimde ilk tedavimde 19 çıkmıştı
12 embriyom olmuştu bakalım sende kaçı direnecek

Sağol canım. Benim adam dalga geçip duruyor: hanım iki gun daha beklesen bir koli yumurtalardın diye:) Ama sende farkindasindir önemli olan kalitesi ve tutunması. Benim asıl zor sınavım orada başlıcak

Sağol canım. Benim adam dalga geçip duruyor: hanım iki gun daha beklesen bir koli yumurtalardın diye:) Ama sende farkindasindir önemli olan kalitesi ve tutunması. Benim asıl zor sınavım orada başlıcak

süpermiş bir koli yumurta
herif benimkiler 19 ama çift sarılı diyeydin
bundan sonrası sadece yumilerin işi değil canım sipaydileride görelim

Bende bugün eşimle iliskeye girdim sanırım hamile kaldım midem bulanmaya başladı)))))

Allah razı olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…