2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) pozitif pozitif....................... pozitif olsun inşallah :)

Kizlar eve geldim hamdolsun rabbime on tane yumurtam toplanmis hic beklemiyordum..insallah hepsi benimle kalir aminnn :)

canım maşallah :) yarında güzel haberler alalım kaliteli embriyolar olsunlar göbüşünü doldursunlar :)

Mrb arkadaşlar bende haziranda 3.tup bebisimin tedavisine başlayacağım beklemek sıkıcı olsada güzel yinede bir ümidinin olması hayırlısı Allahtan :)))

canım hayırlısı ile başlarsın olumlu sonuç görürsün inşallah :)

canım geçmiş olsun :)inşallah bundan sonraki operasyonun opu olsun :) kaliteli embriyolar göbüşünü doldursun :)

canım geçmiş olsun :) inşallah bebek doğana kadar sıkıntı çıkarmaz duacınız :) allahım bebğini ve seni korusun :)

Kizlar dün 2 tane bebisimi aldim ve hayirlisiyla saglikli şekilde 9 ay beni birakmazlar inş. Sonuç bekleyen kaç kisiyiz acaba?

canım hayırlı olsun :) bebişler göbüşünü doldursun :)

4 yumurtam var kızlar inşallah içleri doludur inşallah Allahım. Pazartesi topluyorlar yaşasııııııın
Allah sizlerden razı olsun bana ettiğiniz dualarn 5 milyon katı sizlere gitsin inşallah.

ooooooooooooooo süperrrrr canım ptesi kaliteli kaliteli embriyoya dönüşsünlerrrrrrrr :)

maşalllah tatlım inşallah hepsi kaliteli embriyoya dönüşsün ve göbüşünü doldursun :)

canım ne güzel anlatmışsın halimizi :) hey gidi günler heyyyyyyyyyy :)
labaratuvar çocuğu olacak artık bizimkiler :)

ayyyyyyyy canım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhh :)

aminnnnnnn canımmmmmmmmm :)

Tam bir yıl önce ilk transferim anneler gününde yapılmıştı, nasılda heyecanlı ve mutluydum sanki hamileymişim gibi
Anneler günümüz kutlu olsun ♥

kızlar merhaba inşallah seneye bu günde daha mutlu oluruz
dün benim yıkıldığım gündü . ben pko hastasıyım yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordum hsg çekildi ve tüpler tıkalı dendi tüp bebek tedavisi önerildi yarın için randevu aldım gideceğim.kızlar olur mu dersiniz tüp bebek. kafam çok karışık sizde de bu sıkıntılardan var mıydı
lütfen birşeyler deyin

sayfaları okurken yazın dikkatimi çekti bende pko luyum ancak bu dediğin ilacı hiç kullanmadım gerçi ben normal denedim olmadı tüp bebek önerdiler bana yol gösterirmisin

cnm inşallah olacak pozitif ol..bende tedaviye başladım rahim filmi çekinmiştim onuda gösterdim doktora ama tüp bebekte gerek yokmuş tüplerin tıkalı bile olsa bişey fark etmez dedi doktorum sonuçta tüpleri alınan kişilere de uygulanıyo korkma pozitif düşün pozitif olsun inşallah

Cnm hayırlı günler.bende de pko var.tüplerimin 1i tıkalıydı o yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik.tüp bebeğe gerek yokmuydu yani ben gebe kalabilirmiydim kendiliğimden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burada anneligi en cok hak ettiğini düşündüğüm tum arkadaslarima;
insaallah bir sonraki anneler gununde hepinizin kucagi cifter cifter dolsun Rabbim bu duyguyu yasatmadigi tek bir arkadasimi birakmasin bizi bizden baskasi anlayamaz hepinizi anneler gününü canı gonulden kutluyorum anne olmak icin dogurmaya gerek yok onlar icin bunca zahmete katlanmak aci cekmek ozlemek zaten herbirimizi anne yapıyor guzel yurekli arkadaslarim Rabbim dualarimizi kabul etsin Aminnnnnn

canım arkadaşlarım inş önümüzdeki anneler gününde kucağımızda o tatlı şeker minik bebeklerimizin olması dileğiyle RABBİM hepimize nasip etsin hayırlı hamilelikler ve mis kokulu bebişlerimizi anneler günümüz kutlu olsun sizleri seviyorummm..

Canim seremcem tuplerin tıkalı diye dert etme tüpleri olmayan kiselerede tüp bebek yapiliyor demek istiyor.ama senin bir tüpün tıkalı ve diğer tüpün normalse tabiki normal yoldan gebe kalabilirsiniz başka bi sikintin yoksa.ama tupler tıkalı olduğunda içinde sıvı birikintisi varsa o rahme doğru akıp çocuğun tutunmasini engelliyormus böyle durumda dr zaten tüpü alıyor.

Niye olmasın güzelim.yumurtan oluşuyor ve esinde de sperm varsa bu iş bitmistir))))

Korkuyorum hemde çok ...yoruldum hem fiziken hemde ruhen sabır diliyorum Allahtan güç istiyorum inşallah bu sefer olur benimde anneler günümü kutlar herkes (((((

Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum

pko hakkında bişey söylemeyim bilmiyorum ama tek tüple hamile kalan kişiler var ama pko dan dolayı tüp gerekebilir belki cnm bu konuda bişey bilmiyorum

Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum

Canimmm inşallah tutunurlar. Bize...nasip olursa sali günü transferim
güzel haber gelmiş cnm tamda anneler gününde devamı bebeklerin seninle sıkı sıkı tutunarak gitsinn
salı bebeklerini görücen ilk defa sonra 9 ay boyunca görmen dileğiyle

Güzelim al benden de o kadar. 19 yumurtadan 9u döllenmiş. 3ü gitmiş 6 tane şimdilik bana kaldı.Rabbim onları bize bağışlasın. Ben hep dedim zaten önemli olan kalite. Ha unutmadan bu haberlerimizden umutsuzluğa kapılmayın canlar. Bizim ikimizin de cikolata kisti problemi var. Sizlerin inşallah daha cok dollenir varolanı da Rabbim bize bağışlar

Canim hic korkma gayet rahat ol az bir kanama oldu sonrasinda ...agri sizi adet agrisini bile gecmeyecek turde oldu...cok az yani...adet falanda gecikmedi....gayet rahat ol allah yardimcin olsun ben cok sukur cok kolay. Atlattim sende atlatirsin...
saoll canım benım kafamdakı sorulara cvp verdıgın için..yarın hayırlısıyla gecsın ınsaAllahhh...kızlar dua edın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…