2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşııım sen merak etme ben sana dua ediyorum
Kuzummm benimmm cansin sen cannnn....senin yumisler buyuyor cok mutlu oluyorum bende...oyle merakla okuyorum ki seni
Yumos haberlerini...yarin opun var...dualarimdasin kuzum benim...Allah yar ve yardimcimiz olsun..bebeksiz gecen son
anneler gunu olsun hepimiz icin...

6sı da kalır kaliteli sana transferden sonra kardeşleride dondurulur inşlh
canımm benim..
anne adayı olsakta sonuçta anne sayılırız, anneliği şimdiden yüreğimizde bukadar derin hissettiğimize göre..
güzel yürekli anne adayı anneler günün kutlu olsun..
amin cnm doğru anne yüreğimiz var
3 canım benim 3 te:18:
yarın büyük gün hepsi dolu dolu kaliteli olsun hepside döllendi haberi gelsin

Amiiin canım benim çocuksuz son yılımız olsun inşallah tez zamanda hayırlısı ile kavuşalım bebeklerime. Yarabbim sen yücesin sen ol diyensin bizlere yardım et yüce Rabbim.

6sı da kalır kaliteli sana transferden sonra kardeşleride dondurulur inşlh

amin cnm doğru anne yüreğimiz var

yarın büyük gün hepsi dolu dolu kaliteli olsun hepside döllendi haberi gelsin

İnşallah canım benim

Amiiin canım benim çocuksuz son yılımız olsun inşallah tez zamanda hayırlısı ile kavuşalım bebeklerime. Yarabbim sen yücesin sen ol diyensin bizlere yardım et yüce Rabbim.
aminn kuzucummm

Doğru söylüyorsun arkadaşım bundan sonra tamamiyle herşeyimiz Allaha emanet, biz kendimize iyi baktık inşallah bizi ödüllendirir ve sevindirir

phalacim dualarim seninle insallah her sey guzek olcak.rabbimin izniyle insallah anneolacaksin birtanem

Allah razı olsun canım benim hepimiz ama hepimiz anne olalım inşallah hayırlısıyla, sağlıklısıyla

Son düzenleme:
güzel haber gelmiş cnm tamda anneler gününde devamı bebeklerin seninle sıkı sıkı tutunarak gitsinn
salı bebeklerini görücen ilk defa sonra 9 ay boyunca görmen dileğiyle

Canimmmm allah razi olsunnn cani gönülden aminnnnnn

herkese bol bebekli musmutlu çok mutlu bir hafta diliyorum.Allah (cc)tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda dualarını kabul etsin.1 değil 2 değil 3 değil ..... kaç tane diliyorlarsa.
hafta sonu kullandığım ilacı kullanan varmı diye araştırırken bu ilaçla hamile kalınabileceğini okudum.bakınız kk.fakirin umudu işte acaba mı olurmu derken kaptırdım gitti.kesin hamileyim.tabi haftanın sonunda alacağım kırmızı karttan sonra bakalım ne yapacağım.ilacımın adı cyclo prygnova .iki farklı görüş var bir grubun doktoru hamileliği kolaylaştırsın diye diğeri ise adetleri düzenlesin fakat gebe kalamazsın gibi..tabi ben ilk grubu destekliyorum veeeee o sebepten ötürü de kesin hamileyim.he .ay olurmuş ne güzel olurmuş.hiç gebelik takvimim olmadı.hemen yapasım var.

sayfaları okurken yazın dikkatimi çekti bende pko luyum ancak bu dediğin ilacı hiç kullanmadım gerçi ben normal denedim olmadı tüp bebek önerdiler bana yol gösterirmisin

Merhaba canım metformin içerikli ilaçları pko lulara veriyo genelde doktorlar çünki insülin direnci olabiliyor pkolularda ben bebek tdavisndeyken doktorum testeron seviyem yüksek çıkınca verdi yumurtlamayı da düzene soktuğu söyleniyor doktoruna Danış mutlaka kullanman faydalı olabilir ben bir sene glifor kullandım Allah hayırlısıyla san da nasip etsin bir bebiş

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne güzel bir güne başladık böyle ya..
dışarsı ışıl ışıllll....güneş harikaa....
abi yaaaaaaaa ben yazı seviyorummmmmmmmmmmm

herkse kolay gelsin..opusu transferı olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak

geçmiş olsun canım :) inşallah tatlım bebişin gelir de acı falan düşünmezsinnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…