- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 198
- 35
arkadaşlar ilk 5 günü bol sıkıntı ve tv izlemekle geçirdim..
inşallah iyisiniz tedavisi başlayanlar varsa güzell bi tedavi süreci diliyorum..
olumsuz sonuç alan arkadaşlar varsa çok geçmiş olsunn bu son negatif olsunn diyelim..
olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız varmış phala'dan haberleri aldım onlarıda ayrıca tebrik ediyorum Allah kucağınıza aldırsın..
çok öpüyorummm
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) pozitif pozitif....................... pozitif olsun inşallah :)
Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)
canım maşallah :)
Mrb arkadaşlar bende haziranda 3.tup bebisimin tedavisine başlayacağım beklemek sıkıcı olsada güzel yinede bir ümidinin olması hayırlısı Allahtan :)))
canım hayırlısı ile başlarsın olumlu sonuç görürsün inşallah :)
çok saol canım inşallah,
inşaallah tatlım hayırlsıyla kavuşalım..
evet kuzum sap tüpe salpenjektopi yapıldı sol taraf iyi olduğu söylendi ama sağ taraf tamamen bitmiş su doluydu aldılar....
canım geçmiş olsun :)inşallah bundan sonraki operasyonun opu olsun :) kaliteli embriyolar göbüşünü doldursun :)
Yaa kizlar 2 gündür cok agrim vardi bu gün dr aradim kabizliktan veya gazdan olabilir dedi agri sag tarafimda oldugu icin genel cerrahiyede bir gözuk dedi gittim ultrason cekildi. Apendist cikti daha kücük oldugu icin takip edelim dedi. Ameliyat derlerse n olcak simdi. Daha bebisim cok ķüçüķ
canım geçmiş olsun :) inşallah bebek doğana kadar sıkıntı çıkarmaz duacınız :) allahım bebğini ve seni korusun :)
Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?
canım hayırlı olsun :) bebişler göbüşünü doldursun :)
4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.
ooooooooooooooo süperrrrr
Herkese iyi dilekleri icin cok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim sonuna kadar bizleri bırakmaz. Bende 19 yumurta çıktı şükür. Kalite nasil bilmiyorum. Kistler çıkardıkları toksik madde ile zehirlemediyse iyidir. Haticim senide tebrik ederim. Phala bakıyorum da ufaklık büyümüşinşallah hepsi dollenir Rabbim sadece bana degil hepimize yardimci olsun canlar
maşalllah tatlım
Ne rezillikler çektik klomenle catlatma ignesini kullanırken doktor iğneden 36 saat sonra ilişki derdi ben saati kurardim bi kere gece 3 e denk gelmiş kalk hadi yapmamız lazım deyip uyandirirdim zorla. belinin altına yastık koy 15 dakka uzan derdi ne 15 dakkikasi sabaha kadar ayakları duvara diker uyurdum.bide bi arkadaşım yumurtlama günlerinde günde 4 _5 defa yaptığını söyledi bende kocama sen niye yapmıyon diye kizardim;(((
canım ne güzel anlatmışsın halimizi :) hey gidi günler heyyyyyyyyyy :)
labaratuvar çocuğu olacak artık bizimkiler :)
ay pardon cm demişim sevineyim değil mi?
Hani ultrosanla bakıyorlar ya yumurtalar gözüküyor o gördüklerimizin içinden mi çıkayor yumurta yani? Bu arada benim avatar resmim var ben öyle saçları siyah bir kız istiyorum. Üst komşumun asla haberi yok tüp tedavimden beni rüyasında görmüş kucağımda bebek varmış, saçları nasıl siyahtı diyor kadife gibi bir siyahtı dedi. Komşumda çok iyi niyetli bir insan malum oldu galiba diye düşündüm
ayyyyyyyy canım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhh :)
anneler gününüz kutlu olsun kızlar
hamişler ve anne aday adayları
annesi hayatta olanalr sağlıklı günler
benim gibi hayatta olmayanlara da sabırlar dilerim
inşlh bizimde anneler günümüzü kutlayan
minik elleriyle bize sarılıp sevgisini gösteren hayırlı evlatlar nasip etsin
yaradan ​AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aminnnnnnn canımmmmmmmmm :)