2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çokk güzelll bi haber canımmm...
maşallahh
az kaldı opuya heyecan kapıdaa.. bu akşamda çatlatma igneni vuracaksınn...
çok sevindim cnmmm dördee

Sağol canım enim ama o dördüncü 15 cm miş o zamana kadar büyürse onuda alırlarmış

Canimsin

Canım yumilerin bebis olarak dönsün yarın güzel haberlerini bekliyoruz

maşallah kuzum yimilerinin hepsi bebis olarak dönsün mutlu sona az kaldı

Ay inşallah canım benim onlarında döllendiklerini görürüm

Hayırlı olsun canim aferin bizim küçüğe büyüdü yani sonunda))
Pazartesi gunude 4 de döllenmiş olur inşallah...hepiniz,hepimiz çocuklarımızı kucagimiza alalım insallah

İnşallah yumurtaların içi doludurda döllenir canım, ilk ki bölünmemişti çünkü, inşallah bundanda böyle kötü bir haber almam

Merhaba arkadaşlar 4 gündür iğne vuruyorum merionel 150 Ul 2 doz bi su.. Sizde kasıklarda sancı oluyor mu sanki karnım da bisey kımıldıyor gibi sancı oluyor sizce bu normal mi sizdede oluyormu ? cevaplarsanız sevinirim

onlar kadınsa biz neyiz
odama çekilip bunu düşünmeliyim

Ne rezillikler çektik klomenle catlatma ignesini kullanırken doktor iğneden 36 saat sonra ilişki derdi ben saati kurardim bi kere gece 3 e denk gelmiş kalk hadi yapmamız lazım deyip uyandirirdim zorla. belinin altına yastık koy 15 dakka uzan derdi ne 15 dakkikasi sabaha kadar ayakları duvara diker uyurdum.bide bi arkadaşım yumurtlama günlerinde günde 4 _5 defa yaptığını söyledi bende kocama sen niye yapmıyon diye kizardim;(((

canım Allah tamamını erdirsin. inşallah evladina kavuşur sun. hangi hastanede tedavi görüyorsun canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah yumurtaların içi doludurda döllenir canım, ilk ki bölünmemişti çünkü, inşallah bundanda böyle kötü bir haber almam

Şimdi o güzel yumurtalarinla konuşuyorsun,bizleri uzmesinler ve pazartesi günu dollensinler hepimizin yüzünü guldursunler.
Heryer yumurta,herkes hamile

Sağol canım enim ama o dördüncü 15 cm miş o zamana kadar büyürse onuda alırlarmış

Kız 15 cm ne demek biliyonmu)))) canim zaten 15 mm ve üstünde olursa büyük olasılıkla içinden yumurta çıkarmış.bende çıkmıştı ondan biliyom...hadi sevin artık

Şimdi o güzel yumurtalarinla konuşuyorsun,bizleri uzmesinler ve pazartesi günu dollensinler hepimizin yüzünü guldursunler.
Heryer yumurta,herkes hamile

İnşallah teyzesi ya bu yaramazlar inşallah bizi sevindirir.

Son düzenleme:
Kız 15 cm ne demek biliyonmu)))) canim zaten 15 mm ve üstünde olursa büyük olasılıkla içinden yumurta çıkarmış.bende çıkmıştı ondan biliyom...hadi sevin artık

ay pardon cm demişim sevineyim değil mi?
Hani ultrosanla bakıyorlar ya yumurtalar gözüküyor o gördüklerimizin içinden mi çıkayor yumurta yani? Bu arada benim avatar resmim var ben öyle saçları siyah bir kız istiyorum. Üst komşumun asla haberi yok tüp tedavimden beni rüyasında görmüş kucağımda bebek varmış, saçları nasıl siyahtı diyor kadife gibi bir siyahtı dedi. Komşumda çok iyi niyetli bir insan malum oldu galiba diye düşündüm

Allah senin iyiliğine versin çok güldüm sana

Ben daha opu olmadım ki offf oldum

genel olarak yazdım ama yaaa biriniz opu diğeri muayene sende opu olmayacanmı detaya takılma işte
başından beri 4 yumi diyorum ben sana toplananda 4 tane olacak..evrene pozitif enerji yaymaya devam ediyorum senin adına sana inat

Aşk olsun yani benim en önemli zamanıma denk getirdin ya

Mahşallah canım 19 yumurta çok şok güzel.
Döllenme haberlerini bize hemen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…