2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum

Canim çok iyi haber bu.dediğin gibi bir tane olsa bile yeter yeter ki dokuz ay bizimle olsunlar.ama inşallah 4 u de gelişimine devam eder.

Bugün transferimin 4.günü.ve sivircelenme var yüzümde ve boynumda.bu normalmi aceba.bide kasıklarımda ağrıyor neden oluyo?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi kızlar gözünüz aydın.anneler gününde ne güzel haberler alıyoruz.
insallah gelişimleri devam eder ve sıkı sıkı tutunurlar sana güzelim.

canım çok teşekkür ederim inşallah yarın gideceğim tüp bebek merkezine güzel birşeyler söylerler
hepimiz inşallah seneye güzel bir anneler günü geçiririz.

canımm benim..
anne adayı olsakta sonuçta anne sayılırız, anneliği şimdiden yüreğimizde bukadar derin hissettiğimize göre..
güzel yürekli anne adayı anneler günün kutlu olsun..

Allah razı olsun canım yarında opum var, inşallah herşey yolunda gider

Canım tüplerin kapalı olması tüp bebeğe asla engel değil, başla tedavine inşallah bebeğine hemen kavuşursun

Kizlar dun toplanan on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar arayin dedi.bir tane olsun dokuz ay benimle olsun rabbim senden bunu diliyorum

Canııım inşallah o dördüde gelişimini devam ettirir, sende hemen içinden istediklerini alır doğurursun onları

Canım çok güzel yazmışsın, inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz.

Allah razı olsun canım yarında opum var, inşallah herşey yolunda gider

ben inanıyorum senin için herşeey yolunda gidecek canımm.. gönlün rahat olsun..
benim test günüm yaklaştı seninde transfer tarihin yaklaştı.. peşpeşe gidiyoruz..

ben inanıyorum senin için herşeey yolunda gidecek canımm.. gönlün rahat olsun..
benim test günüm yaklaştı seninde transfer tarihin yaklaştı.. peşpeşe gidiyoruz..

İnşallah canım inşallah, senin hamile haberini o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Allahım senin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar embriyolarınız sağlıkla gelişir ve innnnnnnnnnnnşallah göbüşünüzü doldurur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…