2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım 19 tane toplandı bizim adama malzeme cikti niye bir koli yumurtlamadin diye. benim sorunum rezerv degildi Birtanem. Cikolata kisti yumurta kalitesini bozuyor
Anladım canım benim ama o çikolata kistinin inşallah bir zararı olmamıştır Allahın izniyle.

Evet canim ultrasonda gördükleri folekullerin içinden yumurta çıkıyor.
İnşallah o güzel rüya gerçek olur ve hep beraber gelecek sene anneler gününu kucağimizda bebislerimizle geciririz

Yolda eve gelirken benimkinin kafasını bir ütüledim bir ütüledim anlatamam şimdi strese girmiyim diye birşeyde diyemiyor, oh be ne rahatladım

Burdayım ama farkındasın dimi ara ara kaçıp bakınıyorum..
Hem benim tercihim değildi yavrucuum öyle uygun görüldü

Şuan kabul edemem phalanın sonucu belli olsun öyle kabul ederim deseydin.

Yolda eve gelirken benimkinin kafasını bir ütüledim bir ütüledim anlatamam şimdi strese girmiyim diye birşeyde diyemiyor, oh be ne rahatladım

tedavinin yükünü çeken sensin azcık çene vurmuş çok görülmemeli..
ama transferden sonra tartışma çemkirme vs..olmasın huzur ve sükunet içinde geçirmen lazım..

Evet canim ultrasonda gördükleri folekullerin içinden yumurta çıkıyor.
İnşallah o güzel rüya gerçek olur ve hep beraber gelecek sene anneler gününu kucağimizda bebislerimizle geciririz

Bende onları yumurta zannediyordum.

tedavinin yükünü çeken sensin azcık çene vurmuş çok görülmemeli..
ama transferden sonra tartışma çemkirme vs..olmasın huzur ve sükunet içinde geçirmen lazım..

Ayyy doğru söylüyorsun :18:

Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?

hayırlı olsun canım. Allah tutunma gücu versin.nerde oldun tedavini canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayıda nasip etsin inşaallah herkese nasip etsin allahım

Allah razı olsun hanımlar olsun Rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin herbirmize sağlıklı gebelikler dilerim inşallah size de hayırlı olsun

Rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin

canım Allah tamamını erdirsin. inşallah evladina kavuşur sun. hangi hastanede tedavi görüyorsun canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım hepimiz kavuşalım inşaallah özel gaziosmanpaşa hastanesin de tedavi görüyoruz canım

cnm kolay gelsin seni özlicez ama
olsun genede girmeye çalış buraya tmm mı

anneler gününüz kutlu olsun kızlar
hamişler ve anne aday adayları
annesi hayatta olanalr sağlıklı günler
benim gibi hayatta olmayanlara da sabırlar dilerim
inşlh bizimde anneler günümüzü kutlayan
minik elleriyle bize sarılıp sevgisini gösteren hayırlı evlatlar nasip etsin
yaradan ​AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canim biosteronun 10 mg ligi ve 25 mg ligi varmis simdi internetten arastirdim da senin kutunun ustunde yaziyodur sen 10 mgligi mi gunde 3 kere kullandin yoksa 25 mgligi mi gunde 3 kez kullandin canim

Kuzum 60 tablet 25 mg yaziyordu benimkinde..

Kiz masallah kiste ragmen baya yumurta toplamislar bizden :))) insallah saglikli olur hepsi rabbim kabul et dualarimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…