Anladım canım benim ama o çikolata kistinin inşallah bir zararı olmamıştır Allahın izniyle.Canım 19 tane toplandı bizim adama malzeme ciktiniye bir koli yumurtlamadin diye. benim sorunum rezerv degildi Birtanem. Cikolata kisti yumurta kalitesini bozuyor
ay pardon cm demişim sevineyim değil mi?
Hani ultrosanla bakıyorlar ya yumurtalar gözüküyor o gördüklerimizin içinden mi çıkayor yumurta yani? Bu arada benim avatar resmim var ben öyle saçları siyah bir kız istiyorum. Üst komşumun asla haberi yok tüp tedavimden beni rüyasında görmüş kucağımda bebek varmış, saçları nasıl siyahtı diyor kadife gibi bir siyahtı dedi. Komşumda çok iyi niyetli bir insan malum oldu galiba diye düşündüm
genel olarak yazdım ama yaaa biriniz opu diğeri muayene sende opu olmayacanmı detaya takılma işte
başından beri 4 yumi diyorum ben sana toplananda 4 tane olacak..evrene pozitif enerji yaymaya devam ediyorum senin adına sana inat
Burdayım ama farkındasın dimi ara ara kaçıp bakınıyorum..
Hem benim tercihim değildi yavrucuum öyle uygun görüldü
Yolda eve gelirken benimkinin kafasını bir ütüledim bir ütüledim anlatamam şimdi strese girmiyim diye birşeyde diyemiyor, oh be ne rahatladım
Evet canim ultrasonda gördükleri folekullerin içinden yumurta çıkıyor.
İnşallah o güzel rüya gerçek olur ve hep beraber gelecek sene anneler gününu kucağimizda bebislerimizle geciririz
Şuan kabul edemem phalanın sonucu belli olsun öyle kabul ederim deseydin.
Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?
tedavinin yükünü çeken sensin azcık çene vurmuş çok görülmemeli..
ama transferden sonra tartışma çemkirme vs..olmasın huzur ve sükunet içinde geçirmen lazım..
hepinize yeterim ben
senin yanında olacağım merak etme sen..
Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?
Hayırlı olsun canımm, Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn
Herkese merhabalar, 10 gün falan oldu giremiyordum internetim yoktu, şimdi geçmiş sayfalara bakayım biraz inşaallah güzel haberler vardır sizlerden.. Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla ve güzellikle sonuçlandırsın.. aminn aminn aminn
canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayıda nasip etsin inşaallah herkese nasip etsin allahım
Sağol canım hepimiz kavuşalım inşaallah özel gaziosmanpaşa hastanesin de tedavi görüyoruz canımcanım Allah tamamını erdirsin. inşallah evladina kavuşur sun. hangi hastanede tedavi görüyorsun canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm kolay gelsin seni özlicez amaKızlar bugün itibariyle sadece Tüp bebek özel bölümün editörü değilim.Kadın sağlığı anne çocuk tüm bölümlerin editörüyüm o nedenle diğer bölümlerlede ilgileneceğim bundan sonra..Bunu neden söylüyorum bir süre o bölümleri incelemek istiyorum sizi ihmal etmeyeceğim ama daha az gelebilirim aranıza
Canim biosteronun 10 mg ligi ve 25 mg ligi varmis simdi internetten arastirdim da senin kutunun ustunde yaziyodur sen 10 mgligi mi gunde 3 kere kullandin yoksa 25 mgligi mi gunde 3 kez kullandin canim
Herkese iyi dilekleri icin cok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim sonuna kadar bizleri bırakmaz. Bende 19 yumurta çıktı şükür. Kalite nasil bilmiyorum. Kistler çıkardıkları toksik madde ile zehirlemediyse iyidir. Haticim senide tebrik ederim. Phala bakıyorum da ufaklık büyümüşinşallah hepsi dollenir Rabbim sadece bana degil hepimize yardimci olsun canlar
Maşallah kızçelerime phala ve hatibulut
Opulardan güzel hasılat kaldırmışsınız
Hepsi döllensin hepsi birinci kalite embriyo olsunlar inşallah
arkadaşım yaştan dolayı mı 2 tane transfer edildi acaba normalde ilk iki denemede tek koyuyolar merak ettimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?