Canım bize ilaçları verecekler biz iğnelerimizi olacağız yumurta toplama gunu basta eslerimiz ameliyata girecek eğer onlarda bulunursa sperm bizi alacaklar eğer bulamazlarsa bizim tedavi bosa gitmiş olacak. ( rüyamda bulunamiyordu ve ben cok ağlamıştım gercekte olursa ne yaparım hic bilmiyorum).Ben cok sordum basta esim olsa da eğer bulunursa dondursak diye ama sperm kalitesi taze iken daha iyi oluyormuş cok zorda kalırsak tabi yapabiliriz dediler ama bizim doktorumuz tazeden yana. Ben Acibadem de tedaviye başlayacağım
Benim tedavi planim böyle çizildi belki senin doktorun daha farklı düşünür her türlü tedavi ile umarım sperm bulunurda bebislerimizi kucağımıza alabiliriz. Ben eskisehir de başlıyorum tedavime
YARIN ANNELER GÜNÜ:26::26: NE KADAR GÜZEL BİR GÜN ANNELER İÇİNEVLATLARI GELECEK HATIRLANACAKLAR KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER ALACAKLAR MUTLU OLACAKLAR .... OYSA BEN 10 YILDIR HER ANNELER GÜNÜE:26: BU SENSİZ GEÇEN SON ANNELER GÜNÜM OLSUN MELEĞİM DİYE BAŞLIYORUM AMA 10 YILDIR NE GELEN VAR NE GİDEN UMUDUM YOK ÇAREM YOK KADERİM BU DİYORUM :26: KENDİMİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM:44: AMA İÇİMDE BİR YERDE BİR YANGIN VAR HİÇ SÖNMÜYOR BİR HASRET VAR HİÇ BİTMİYOR HER BEBEK BANA ANNE OLAMADIĞIMI:26: BELKİDE OLAMAYACAĞIMI HATIRLATIYOR HASRETİMİ KAYBETTİĞİM ZAMANI ÖZLEMİMİ HATIRLIYORUM YALNIZ OLDUĞUMU YALNIZ YAŞLANIP BELKİDE YALNIZ ÖLECEĞİMİ HATIRLIYORUM ASLA CENNET KOKULARINI İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ HEP BAŞKA ÇOCUKLARDA KENDİ EVLADIMI ARAYACAĞIMI HATIRLIYORUM BEN HİÇ BİR ZAMAN BİR CAN TAŞIYAMAYACAĞIMI ONUNLA DOĞUP ONUNLA BÜYÜYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİN ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİĞİ GÜNLERDEYİMM .. ALLAHIIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMM
Benim ilk tüp bebek te alti yumurta döllendi ikisi transfer edildi diğerleri sen gibi dondurulmadi kalitesi iyi dglms
Herkese iyi dilekleri icin cok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim sonuna kadar bizleri bırakmaz. Bende 19 yumurta çıktı şükür. Kalite nasil bilmiyorum. Kistler çıkardıkları toksik madde ile zehirlemediyse iyidir. Haticim senide tebrik ederim. Phala bakıyorum da ufaklık büyümüşinşallah hepsi dollenir Rabbim sadece bana degil hepimize yardimci olsun canlar
hay maşallahh benimde ilk tedavimde 19 çıkmıştı
12 embriyom olmuştu bakalım sende kaçı direnecek
Sağol canım. Benim adam dalga geçip duruyor: hanım iki gun daha beklesen bir koli yumurtalardın diye:) Ama sende farkindasindir önemli olan kalitesi ve tutunması. Benim asıl zor sınavım orada başlıcak
süpermiş bir koli yumurta
herif benimkiler 19 ama çift sarılı diyeydin
bundan sonrası sadece yumilerin işi değil canım sipaydileride görelim
Bende bugün eşimle iliskeye girdim sanırım hamile kaldım midem bulanmaya başladı)))))
yarın kan vermeye git kesin çıkar
Koptuuuuummnmmmay güldürme beni karnım davul gibi sis cok ağrıyor :)
Doğru diyon valla. Ne o öyle filmlerde bi ilişkide kadın hamile kalıyoooo
yarın kan vermeye git kesin çıkar
maşaallah maşaallah,çook sevindimm inşaallah dördüde kalitelidir ve hepsi döllenir, ikisi sana ikisi dondurucuya.. Vee inşaallah sağlıklı ikizlerin olurrr Dualarımız seninle canım. Ama bence muhakkak hacet namazıda kıl ve inşaallah bize güzell haberlerle gel
ayyyy maşallah yaaaaaaainşallah kan testi sonucuna da maşallah diycez tatlımmmm... ayağını sürü emiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?