Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum
Güzelim al benden de o kadar. 19 yumurtadan 9u döllenmiş. 3ü gitmiş 6 tane şimdilik bana kaldı.Rabbim onları bize bağışlasın. Ben hep dedim zaten önemli olan kalite. Ha unutmadan bu haberlerimizden umutsuzluğa kapılmayın canlar. Bizim ikimizin de cikolata kisti problemi var. Sizlerin inşallah daha cok dollenir varolanı da Rabbim bize bağışlar
cnm inşallah olacak pozitif ol..bende tedaviye başladım rahim filmi çekinmiştim onuda gösterdim doktora ama tüp bebekte gerek yokmuş tüplerin tıkalı bile olsa bişey fark etmez dedi doktorum sonuçta tüpleri alınan kişilere de uygulanıyo korkma pozitif düşün pozitif olsun inşallah
Hadi kızlar gözünüz aydın.anneler gününde ne güzel haberler alıyoruz.
insallah gelişimleri devam eder ve sıkı sıkı tutunurlar sana güzelim.
anneler gününüz kutlu olsun kızlar
hamişler ve anne aday adayları
annesi hayatta olanalr sağlıklı günler
benim gibi hayatta olmayanlara da sabırlar dilerim
inşlh bizimde anneler günümüzü kutlayan
minik elleriyle bize sarılıp sevgisini gösteren hayırlı evlatlar nasip etsin
yaradan ​AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) pozitif pozitif....................... pozitif olsun inşallah :)
canım maşallah :)yarında güzel haberler alalım kaliteli embriyolar olsunlar göbüşünü doldursunlar :)
canım hayırlısı ile başlarsın olumlu sonuç görürsün inşallah :)
canım geçmiş olsun :)inşallah bundan sonraki operasyonun opu olsun :) kaliteli embriyolar göbüşünü doldursun :)
canım geçmiş olsun :) inşallah bebek doğana kadar sıkıntı çıkarmaz duacınız :) allahım bebğini ve seni korusun :)
canım hayırlı olsun :) bebişler göbüşünü doldursun :)
ooooooooooooooo süperrrrrcanım ptesi kaliteli kaliteli embriyoya dönüşsünlerrrrrrrr :)
maşalllah tatlıminşallah hepsi kaliteli embriyoya dönüşsün ve göbüşünü doldursun :)
canım ne güzel anlatmışsın halimizi :) hey gidi günler heyyyyyyyyyy :)
labaratuvar çocuğu olacak artık bizimkiler :)
ayyyyyyyy canım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhh :)
aminnnnnnn canımmmmmmmmm :)
kızlar merhaba inşallah seneye bu günde daha mutlu oluruz
dün benim yıkıldığım gündü . ben pko hastasıyım yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordum hsg çekildi ve tüpler tıkalı dendi tüp bebek tedavisi önerildi yarın için randevu aldım gideceğim.kızlar olur mu dersiniz tüp bebek. kafam çok karışık sizde de bu sıkıntılardan var mıydı
lütfen birşeyler deyin
saoll canım benım kafamdakı sorulara cvp verdıgın için..yarın hayırlısıyla gecsın ınsaAllahhh...kızlar dua edın bana
Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum
Burada anneligi en cok hak ettiğini düşündüğüm tum arkadaslarima;
insaallah bir sonraki anneler gununde hepinizin kucagi cifter cifter dolsun Rabbim bu duyguyu yasatmadigi tek bir arkadasimi birakmasin bizi bizden baskasi anlayamaz hepinizi anneler gününü canı gonulden kutluyorum anne olmak icin dogurmaya gerek yok onlar icin bunca zahmete katlanmak aci cekmek ozlemek zaten herbirimizi anne yapıyor guzel yurekli arkadaslarim Rabbim dualarimizi kabul etsin Aminnnnnn
Allah razı olsun canım yarında opum var, inşallah herşey yolunda gider
canım çok sevindimmmmKizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum
Allah razı olsun canım yarında opum var, inşallah herşey yolunda gider
inş kaliteli yumiler olur ALLAH yüzüne baksın canım
ben inanıyorum senin için herşeey yolunda gidecek canımm.. gönlün rahat olsun..
benim test günüm yaklaştı seninde transfer tarihin yaklaştı.. peşpeşe gidiyoruz..
he rşey güzel olacak inşş
Ayyy gerçekten miinşallah canım inşallah. Desteğin için çok çok çok teşekkür ederim.
Güzelim al benden de o kadar. 19 yumurtadan 9u döllenmiş. 3ü gitmiş 6 tane şimdilik bana kaldı.Rabbim onları bize bağışlasın. Ben hep dedim zaten önemli olan kalite. Ha unutmadan bu haberlerimizden umutsuzluğa kapılmayın canlar. Bizim ikimizin de cikolata kisti problemi var. Sizlerin inşallah daha cok dollenir varolanı da Rabbim bize bağışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?