canım yarın kaçta opun?
kızlar embriyolarınız sağlıkla gelişir ve innnnnnnnnnnnşallah göbüşünüzü doldurur :)
Kuzummm benimmm cansin sen cannnn....senin yumisler buyuyor cok mutlu oluyorum bende...oyle merakla okuyorum ki seniArkadaşııım sen merak etme ben sana dua ediyorum
6sı da kalır kaliteli sana transferden sonra kardeşleride dondurulur inşlhGüzelim al benden de o kadar. 19 yumurtadan 9u döllenmiş. 3ü gitmiş 6 tane şimdilik bana kaldı.Rabbim onları bize bağışlasın. Ben hep dedim zaten önemli olan kalite. Ha unutmadan bu haberlerimizden umutsuzluğa kapılmayın canlar. Bizim ikimizin de cikolata kisti problemi var. Sizlerin inşallah daha cok dollenir varolanı da Rabbim bize bağışlar
amin cnm doğru anne yüreğimiz varcanımm benim..
anne adayı olsakta sonuçta anne sayılırız, anneliği şimdiden yüreğimizde bukadar derin hissettiğimize göre..
güzel yürekli anne adayı anneler günün kutlu olsun..
yarın büyük gün3 canım benim 3 te:18:
Sık dişini verme canını az kalmış
Kuzummm benimmm cansin sen cannnn....senin yumisler buyuyor cok mutlu oluyorum bende...oyle merakla okuyorum ki seni
Yumos haberlerini...yarin opun var...dualarimdasin kuzum benim...Allah yar ve yardimcimiz olsun..bebeksiz gecen son
anneler gunu olsun hepimiz icin...
6sı da kalır kaliteli sana transferden sonra kardeşleride dondurulur inşlh
amin cnm doğru anne yüreğimiz var
yarın büyük günhepsi dolu dolu kaliteli olsun hepside döllendi haberi gelsin
Yazı yolu ile iletisim böyleVerme canını nedemek kız
3 canım benim 3 te:18:
aminn kuzucummmAmiiin canım benim çocuksuz son yılımız olsun inşallah tez zamanda hayırlısı ile kavuşalım bebeklerime. Yarabbim sen yücesin sen ol diyensin bizlere yardım et yüce Rabbim.
Yazı yolu ile iletisim böylebizde oyle derler. Uzun meşakatli bir yoldan geçtik son dakika umutsuzluk olmasın. Diren zafer senin. 4 yumurta cok iyi bir sayı çünkü senin sıkıntın buydu. Zoru başardın. Bundan sonrasi nasip. Allah yardımcımız olsun
phalacim dualarim seninle insallah her sey guzek olcak.rabbimin izniyle insallah anneolacaksin birtanem
güzel haber gelmiş cnm tamda anneler gününde devamı bebeklerin seninle sıkı sıkı tutunarak gitsinn
salı bebeklerini görücen ilk defa sonra 9 ay boyunca görmen dileğiyle
Allah razı olsun canım benim hepimiz ama hepimiz anne olalım inşallah hayırlısıyla, sağlıklısıyla
sayfaları okurken yazın dikkatimi çekti bende pko luyum ancak bu dediğin ilacı hiç kullanmadım gerçi ben normal denedim olmadı tüp bebek önerdiler bana yol gösterirmisin
geçmiş olsun canım :) inşallah tatlım bebişin gelir de acı falan düşünmezsinnnn :)günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?